Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #29014 üzenetére

    Nem tudom miről beszélsz. Ment a Wifi kikapcsolt kijelzőnél is. :U Amikor én váltottam i4-ről, akkor már biztosan. Előtte nem tudom volt e ilyen, mert nem követtem.

    "Akkor váltál kicsit hiteltelenné amikor minden hónapban másik készülék volt az isten"

    A hiteltelenségről meg annyit, hogy minden embernek van egy első benyomása, ami megváltozhat az idő múlásával. Én mindig közöltem az első benyomásaimat (is), ami gyakran jóval pozitívabb volt, mint az azt követő hetek-hónapok konklúziója. Lásd Nexus 4. Az elején nagyon bejött, aztán utána már egyre kevésbé, sok problémám volt, ami ROM cserével sem oldódott meg. Lehet még mindig N4-et használnék, ha nem lettek volna térerő gondjaim, pixel hiba megjelenése, a gyenge aksiból is elegem lett...Ezek nem derülnek ki az első benyomások alkalmával, ezekhez több idő kell. A Nexus topikban pedig teljesen tudatosan nem írtam le a negatívumokat a vége felé, mert már akkor tudtam, hogy eladom. Note2-öt szerettem, bár GPU-ban nem volt elég izmos, az akkori Adreno-nak jobban örültem volna. Összességében jó telefon volt. Az hogy az ember tovább keresgél, és jött az S4, ami 160k-ért az első full HD-s telefonom volt, és még a megjelenés közelében megvettem, persze hogy az első benyomásaim pozitívak voltak. Aztán szerettem volna romolgatni, ahogy azt az S2, Note2 korszakban megszoktam, és nagyon nem azt kaptam, amit vártam. Alig voltak főzöttek, és akkoriban amik voltak, mind Wifi hibával jöttek ki, mert nem volt megoldás arra, hogy be tudjam kapcsolni a Wifi-t. Persze hogy csalódás volt a vége. Aztán jött a HTC One, ami a mai napig tök jó kütyü, és az eddigiek közül ott van a kedvencek között.
    Mindig elmondtam hogy "első benyomások", az hogy neked és még egy pár embernek ebből az jött le, hogy hetente más telefon nálam a favorit, arról én nem tehetek. Tudni kell értelmezni amit írok, ahogy azt is tudni kell, hogy mit jelentenek az első benyomások, és amikor lehiggad az ember az "új" varázsától, kicsit objektívebb képet kap a választott telefonról. Valaki vár a véleményezéssel heteket, én meg közöltem az első benyomásaimat pár óra/nap után, ami volt hogy 180 fokot fordult a tartós használat során. Biztos nehéz lehetett megemészteni, hogy próbálgattam a csúcsmodelleket, amit más jó esetben évente 1x tehet meg, tehát az ebből adódó ellenszenv inkább ebből fakad, mint a hiteltelenségből. :U

    (#29015) icecave

    Pedig a külsőnek is nagy szerepe van. Lehet a hajadat tépkednéd G2 után egy 3,5 colos i4-el, és ennek semmi köze a szoftveres szabadsághoz. ;) Engem is érdekel mit fognak mutatni idén, de kétlem hogy visszatérek, azok miatt elsősorban amiket te is említettél.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák