Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Viper26 #1314 üzenetére

    A gyorskapcsolókra nem találtam átmozgatási lehetőséget

    Apex launcher ingyenes verzióját [link] próbáltam ki, bár nekem talán egyelőre majd mindegy melyik csak az alap beömlesztett programikonoktól szabaduljak ;]

    Eddig rendben is van az Apex, amit akartam elértem vele

    Billentyűzetnek SwiftKey Keyboard + Emoji [link] lett telepítve, itt igazából a vezérlőnyilak érdekeltek, azt tudja. Viszont bekapcsoltam még a számok állandó kijelzését, így a fél képernyőt elfoglalja a billentyű ;] szóval itt még valamit kezdeni kell vele :B

    Dialer és contact kezelőnek először az ExDialer - Dialer & Contacts [link] lett feltéve, de már a családnév szerinti rendezést sem sikerült benne megoldanom :B , ráadásul próba verziós, így 5 nap múlva valami történne vele.

    Ezt követően a korábban itt ajánlott DW Contacts & Phone & Dialer [link] ingyenes verzióját néztem meg és egyelőre ez van fent, viszont ehhez kellene egy kis segítség, mert talán használható is lenne, annyi beállítási lehetőséggel rendelkezik.

    Viszont pont a névjegyekben való keresést nem tudtam értelmesen beállítani. Pont ugyanúgy nem talál semmit, ha a beírt szórészlet nem a szó elejéről származik. Eljátszottam ezzel is a Peti névben lévő eti részletre keresést és a telefonkönyvben lévő 10 Peti-t tartalmazó névjegyből egyet sem sikerült neki megtalálni.

    Az már csak hab a tortán, hogy a moborobo-s névjegyszerkesztés sem sikerült tökéletesen. Hiába azonosítja a név elemeit megfelelően a névjegykezelő, mert mikor belépek a szerkesztésbe és lenyitom a név részt, akkor szépen dobálja a kereszt és család neveket a megfelelő mezőbe, de összezárva a mezőkben lévő keresztcsalád neveket egybeírja szóköz nélkül és így pl. peti-re keresve sem talál semmit, mivel nem működik a szórészletre keresés (pedig van ilyen beállítás a T9 kereső beállításai között :F )
    Szerkeszthetem újra az egész telefonkönyvet a telefonon pötyörészve :W

    Viszont ennyi erővel az alap tárcsázót is használhatom, mivel az is pont ugyanígy működik :(

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák