Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ombre85

    tag

    Úgy látom, egyre többünknél jön elő az újraindulgatós/kék halálos probléma. Én jó ideig küzdöttem vele, de egyelőre úgy tűnik (bár lekopogom), hogy megoldódott. Több, mint egy hete használom gond nélkül, korábban ennyi ideig nem bírta. A probléma 4.4-en kezdődött, itt aztán csinálhattam bármit. Végül frissítettem lollira az adataim megtartásával, de utána sem hagyta abba. Ekkor nyomtam egy FR-t, lényegében lett egy tiszta lollim és azóta teljesen stabil, gyors.
    A tünetekből nekem az jön le, hogy a probléma szoftveres lehet, esetleg egy Lenovotól GUI-tól teljesen független ROM segíthet majd a gondon, ha lesz ilyen.
    Vagy van esetleg olyan, akinél ez a probléma jelentkezik úgy is, hogy színtiszta lolli van rajta? Asszem egy ilyet olvastam, de ott az is lehet, hogy más a gond.

    A másik, amit érdemes kiemelnem, hogy lolli óta ugyanazokkal a programokkal, ugyanazokkal a felhasználói szokásokkal kereken 2x annyi ideig bírja a telefon szuflával. Eddig, ha reggel lehúztam a töltőről, estére 50-60%-on volt, második nap este kellett újra tölteni. Most az első nap végén 88%-on állt, 4. napja használom és 24%-nál tart. Először azt hittem, csak elkalibrálódott, de tényleg 4. napja a töltőt sem látta :)
    Ennek nagyon örülök.

Új hozzászólás Aktív témák