- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iccetea
csendes tag
Oké, felment a Multi Rom, köszönöm a segítséget!
Most viszont szeretnék Root jogot szerezni, egy appot system app-á állítani. Majd unrootolni.
Nem szeretném ezt is elkúrni.
leírom mit csinálnék, vki javítson ki ha hülyeséget csinálnék.Szóval TWRP föl, SuperSu föl, elvileg ugye ezzel meg van a root /ha jól sejtem/
eztután recoveryben
MOUNT --> kiválasztom az átpakolni kívánt appot a /system/privapp-ba. ha kész reboot, majd Full unROOT.
na most az unroot-olásban nem vagyok biztos, hogy is csináljam?EZ nagyjából helyes lenne így?
-
hevizms
addikt
Üdv.
Mit csinálok rosszul? Redmi 3 Pro telefon
Xiaomi eu dev rom van a telómon már jó ideje.
Az utóbbi időben nem frissitettem,.mert mindig eltünik a TWRP.
Ma is pld a Multitool segitségével TWRP fel,egyből telepitettem a bin mappában levő cofface.zip(vagy mi a fene a neve) fájlt,de így sem maradt meg.Mi a megoldás? Ki hogy csinálja?
Régebben nem csinálta ezt a teló,minden héten frissitettem,de az utóbbi fél évben elment a kedvem ez miatt.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz trebrona #15311 üzenetére
Köszönöm a segitséget.
Azért ezt a 3 gombost nekem is mondhattad volna
Már majdnem leirtam hogy nem sikerült a dologjuve600 köszönöm
Egy újabb kérdés.
A frissités telepitése után törlöm a gyorsitótárat,de utána még megkérdezi hogy szeretném e telepiteni a hivatalos TWRP-t.
2 válasz van:
Azonnal telepitse ha nincs telepitve
Telepités rendszeralkalmazáskéntVagy:
Ne telepitse.Mi az ajánlott módi?
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz trebrona #15311 üzenetére
És az mitől lehet, hogy bővített kikapcsoló menüből nem működik a recovery-be boot?
Sőt, a terminál emulátorban kiadott
su
reboot recovery
sem vezet eredményre.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
trebrona
nagyúr
válasz vegyszer #15320 üzenetére
Illetve bármilyen aktuális romra vonatkozó kérdésben nem tudok segíteni, mivel én magam nem tudom tesztelni. Már csak sógoromnál van Redmi 3Pro használatban, ő pedig ugye mokee vonalon nyomul, ahogy korábban már írtam.
Már tavaly 3S Prime-ra váltottam. (csak a B20 miatt)
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Upo
addikt
válasz vegyszer #15320 üzenetére
Múlt héten frissítettem lányom telóját, valami tavaly dec. eleji romról 7.5.11-re (miuihu), mert az újabbakban a bluetooth számléptetés nem megy. Ott is észrevettem hogy nem nagyon akar a twrp-be menni, nekem is a 3 gombossal kellett. De ha hazaértem akkor megnézem neked a menüből.
Note 4-en 7.6.8 rommal a rom frissítés három pöttyös menüben levő újraindítás recovery-ben menüvel újraindul twrp-ben, bár tudom hogy ez rajtad nem segít, a redmi3 az egy olyan érdekes állatorvosi lónak tűnik nekem.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
juve600
nagyúr
Resurrection Remix OS romról nem tudtok infot hogy mikor jön új build ? 04.16-os az utolsó
-
sbe561
tag
Üdv!
Össz-vissz annyi bajom van az R3-mal hogy telefonálás közben szinte mindig lenémítom valahogy a hívást, így a másik fél nem hall. Szinte már minden alkalommal így van és nagyon zavar! Eustock-os rom van még rajta. Tudtok valami megoldást rá, vagy tegyek fel másik romot? Ha utóbbi a válasz akkor mit ajánltok? Nem kell csilli-villi, hiper-szuper, csak megbízható legyen!
Előre is köszönöm!
-
liskov
tag
válasz juve600 #15324 üzenetére
Official nincs a láthatáron, mert a ROM maintainer ott hagyta a projectet.
Unofficial XDA fórumban a hozzászólások között, de panaszkodtak rá emlékeim szerint.
Milyen a 04.16-os? Stabil, alkalmas mindennapos használatra?Más: MIUI EU Stable 7.2-es ROM-ban más se tudja a device encryption-t bekapcsolni? Rányomok és csak szimplán újraindul a telefon. Global Stable-ben működött a dolog.
-
napocska2
senior tag
-
Lil21
csendes tag
Ma megmutattam az Égei-tengert - szó szerint - a telefonnak, pedig egyszerűen csak a parton voltam.
Amilyen gyorsan csak lehet, kiszedtem a vízből, alaposan megtöröltem, de nyilván ez nem menti meg... percekig folyamatosan rezgett, és csak a miui bekapcsoláskor mutató emblémáját mutatta. Az istennek sem tudtam kikapcsolni, magától abbahagyta végül az egészet (gondolom aksi miatt).
Azon kívül, hogy egy kupac rizsbe raktam lezárva, gondolom, nem nagyon tudok mit tenni érte, igaz? (Láttam már videókat, hogy szedik le a hátlapot és szedik szét, de nyilván ha menne, sem tudom mivel szétszedni.)
Kiszedtem persze rögtön sim-kártyát, memória kártyát, volt némi nedvesség ott is, illetve a kamera később bepárásodott belülről, az azóta már kiszáradt... gondolom, mondjak el egy imát érte.Csak abban a reményben pötyögtem ide, hátha volt itt valaki, aki megúsztatta, és túl is élte...
-
this is life
Ármester
Hat erosen eselyes hogy a sos viz hamar erezteti majd a hatasat (korrozio) egy edes viz furdo utan is ketseges lenne az eletben maradasa , de a sos vizes furdo kb megfelel a kivegzo osztagnak ... eselye talan akkor lenne ,lett volna a tulelesnek ha az akksi egybol ki(ami nem kivitelezheto) desztillalt vizzel atmosni es ugy kiszaritani...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
juve600
nagyúr
Üdv
Valaki használ mokee 7.1.2 - t,?Tenne fel ide képernyőképeket róla?, a kinézete, ikonok, stb érdekelne
Köszönöm -
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #15335 üzenetére
mert kiírja folyamatosan a teló............
maradok az RR-nél ,eddig ez a legjobb 7.1.2-es rom,max megvárom a 7-es alapú MIUI-t
-
juve600
nagyúr
az a baj hogy a MIUI visszalépés az RR-hez képest,de az RR-t meg nem frissitik
nem tudtokajánlani olyan 7-es alapú romot amit frissitenek ? a Lineage-n kivül
-
juve600
nagyúr
egy sima stock 7-es droid kellene
-
liskov
tag
válasz juve600 #15344 üzenetére
Nincs. Mindenkit terelnek az AICP-re.
Amúgy RR-ben vagy Lineage-ben működik a Device encryption? Nekem sajnos kizárás alapját képzi egy rom ha nem.
Én most visszatértem a rootolatlan 8.2 Global Stable-re, mert az EU-son nem tudtam a titkosítást összevarázsolni.Amúgy én úgy sejtem, hogy mi már nem nagyon fogunk kapni Android 7-et. Ha követitek a MIUI fórumon a ROM fejlesztéseket, akkor abból látni, hogy elég sok telefonra jött ki az elmúlt pár hétben vagy jön ki éppen most a MIUI 8 alapú Android 7 china dev rom. (Redmi 4/4X, Mi 5/5S, Mi4S, MiMax, MiNote, Note 4)
Több hét amíg alpha-ból beta-ba érnek egy rommal, rengeteg tesztelőn megy át. A MIUI 8 Developer rom már nem is frissül Redmi 3/3 Pro-ra, de még 3S-re sem, így mi tuti nem kapunk mostanában N alapú dev romot.
MIUI 9 szerintem augusztus vége felé lesz, leghamarabb, mert még hírmorzsák sincsenek róla. Illetve én azt is kötve hiszem, hogy MIUI 9-el kapnánk Android N-et, mert akkor már rég nem a Redmi 3-ra hanem a Redmi 5-re fognak koncentrálni.
De ne legyen igazam.
Szóval kéne már egy jó Android 7-es rom.
[ Szerkesztve ]
-
Lil21
csendes tag
válasz this is life #15331 üzenetére
Igen, én is így gondoltam... de azért reménykedik az ember, amíg le nem írja valaki konkrétan, hogy "hiába reménykedsz".
Szárítom-szárítom, aztán megpróbálom a szervizt, majd kiderül... de mivel még mindig külföldön vagyok, rohadtul nem tudom hamar szerelőhöz juttatni, úgyhogy nem igazán reménykedem.
(Ezek után valószínű majd a Redmi 4x lesz, amire beruházok, az majdnem ugyanez.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest