- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoja
tag
Szia,
Gyári fólia nekem volt rajta, de technikai paraméterekkel teleírva, így az első bekapcsolás előtt le is vettem róla. Nekem a hátlapot és az oldalát védő tokom van, ilyen. Ebay-ről beszerezhető, csak sokat kell rá várni. MO-n nem tudom, van-e forgalomban. Nekem nagyon bejött, enélkül nem is merném használni, annyira csúszik a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
-
Petyb00
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre több ismerősöm panaszkodik hogy rosszul hallanak amikor telefonon beszélünk.
Korábban nem volt ilyen gondom, legalábbis senki sem panaszkodott, a telefonálási szokásom sem változott
Ez most hiba vagy normális, hogy ha kicsit eltartom a számtól akkor már mintha veremből beszélnék?
Esetleg van valami funkció ami miatt ez van? Valami zajszűrő ami ezt csinálja?
Lehet ezt valahogyan orvosolni?Köszi,
P. -
kisgergely80
tag
válasz jaffa 2843 #28249 üzenetére
Hát, nekem az 1tb-os hdd-n van 600gb és hibátlanul kezeli, ráadásul ntfs a fájlrendszer. Mondjuk ez adapteres, nem pendrive. Lehet, hogy a pendrive a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
állítólag van valami alli vagy alle külföldi oldal ahol lehet rendelni csak nem tudom hogy kell leírni
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
jilian
addikt
Recovery-ben mire kell nyomnom, hogy legyalulja az SD-met?
(persze a recovery maradjon!!! mindent OTG-ről telepítek!)
Van olyan mappa- fájl amit az sem tudok törölni, se gépen se sehogy! -
apaszka
veterán
válasz DroiDMester #28078 üzenetére
Én is tuningoltam kicsit a kamerán! camupdate3.2a.apk adtam neki !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
addikt
válasz DroiDMester #28166 üzenetére
Mobilfelületes témádra reagálva ugyanígy gondolom én is.
Zavaróan fapados, még a hozzászólás dátumot se mutatja. Amint új böngészőt telepítek és meglátom, hogy így tölti be az oldalakat, kétségbe esve görgetek a lap aljára a "Teljes oldal" gombot keresve.Csak nem mertem én magam válaszolni, múltkor én hoztam fel ezt a témát.
-
SzlobiG
félisten
Úgy néz ki a fagyás probléma megoldódott töröltem a böngésző adatokat kemény 140mb volt. Azóta nem fagy.
-
Lecs@
addikt
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Az alkalmazás frissítővel van bajom, nem akar lecsendesedni.
Mindent frissítettem de nem ereszt....
Remélem meg tudjátok nézni a képet, telefonról küldtem.
[link][ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz apaszka #28241 üzenetére
Már tényleg nem értem, mi a jó büdös franc lehet a Te készülékeddel.
Szerintem, ami benne van diktafon arra pont jó, hogy egy beszélgetést rögzítsen elfogadható minőségben.Az iphone 5s telefonom sem tud jobbat, sőt az asszony folyamatos nyaggatása miatt, vettem egy Galaxy S5-öt 1 hete neki, amitől egyáltalán nem dobtam hátast, most az előbb direkt kipróbáltam ezt is, szerintem "rosszabb", mint amit az LG produkált, mert valami néha sercegett. Az LG meg elég tiszta lett. Az az S5 kimondott női telefon, főleg fehérben, tiszta buzis. Viszont nincs az az érzésem, mint az Lg-nél, hogy ki akar pottyanni a kezemből, mert k..va csúszós...
Nekem még sosem mondták, hogy nem hallanak, pedig k sokat pofázunk, pont ezért vagyok az All‑In XL díjcsomagban, de még ezt is túlszárnyalom állandóan.
Szóval, valami a Te készülékeddel van.
-
Crydan
senior tag
Hello!
Volna egy kis problémám, felraktam a CloudyFlex 2.0 ROM-ot, nem ment az orientation, visszaraktam a CloudyFlex 1.4-et, azzal sem ment, felraktam újra a komplett rendszert semmi (Cache, Dalvin Cache, System törlése), több fajta TWRP-vel, semmi. Felraktam a 4.2.2 modemet, azzal sem megy. Nézem az Androsensor-ban a giroszkóp működik, de a rendszert nem forgatja, és a kalibráció sem megy. Valakinek van tippje?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
nagyúr
válasz Bubukain #28215 üzenetére
Ha csak a Furnace KEREL -el van gondod! Akkor nem kell teljes ROM -ot cserélni!
Feltettem a STOCK KERNELT! => LG-G2_V20C_DM-Rom_STOCK-KERNEL.zip
MD5: e008ab5a46b59d7d7d0c02d5fd736dac
Recovery -ből telepíted, a végén nyomsz egy: Chace & Dalvik WIPE -ot majd restart!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Crydan #28279 üzenetére
a CloudyFlex_2.0 az 4.4.2 es rom szóval ahoz ne JB Modem -et tegyél fel!
Tedd fel ezt V20C és jólessz!
[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
Folyamatosan olvasom a topikot,többet vagyok itt,mint a facén.
Én is meg vagyok elégedve a telefonnal,nekem sem mondta még senki,hogy nem hallja rendesen a hangom.
A videó képminősége telefonhoz képest kiválló,biztos van olyan,ami jobb. A hang felvétel lehetne jobb,de a "boldog születésnapot" végig érthető a nővérem születésnapján,nem akarok vele koncerten 5.1 en rögzíteni. Ez persze csak saját vélemény mint ahogy a ti véleményetek a szar jelző. Szó szót követ,nekem megteszi.
Aláhúzza a szöveget írás közben. Hmm. Nem értem ezt sem,miért baj?
Szerintem minden mobilnak vannak erőségei és gyengéi,minden felhasználónak más a fontos. Hálisten mielőtt megvettem a g2-t nem volt ennyi rossz vélemény,mert lehet,hogy meggondoltam volna a vételt és most almáznék valahol a sarokban -
BMS
őstag
Azt hogy lehet megoldani,hogy a play zenében egy helyen legyen az összes zene? Számítógépről egy mappába felrakom(ott a winamp a lejátszóm) és azt írja,hogy nem biztos,hogy le tudja játszani de felrakom és a teló simán lejátssza csak van kb 50 zene de azt 3 féle mappából tudom elérni és lapozgatnom kell köztük ahelyett,hogy csak görgetnék fel és le..ezt hogyan lehet megoldani?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #28281 üzenetére
Azért ezt pontosítsuk, 4.4.2 stock alapú.
A 4.4.2 AOSP alapú romok alá JB, vagy módosított KK baseband kell. -
apaszka
veterán
válasz Looserke #28267 üzenetére
(#28266) Rolly
Csak ROOT kell,mert sima telepítős! [link]
Először a legfrissebbet raktam fel,de aztán az egyel előbbit. Abban kicsit több a cucc,és bug mentes. Az új kicsit macerás,mert pár dolgot nem jó helyre másol. A 3.3 viszont jó elsőre is,és csak telepíteni ,és újra indítani kell.
Készít mentést is ,így vissza is állítható .https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nagyúr
-
Crydan
senior tag
válasz DroiDMester #28281 üzenetére
Akkor vagy tegyem vissza a CloudyFlex 2.0-t és arra ezt a modemet, vagy a CloudyFlex 1.4-hez tegyem fel, amit adtál?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Crydan
senior tag
válasz DroiDMester #28288 üzenetére
Csak gondoltam megkérdezem, jobb biztosra menni, mielőtt téglát csinálok a G2-ből
-
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #28288 üzenetére
Onnan, hogy azt írtad, hogy mivel 4.4.2, KK baseband kell neki.
De nem így van : azért kell neki, mert stock 4.4.2 alapú .
Mivel nem ismeri mindenki ezt a ROM-ot, ez messze nem egyértelmű akárkinek, aki erre jár.
Holnap valaki elolvassa azt a bejegyzést, és már félre is lett vezetve.@Cyrdan: téglát nem csinálsz, csak a rotation sensor nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz vadászcsiga #28294 üzenetére
Itt egy mod , elvileg sokat javít a hangon. Én nem próbáltam mert engem nem érdekel, de a fejlesztő ígérte diktafonra is a fixet valamikor.
-
premete
veterán
válasz vadászcsiga #28296 üzenetére
De, telepítős.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem egy LG G2 és szeretném root olni. Most frissitettem fel erre: 4.4.2 kernel. 3.4.0 szoftver verzio: D8022b-EUR-XX Ezt szeretném rootolni és recoveryt, hogy biztonságban tudjam a telefonomat köszönöm
Próbáltam rootolni, de a leírás allapján nem tudtam sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz vadászcsiga #28294 üzenetére
Nem, de a kamera nagyon sokat javul.
A normál mód is jobban fókuszál, és a vaku segít benne, amit hiányoltak régebben sokan. Sokkal jobb képeket lő.
Engem a videó annyira nem érdekel, keveset videózok ezzel a telefonnal.
Egy szűk tárhellyel rendelkező telefonban amúgy is parasztvakítás a 4K lehetőség szerintem. Egy meccset sem tudnál felvenni vele.
Inkább érdekesség ez, mint hasznos.Viszont a jó fénykép, az kell nekem.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest