- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironbed
aktív tag
Adott egy Redmi 3, ami "úszott" egyet, de szétszerelés/szárítás után tökéletesen működött.
Most viszont nem kapcsolódik, be, csak ha töltőre rakom. Viszont a Mi-logó után kikapcsol.
Ha csatlakoztatom PC-re és közben benyomom a Hangelrő Le-t és a Power-t , akkor Fastboot módba simán megy.
Sikerült a Hangerő fel és le gombokkal EDL-be tenni és frissíteni Global Stock Stable-re, de ugyanaz a helyzet.Recovery-be nem tudom indítani.
Próbáltam fastboot reboot-bootlader opcióval indítani, de csak a fastboot-ba megy vissza...Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Kezd rohadt gyorsan merülni a telefonom. Már nem bír ki két napot... Tudtok ajánlani megbízható forrást új akksi vásárlásához? Nem szeretnék hamisat, ami csak fele annyi mAh. Köszi!
adms.hu | UI Designer
-
F.B.I.
veterán
-
fuze
őstag
Nem az appok miatt van, már néztem. Nekem is megjelenés óta megvan és az utóbbi időszakban ezt csinálja. Sokszor le is meritettem, szóval lehet attól. A telefont nagymamamnak szeretném odaadni, mert én újat veszek. Valaki csak egy megbízható linket legyen kedves adni. Köszönöm.
Esetleg még az akksi ciklus monitorozó program nevét.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
Met
nagyúr
Az a haldoklás jele amikor csörög és nem tudom felvenni mert mintha nem érzékelné a kijelző az érintést?
Idén 2-3x csinálta."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
fuze
őstag
Wipeoltam mindent csináltam vele. Még mindig rossz... Tényleg senki nem tud akksit?
adms.hu | UI Designer
-
trebrona
nagyúr
válasz olloczky #16461 üzenetére
Igaz OEM: [link]
Vagy ez elvileg gyári: [link]
Szerk: Az más kérdés, hogy ugyanazt a képet használják mindkét helyen. Illetve most nézem, hogy OEM jellegű, de gyártó Xiaomi az elsőn is.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
olloczky
senior tag
válasz trebrona #16462 üzenetére
Meg mindkettore fel ev gari van. Koszonom, sztem akkor megveszem az elsot
Szerk.: Jelenleg nincs akkor marad az edigital akkor. A telot is ott vettem anno (tudom, hülyeség volt, csak akkoriban talalkoztam a xiamoival)
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
keep2000
tag
Tud-e valaki ajánlani nekem Redmi 3-hoz a következők egyikét:
- dokkoló, amin van kihangosító
- bluetooth asztali kihangosító
- szoftver, amivel a számítógéppel összedugva vagy bluetooth összekapcsolva tudom használni a gép hangszóróját és mikrofonját kihangosítónakA cél, hogy otthoni környezetben tudjak amolyan asztali kihangosítót használni. Sokszor munka közben kell egyeztetni, a saját kihangosítója néha kevés vagy a túloldal nem hall rendesen. Fülnél jó, csak kell mindkét kezem, meg néha ilyenkor a fülemmel nyomogatom a gombokat.
Valahol ajánlottak Jabra asztali kihangosítókat, de azok drágábbak, mint a készülék maga
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
fuze
őstag
Véletlenül wipe-oltam a systemet is twrp-ből. Szerencsére a twrp bejön, de a teló üres, kéne rá tenni romot. Sajnos sd kártya most nincs kéznél. Ilyenkor nem tudok valahogy fájlt másolni a belső sd kártyára? TWRP nem tud ilyet?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz trebrona #16470 üzenetére
Végül találtam sd kártyát azért köszi. Kerestem amit mondasz, de nem találtam. A gép csak vinnyogott, hogy nem ismeri fel az eszközt. Tény, hogy arra a gépre még nem volt csatlakoztatva. Csak a miflasht raktam fel, de úgy sem ment.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
Mr Paris
tag
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hamarosan használtan veszek egy ilyen Redmi 3 telefont. Egy őskövületet fog leváltani (Samsung Galaxy S Advance , így biztos új lesz rajta minden.
Esetleg tudtok néhány dolgot tanácsolni, hogy mire ügyeljek vásárláskor, mit nézzek meg rajta feltétlenül a működésével kapcsolatban? 12e.-ért árulják...Köszi előre is a segítséget...
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Van egy redmi 3 pro-m ami folyamat újraindul ma reggel óta. Bedühödtem és gyári beállításokat is visszaállítottam. Merre induljak tovább?
MIUI 9 Global 8.4.19 | béta
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
vegyszer
addikt
válasz MZsoltee #16474 üzenetére
Ha nincs javulás, és a feltételek adottak, akkor egy kábellel történő teljes ujrahúzás az, ami nekem először eszembe jutna... Persze nekem nincsenek fontos/pótolhatatlan adataim a készüléken.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
krisz74
tag
Üdv!
Segítsetek légyszi! Hol tudom állítani az alkalmazásonkénti képernyőzárat. Annak idején beállítottam egy-két alkalmazásra, hogy csak képernyőzár feloldásával legyen indítható, de meguntam, ezért visszaállítanám, de nem tudom már, hogy hol.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Redmi3-ra mi a legstabilabb miuihu rom?
8.3.15 van fent, a google play elkezdte zabálni az aksit, szinkronizálás nem megy le.... stb.
Megválnék tőle, sajna OTA-n nem talál semmit.A legújabb 8.3.8
Van 8.3.29, és ami a fórumban van linkelve az a 8.3.22.Melyikkel vannak jó tapasztalatok?
Köszi a válaszokat, üdv:
L. -
ReFleXx
addikt
honnan tudnam leszedni a legfrissebb Global Stable ROM-ot (amit zart bootloaderrel is lehet)?
ami az oszefoglaloban van link ott mar nem elerheto, juni 9en lelottek ideiglenesen es azota sem allt vissza..2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
trebrona
nagyúr
válasz ReFleXx #16481 üzenetére
Nem tudom, hol jár most, van-e ennél frissebb: V8.5.3.0.LAIMIED
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vegyszer
addikt
válasz trebrona #16482 üzenetére
Nekem ez van fent.
De asszem pont arról a romról frissült, amit linkeltél
@(#16481) ReFleXx
[MIUI Global Stable ROM V9.5.2.0.LAIMIFA for Redmi 3/Prime Released!]
Van itt fastboot és recovery rom is.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
ReFleXx
addikt
válasz vegyszer #16483 üzenetére
koszi, neked is trebrona.
mondjuk most nezem, hogy a telo nem nagyon akar tolteni. tavaly nyaron megment, over volt/temp hibak utan.
akkor csereltem az usb portos pcbt, azon kifustolt egy kis kondi, utana se lett jo, most elovettem kapott egy akksit, most elindult de nem igazan tolti, neha nagyon lassan megy 1-2% de a battery healthnel overheated ir az uj akksira, meg indulasnal dobja az overtemperature hibat ra, pedig 25fokos az akksi.
azert megprobalok egy uj global stable romot, hatha csak beragadt ez az overtemp dolog.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
szunyika
tag
Sziasztok,
Redmi 3 Pro -m van és ma reggelre azt vettem észre hogy nem tudom tölteni.
Az biztos hogy nem a töltőkkel és nem a kábelekkel van a gond. A telefonon levő csatlakozó is épnek tűnik, kosz sincs beragadva oda.A telefont már újraindítottam, de az sem oldotta meg.
Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy a pára okozhatott benne valamit, ugyanis 1-2 órát a fürdőszobában töltött, úgy némi párásodás volt odabent. Közvetlen víz nem érte a telefont. A párás időszakban nem volt töltőn a telefon, sőt utána volt kb 7-8 órája teljesen kiszáradni.
Mit tudok tenni én?
Valakinek volt már ilyen gondja?
Gondolom keressek egy szervizt - na de melyiket? xiaomiszerviz.com?Köszi a tippeket előre is!
-
szunyika
tag
válasz ReFleXx #16486 üzenetére
nem mentettem róla semmit, mert minden ami fontos az megvan máshol is (Google Fotók szinkron)
időközben jelzem hogy kész is lett a telefonom, az USB csatlakozónál valami forrasztás engedett el, ami most meg lett erősítve, így megúsztam 4000 forintból az egészet
köszönöm xiaomiszerviz.com
-
Istu94
csendes tag
válasz szunyika #16485 üzenetére
Nekem is pont ez volt egy 3 hete. Hálózatról nem töltött aztán szétszedtem megnézni, hogy hátul van e valami égés nyom. Nem volt de még mindig nem töltött. Rádugtam gépre megnézni, hogy mit csinál erre az egyik chip az telefon aljában lévő csatlakozó nyáklapon elkezdett vörösen izzani. Gyors kihúztam a gépből és egy kis égés nyom maradt a helyén. Utána rádugtam hálózatra és elkezdett tölteni. Szóval tudtam újra használni.
Közben Aliról vettem egy olyan csatlakozó nyáklapot 2 dollárért, tegnap beleraktam és minden műxik.
Könnyű kicserélni csak egy csavarhúzó kell hozzá, nem kell semmit forrasztani. -
ReFleXx
addikt
nyitott bootloaderrel es telepitett TWRP mellett is lehet/szabad flashelni ra romot mifash-el download/EDL módban ugyanugy mint ahogy a zart bootloader eseten van irva?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
fecs
senior tag
Elszállt a készülékem wifi-je. Nincs MAC címe se. Fastboot-os módszerrel újrahúztam, de semmi. Még pár napig garis, de a kínai szerviz inkább kupont akar adni, mint javítani.
Milyen realitása van, hogy valakinek így eladható? Pl. korlátlan netes adatcsomaggal, vagy GPS-nek autóba? Mobilnet megy rajta.Pixel 6a
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest