Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz pestibenji #19398 üzenetére

    Légyszives keresgélj kicsit a H.SZ -eim között amiket kérdeztél szinte mindre megfogod találni a választ!

    HR -el kapcsolatban: úgy látom neked még nagyon új dolog ez az android, sajnos itt egy V10E ről V10E -re való frissítés után is KELL HR -t nyomni! És kérlek ne hasonlítsd a winfoshoz az Androidod mert marhára nem úgy működik a 2.rendszer! De merülj el picit a LinuX(Android) -ba és ráfogsz jönni hogy marhára nem úgy működik mint a winfos! :U

    Amiket felhoztál példának több sebből vérzik :K Gondolom nem igazán örülnél ha egy frissítés után se szó-se beszéd törlődne minden adatod(aka: HR) szó nélkül!
    Hozzáteszem nem egy telónál így működik a gyári frissítés, persze frissítés előtt azért figyelmeztet hogy minden adatod elveszhet... és csinálj előtte biztonsági mentést az adataidról

    LG mérnököket most ne hozzuk fel, elég itt a tropikba olvasgatnod és rájössz hogy rengeteg embernek volt gondja ilyen-olyan-amolyan valami furcsa oknál fogva miután nyomtak egy HR azonnal megszűntek a problémák :Y akkor most hogy is van ez.........?????????

    Ne legyél LUSTA egy TISZTA rendszert feltenni, meglátod hogy teljesen másképp fog működni mint most össze vissza kókányolva!

    Szóval ha rám hallgatsz: első lépés: HR, aztán KDZ -vel egy V10E, megint HR, majd a legfrissebb TWRP, és itt rögtön restartnál engeded neki az automata Root -olást, restart és fel a legfrissebb Dorimanx kernel!

    Ezután kezdődhet a belakás......... tudom nem 30.perces meló, de hidd el nem fogod megbánni!

    STweaks: van sok-sok beállítás de szinte jó alap állapotában amit érdemes állítani: Hotplug -ot intellire tenni, cpu tenpnél szintén intellire, CPU Governort pegasusq -ra a többit meg teszteld ki neked hogy jobb!

Új hozzászólás Aktív témák