Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Barthezz2

  MODERÁTOR

  válasz repvez #15 üzenetére

  Még mindig nem értem a problémád. Galaxy Watch 4, vagy Apple Watch. Az ami neked kell. Ezekben benne a hardver, cserébe töltöd naponta.

  Amiről a cikk szól, az egy aktivitás mérő, óra formában. És elmegy 1-2 hetet, mert nincs benne "bika" hardver, de fér bele akksi. Ennyi. Pont.

  Az, hogy van benne 150 sport mód, pont nem meríti az akksit. Nem is értem honnan szedsz ilyet.. :F

  És igazából mi bajod is? Vegyel egy eSIM-es Watch 4-et, aztán tudja, ami kell neked. Drágább mint ez? Lemerül egy nap alatt? Ja hát kérem..

  És tudod, bringázás, munka közben kesztyűben, futáskor, kocsiban ülve, tömegközlekedésen nyomorogva, csak, hogy pár élethelyzetet mondjak, amikor igen is kényelmes ránézni az órára, hogy el tudjam dönteni, élő akarom-e túrni a telefont, vagy ráér. Nem kell ahhoz könyékig túrni a sz@rban, vagy autót szerelni nyakig olajosan, hogy a telefont ne vegyem kézbe, de az óra rajtam lehessen.

  [ Szerkesztve ]

  Everybody lies.

 • mindthecrap

  aktív tag

  válasz repvez #15 üzenetére

  Abszolút nem érted miről szól ez a kategória, ne erőltesd. Életem legjobb vétele volt a GTR, nagyon szép, tíz napot bír az akksi és mindenki azt hiszi egy 150 ezres óra (nem villogni vettem de örökké megkérdezik ez milyen Samsung/Garmin, rohadt jól néz ki aztán nem hiszik el hogy 28 ezer volt kupon akcióban). Nekem annyi kellett hogy normális órának nézzen ki de legyen benne GPS és pulzus ha elmegyek kocogni vagy biciklizni, meg lássam ki hív amikor az asztalomon vagy a zsebemben van a teló

  A pénz beszél. Csak nem tud magyarul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés