- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- iPhone topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nálunk szerintem nem lesz kapható, de azért a tesztek érdekelnek. Plusz egy szereplő mindig jó.
-
Ricardo
titán
" így a telefonjukkal nem a mobilpiacra való betörés a cél, hanem egy tökéletes kiegészítő létrehozása villanyautóik mellé."
Az évente egy készülék egy dolog. de gondolom darabszámban sem fognak elszállni. Így maximum azt tudom elképzelni, hogy az autó mellé adnak. Ha lesz is külön forgalmazás kínára tippelek.
Aztán a későbbiekben ki tudja mennyire növi ki magát a dolog, de az még nagyon mesze van. -
antim
tag
Ez jó lesz. Telóval lehet majd végre nyitni az autókat. Én is vennék a mostani autóm mellé, de még mindig a kulcsnár járnak a matuzsálem gyártók.
-
<Adamsky>
nagyúr
Bizonyos autókat már egy ideje lehet nyitni telefonnal. Más kérdés, hogy én mind a mai napig nem értem, hogy ez mire jó. Nem egyszer bizonyosodott már be, hogy nem valami biztonságos az "auto close" (vagy mi a szösz, mikor magától nyit-zár az autó).
Ennyire ne legyünk már kényelmesek, hogy egy rohadt gombot nem tudunk benyomni, aztán pedig bedugni valahová (ne adj' Isten indítózni).#3 Ricardo
" ... azt tudom elképzelni, hogy az autó mellé adnak."
Lehet igazad lesz, de (csak) arra meg picit luxus (szerintem). -
rjg
őstag
Nekem pont elég az, hogy nem kell elővenni a zsebemből a kocsikulcsot, elég megnyomnom a kilincsen a gombot, hogy az ajtózár kinyíljon. És bent is elég a Start gombhoz nyúlni az indításhoz. Már ez is biztonsági kockázat, ez szerintem jóval nagyobb lenne, ha a telefon is bekerülne a képbe.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest