Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • repvez

  őstag

  válasz Barthezz2 #12 üzenetére

  Azért milyen fura, hogy egy okosórának okos óra funkciokat várokk el ?

  Sztem azokat amiket most az okosórákba pakolnak funkciokat azt a legtöbbet egy okoskarkötövel meg lehetne oldani.
  Arra amire te akarod, használni, hogy kapj értesitést amikor ott a telefon a közeledbe, meg mérje a lépéseket és az alvás funkciokat, sokkal jobban is lehetne igy használni, ha nem egy 46mmes orában kellene aludni és a telefon is tt van a közelbe, hogy szinkronizáljanak.

  De az orában már lenne hely a nagyobb akksinak és a erösebb hardvernek, hogy azok a funkciok is belekerüljenek amiket én mondtam.

  Igy lenne értelme mindegyik kategoriának, mert a karkötöket a max 30k igy tudnák ezeket az alap egészségi funkciokat mérni a telefonnal kapcsolodva.
  és mondjuk egy 100k-ig meg jöhetnének az orák az extra funkciokkal (esim, NFC, VOMAX)amiket a karkötö nem tud és telefon kapcsolat nélkül is lehetne használni.

  És az e fölötti kategória lenne az amibe mindent beleteszbbek ami nem létfontosságu és luxus minöség akinek a funkciok mellett a presztizs megjelenés és a vakíás is lényeg.

  Mert sdajnos a jelenlegi helyzetben ha valaki tényleg olyan funkcios orát akarna venni ami ahhoz kell ,hogy ugy tudja használni ahogy elképzelte akkor közel fél millio is lehetne ,mert hiába vezs valaki 150-200k ért egy okosorát ha még kell melléje egy megint hasonlo árért egy mobil telefon is hozzá még az elöfizetés is.

Új hozzászólás Aktív témák