Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #11376 üzenetére

    Nekem sem azért lett IE8, mert olyan baromi jó az ár/érték aránya. Eleve 2,5 éve amikor vettem még csak 50-55k volt, és a kategória elitjébe tartozott, aki ezt a hangképet szereti, amit tud. Azóta 80k lett, de jöttek új versenyzők, amik olcsóbban is tudják ezt a szintet.
    Ami miatt mégis ezt választottam annó elsődlegesen, az a hivatalos Magyarországon is érvényesíthető Sennheiser garancia, a cserélhető kábel, és a strapabíró, robosztus felépítés.

    Volt akkoriban is Fischer Audio DBA-02, sodort kábellel, de ezt biztos nem használnám motoron, utcán, max csak vitrinben. Sok szempont van, ami alapján fülest lehet választani, és nálam a Sennheiser-nél egyedülállóan csavarral állítható mélyek, és a garancia lett a befutó, természetesen a hallgatott zenei irányzatok figyelembevételével.

    Ez a frissített lista a mai napig etalon, és az IE8 még 3 év elteltével is megállja az élmezőnyben a helyét, bár van 1-2 slágertermék (Vsonic GR07 pl) amit már jobbnak tartanak sok drágább modellnél.

    Volt FiiO E11-em is LOD kábellel több mint 1 évig, így azokon a hsz-eken is jókat mosolyogtam, amik ezzel kapcsolatosak voltak. :) De ezt már meg sem akartam említeni.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák