Hirdetés

Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    Már én is itt vagyok ám! :K

    Valaki már megemlítette, hogy lehetne csinálni egy honlapot kyrabaybee-nek. Én inkább azt mondanám, hogy a KBK-nak, mert ezzel nem sértünk személyiségi jogot.
    Na, ott aztán elszabadulhatna a pokol.

    A történet leírása, a blog linkelése, magasztalása ékesszólóan.
    Bögre-, póló-, matricatervek, bárki tehetne javaslatot. Már csak az kéne, hogy megvalósíthatók is legyenek. Önköltségi áron lehetne forgalmazni. Egyelőre! Ha felfut a dolog, hasznot is hozna. Hiszem, hogy azok közül, akik rátalálnak az oldalra, jópáran rendelnének is a kegytárgyakból.

    A "rádió" sem megvalósíthatatlan.
    A KBK valamelyik tagjának bizonyára van vállalkozó kedvű felesége, lánygyermeke, barátnője, stb. A hangrögzítést már kitalálták. Énekelne, mesélne, elmélkedne. No persze nem a közértről, hiszen az pórias, hanem fennkölt, elvont dolgokról.

    Már csak egy rendszergazda kívántatik.
    Ingyenes tárhely, kbk@akármi.hu emilcím.

    Ha megvalósul a dolog, sunyin terjeszthetnénk az infot, amúgy fű alatt. Mindenkinek van PH!-s ismerőse, páran éppen invitálásunkra tértek be hozzánk. A baráti kör pedig adott. Ha pedig felfutunk, mint a rántás, akkor jöhetnek a szórólapok, bár arra már nem is lesz szükség.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák