Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • repvez

  őstag

  megint sikerült a lényeget kiemelni a leirásokban, hogy 150 mozgásformát mér. gondolom mindenki ezeket hiányolja ,hogy nincs bene az eddigi 100 mellett az amit ö sportol .
  Gondolom, most még bekerült az olyan hiánypotlo dolgok,mint a römi, a zsír, a passziánsz, meg a 100m-s távolbanézés és a véraláfutás, hogy minden igényt kielégitsenek.

  És az olyan haszontalan funkciokat meg miért is fejlesztenék,mint a telefon nélküli zenehallgatás BT on keresztül, vagy az NFC támogatást. vagy a push uzenetek vétele telefon nélkul, hogy valoban legyen lényege anak, hogy az orán nézze meg valakki, hogy érdemes e a tevékenységet abahagyni és bóvisszahivni valakit vagy ráér késöbb is, mert mot, ha a telefon ugy is ott a zebedbe akkor nem mindegy, hogy a telefont veszed ki vagy az orára nézel rá?egy mozdulattal egybol tudsz is rá reagálni, de a telefon nélkül, sokkal több értelme lenne az értesitésekenek.
  Ehez az Esim társitás jo lenne hozzá.Horlátozva csak az üzenetek fogadására ugyan ahhoz az elöfizetéshez

 • repvez

  őstag

  válasz Barthezz2 #12 üzenetére

  Azért milyen fura, hogy egy okosórának okos óra funkciokat várokk el ?

  Sztem azokat amiket most az okosórákba pakolnak funkciokat azt a legtöbbet egy okoskarkötövel meg lehetne oldani.
  Arra amire te akarod, használni, hogy kapj értesitést amikor ott a telefon a közeledbe, meg mérje a lépéseket és az alvás funkciokat, sokkal jobban is lehetne igy használni, ha nem egy 46mmes orában kellene aludni és a telefon is tt van a közelbe, hogy szinkronizáljanak.

  De az orában már lenne hely a nagyobb akksinak és a erösebb hardvernek, hogy azok a funkciok is belekerüljenek amiket én mondtam.

  Igy lenne értelme mindegyik kategoriának, mert a karkötöket a max 30k igy tudnák ezeket az alap egészségi funkciokat mérni a telefonnal kapcsolodva.
  és mondjuk egy 100k-ig meg jöhetnének az orák az extra funkciokkal (esim, NFC, VOMAX)amiket a karkötö nem tud és telefon kapcsolat nélkül is lehetne használni.

  És az e fölötti kategória lenne az amibe mindent beleteszbbek ami nem létfontosságu és luxus minöség akinek a funkciok mellett a presztizs megjelenés és a vakíás is lényeg.

  Mert sdajnos a jelenlegi helyzetben ha valaki tényleg olyan funkcios orát akarna venni ami ahhoz kell ,hogy ugy tudja használni ahogy elképzelte akkor közel fél millio is lehetne ,mert hiába vezs valaki 150-200k ért egy okosorát ha még kell melléje egy megint hasonlo árért egy mobil telefon is hozzá még az elöfizetés is.

 • repvez

  őstag

  válasz Barthezz2 #14 üzenetére

  Ja telepakolták akksival és ezért birja 2 napig ?
  És még véletlenul sem azért,mert felesleges dolgokkal pakolták tele amiket az átlag felhasználo sose használ ki, de ott van benne gyárilag és nem tudja kivenni belöle ami nem kell.
  Gondolom sokan használják a golfot és a vitorlázást és még ki tudja milyen egyéb exotikus "sport" funkciokat tettek bele a 150 be, amire egy átlag embernek semmi suüksége.
  én sem a levegöbe beszélek, de te mondtad, hogy neked azért nem probléma , hogy a telefon kell az ora használatához, mert igy ha piszkos a kezed akkor el tudod dönteni, ogy flveszed vagy nem.
  Nanálam meg ha már ez a felállás, hogy anyira bepiszkolnám a kezem , hogy a telefont nem akarod miatta felvenni, akkor meg föleg nem akarom, hogy egy 100k ora is piszkos legyen miközbe dolgozok mocskos helyen vagy ne adj isten sérüljön, mert mondjuk egy kocsi szerelés közben ahol olajos mocskos a hely ott nem csak az lesz a probléma, hogy piszkos lesz a kezed hanem az, hogy könyékig az leszel és az ora számlapja is meg még be is törhet.

  Az ilyen esetekben én inkább használnék egy pár ezer forintos karkötöt , hogy lássam az értesitést a hivásrol, mint egy okosorát.

  Viszont olyan helyeken ahova nem tudsz telefont bevinni magaddal oda meg jol jönne egy okos ora a telefon használata és közelsége nélkül, vizes helyeken , strandokon,
  És ezeken a helyeken jol jönne az NFC is, hogy ne kelljen a bankkártyával sem variálni és az értékekre vigyázni mig a vizbe van az ember. egyböl tudsz venni valami kaját üditöt, és akár az ajtonyitásokat is meg lehet vele oldani igy a kulcsokat sem kell magadnál tartani.

  ilyen helyzetekre igen is jol jönne egy telefontól fuggetlen okosora ami a sportot és a hivás értesitést is tudja jeleni, és mellette akár a zenét is hallgatni .

  [ Szerkesztve ]

 • repvez

  őstag

  válasz mindthecrap #17 üzenetére

  Azt miből gondolod, hogy nem értem ?
  Az, hogy más az elképzelésem mint a tied az nem azt jelenti, hogy nem értem.
  Neked teljesen megfelel az amit az az ora tud, számomra az én felhasználási igényeimhez meg nem paszsol ez ilyen egyszerű.

  Nem irtam sehol sem, hogy a design nem tetszik az oráknál, amit irtam, hogy nem lehet telefon nélkül használni a legtöbbet, ez a problámám.

Új hozzászólás Aktív témák