Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz SanyiSay #3464 üzenetére

    Nekem azzal jött a teló. MTKdroidos, Flashtoolsos és cwm-es mentésem van róla. Az elején még a naptár se működött, olvasd el a topik elejét, asszem Apeelme hegesztette össze hogy legyen rendes vending és calendar apk. Aztán szépen összeállt az is.
    Külön sose telepítettem, hanem visszapakoltam a mentést. Van stabil állapotról mentésem. Nem tudom hogy lehet azt továbbadni, hisz tartalmazza az IMEI számot és minden személyes dolgot. Esetleg ha felteszem CWM-el a minidealt, lecserélem a recoveryt twrp-re, nyomok egy factory resetet, és csinálok egy twrp mentést úgy, hogy csak a szükségeseket jelölöm ki, az járható szerinted? A cwm mindent ment izomból. Egyszer Cappa72 csinált Jiayu G2F-hez egy cwm-ből visszaállítható "romot", ami annyit csinált, hogy a systemet tartalmazta, de ehhez a checksum-ot is valahogy át kell verni, különben nem indul el a visszaírás. Esetleg megkérdezhetem tőle hogy csinálta.

    Vlevi - szerintem jobb az Andrea. De a Minideallel semmi bajom nem volt. Minden mással tételesen fel tudom sorolni mi volt a baj. Még a MIUI volt viszonylag jó, azt használtam is hónapokig, de annak meg a kamera kezelése alexpós, túl kontrasztos szar. Csak az engem pont nem érdekelt.

    [ Szerkesztve ]

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák