Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
ma Az OpenRun Pro 2 dedikált mélynyomót és visszafogottabb vibrálást hoz, meg egy csomó egyéb üdvözlendő frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Hát, ha a Mi Watchból indulok ki, amely máig képtelen időzítés szerint aktiválni és kikapcsolni az AOD-ot, amely sok edzéskövetésnél "0 kcal", vagy nincs bt kapcsolata a telefonnal internet kapcsolat nélkül (stb.), ezeket sem venném meg. Ha az Amazfitekből, akkor még annyira sem.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
pusszycat
nagyúr
Nekem van egy Amazfit T-Rex-em, jó kis óra, kedvelem ha nem nyomogatom 2 hónapig is el van egy töltéssel (wow), a GPS azért az tudja fogyasztani más nem nagyon.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Predatorr
őstag
Nekem is volt. Folyton jelet veszített futás közben, kerékpározásra alkalmatlan volt. Több millió km-es sebességet mért, kifutottak a számok a képernyőről. +egyéb hibák. Szerencsére elállással visszaküldhettem. Tele volt a webáruház bontott T-Rexekkel.
-
-
Predatorr
őstag
Hát már legalább fél éve piacon volt, amikor vettem. A Stratos 2 szintén qka. Bocsi, visszagondolva utóbbival tekerhettem fénysebességen és vesztett folyton jelet (galileostul), a Stratos másért volt alkalmatlan kerékpározásra: ha megálltam, majd elindultam, nem frissítette többé a pulzust, kézzel hol megcsinálta, hol nem, illetve nem mindig állt le, vagy nem indig indult el.
Mi watch máig bugos, de legalább jobbára ártal... használható. Szóval én a xiaomi-hoz köthető hardverektől már ódzkodom. Telefon, biztonsági kamera csak alátámasztja, ahogy a tapasztalható kémkedés is.[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
Hát
60-70ezer egy igen elhanyagolt szoftver termékért. Max 20-25eft bocs az off-ért. De ezért az árért akkor inkább egy Garmin ami szoftveresen jobban helyt áll. Még ami tuti az a samsung de a kevés üzemidő miatt az sajna nem játszik.... -
szuladam
aktív tag
Én vettem nemrég egy watch s1-et. 2 napig használtam leírom a véleményem:
Pro: a legnagyobb pozitívum, hogy baromi jól néz ki és nagyon király az anyaghasználat. Alapból bőr szíjjal adták és volt hozzá egy szilikon is. A bőr szíj elképesztően finom puha kiváló minőségű. A kijelző pont elég nagy és nagyon szép az amoled. Akksi felhasználása (AOD nélkül) minden funkciót használva 4-5 nap, ami az okosórák világában nyilván extrém jó. A sok teszt és videó, ahol bemutatják hozza is az elmondottakat. Szóval nem írom le megint a sok-sok pozitívumot. DE!
És most jön a Contra. Kicsit megtévesztő lehet ez a rengeteg okosfukció, de sajnos ez továbbra is csak egy "feltunigolt akitivitásmérő" amit egy valódi okosóra árában mérnek és próbálnak annak eladni. Emiatt én végül éltem a vásárlástól való elállással és most egy Galaxy Watch 4-et szereztem be helyette. (Árban majdnem ugyan annyi volt! Szóval csak cseréltük a boltban.)
Ami nekem nem jött be már 2 nap után:
- kb 20-25 féle óralapja van csak, ennyi volt az appban ez elég siralmas.*
- pixel 6-os telefonommal nem tudtam tölteni akkis megosztással (ez lett volna egyik fontosabb indok hogy e mellett döntöttem) csak a saját töltőjével ment.
- xiaomi pay csak Curve-vel működik (az is csak mókolással) Bár van Curve-öm, de van vagy 4 másik kártyám és bár ritkán, de szokott gond lenni a Curve-vel, na most hozzá teszem a xiaomi pay-t abból szerintem csak kellemetlenségek adódnak majd a kasszánál.*
- az app store az kamu. Van benne 4 használhatatlan gagyi kínai app. Ne is álmodozz, hogy extra funkciókat szerezz be rá! *
- az óra felülete lényegében semmilyen módon nem szabható személyre, ami nem jó mert van sok dolog amit én nem használnék (ezeket tötölném/elrejteném) és van pár amit meg nagyon gyakran, ezeket helyezném előre. mivel nem lehet semmit se változtatni rajta így kényelmetlen folyton a menüben keresgélni.
- a wifire még nem jöttem rá, hogy miért jó hogy van benne. Mivel nincs olyan "app" amihez ez kéne.
- rengeteg dolog hiányzik belőle amit "tudhatna" mert ezekkel a funkciókkal képes lehetne rá de nem. Az OS-nek csúfolt dolog ami rajta van hááát...*
Régen volt egy Haylou Solarom. (9e ft-os kis kütyü) Na most 2 nap nyomkodás után arra jöttem rá, hogy ahhoz képest, ez tényleg csak egy nagyon (az igaz, hogy nagyon) felextrázott cucc.
* Ezeket a problémákat szoftverfejlesztéssel/támogatással simán meg lehetne oldani. Sőt az a fura, hogy miért nem úgy dobták piacra hogy van hozzá egy normális szofter/sz.támogatás? De sajnos a Xiaomiról van szó, szóval ilyenről ne is álmodozzunk. Tőlük maximum fél év múlva egy ráncfelvarrott változatot kapunk egy új appal amit "vegyél meg!" újra...
Nem rossz cucc, nagyon sexy , de ennyi pénzért már kapsz garmint (ami valódi sportokosóra ha arra kell) vagy egy samsungot (ami meg valódi okosóra, ha a telefont akarod kiterjeszteni) -
retesz147
addikt
Van még valakinek Watch S1-e?
Nekem pár napja van és jó lenne egyet dumálni róla, mert van pár problémám, főleg értesítés és BT vonalon.Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Boxi88
őstag
Igen, van. Kérdezz, hátha tudok segíteni...
Illetve itt ragadnám meg az alkalmat, hogy én is kérdezzek, nem csak Tőled, hanem mástól is, hátha valaki tudja... Hogy lehet az órán "hard resetet" vagy "factory resetet" nyomni? (Nem azt ami felkínál a menüből... Mert az nem segít a problémámon.) Az egyik nap, miután levettem a töltőről borzalmasan elkezdett akadni / fagyni és azóta is csinálja... A menüben lévő reset nem segített, illet a telefonnal való újratelepítés sem.
Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
retesz147
addikt
Köszi!
A problémádra nincs ötletem.
Az én próblémám:
- Samsung S20-al használva (Android 13-on) messenger értesítésnél az első értesítés tartalmát/szövegét megjeleníti, azonban ha jön rá további üzenet, akkor már csak azt írja, hogy 1 beszélgetés aktív. Nem látom ki mit ír...Áttértem pár napra a régi Xiaomi Mix 2S-re, ahol android 10 MIUI 12 van, ott ez a probléma nem jelentkezik
-Samsungnál néha elkezdi és újra értesít az összes értesítésről (akár e-mail, akár messenger chet) és ilyenkor cca 1 percig csak rezeg a kezemen. Ez szintén nem jelentkezik Xiaominál.
- autó kihangosító....Ez mindkét telónál jelentkezik. Ha a telókon a beállításokban a BT
beállításainál a hívás is engedélyezve van, akkor a kocsi kihangosítóról egyszerűen nem tudok telefonálni, mert marad a telón a hívás hangja.Ha pedig a hívást a BT beállításaiban kiveszem, akkor meg nem értesít az óra bejövő hívásokról.Hiába van a Mi Fitben a hívás is bekapcsolva.Mindhárom hiba borzasztóan zavaró.
Xiaominál csak a kocsis kihangosítás akad össze, de az is zavaró, mert vagy nem tudok telefonálni kocsiból, vagy nem értesít a hívásokról.
Samsungnál meg gondolom szoftver összeakadás lesz, a Samu nem akar érdemben működni Xiaomival...Azt nem tudom, ha vennék más márkájú, de új telót, ott működni fog e, vagy szintén összeakad.
Mert jelenleg nem nagyon van Xiaomiéknál olyan model amit megvennék.
Nálad jelentkezik bármelyik probléma?
Te milyen párost használsz (teló+szoftver)
Köszi!Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen