- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Köszi, megvan!
Mondjuk a stílusa alapján nem hiszem, hogy az a fajta ember, akinek a véleménye bármilyen irányban is példamutató lenne, de azért örüljünk, hogy ragadt bele némi jó ízlés is .
Egyébként gyanús, ahogy és amiket írogat. Amire "reagáltál", abban a hozzászólásban pl. ugyebár lehúzza az iPhone-t, közben meg ezt írja:
"volt már rengetem telóm, iPhone-om 1 évig és az egyik legjobb telóm volt"
Amit beidéztél, abban meg semmi jele, hogy korábban valaha is használt volna iPhone-t. Szóval tuti kamuzik, az ilyen embernek meg a nevét se olvasom végig.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
superxaba
tag
helló evribodri!
iPhone 3G hálózati töltője jó a 4-eshez?Nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem! Not the action, but the victory! www.25ora.ro
-
Allianz BB
csendes tag
Ha beregisztrálok az appstore-ra akkor muszáj bankszámlaszámot megadni?
-
Sdmv8
tag
válasz Allianz BB #3112 üzenetére
iTunes megnyit, jobb oldalt free apps között egy ingyenes progi keresés, free feliratra kattintás, mindegy melyik, felugró ablakban "create new account"-ra kattintás, majd tovább mindent az utasítás szerint. Ebben az esetben bankkártyát se kell megadni, lesz egy none mező, amit bepipálhatsz, ha már ott tartasz. Ha nem így csinálod, akkor viszont nem lesz none, és kezdheted elölről.
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Az öcsém vett egy Iphone 4 -et, pedig több hónap alatt 3db ilyen készüléke is volt... Mindig a nyavajás térerő... De most azt mondja megoldották és teljesen frankó!
Remélhetőleg valamit újitottak rajta!
Igy már érdemes lehet megvenni. -
Ricardo
titán
válasz metalstorm #3114 üzenetére
Kitartó. Én a második hibás darab után hagytam volna a fenébe.
-
Ricardo
titán
-
aggressor
aktív tag
válasz manchester85 #3088 üzenetére
ne hari de nem értem miért vannak sokan elájulva a google-től...sok szemetet ad ki ahoz is sok idő kell, hogy kibogarász valami hasznosat.. vicc, hogy milyen ostoba a google..
[ Szerkesztve ]
-
Nagylajos_1
tag
válasz aggressor #3119 üzenetére
Na akkor nem csak én látom így a dolgokat, jailbreakkel kapcsolatba kértem segítséget mindenki a google el dobálózik itt ahelyett h aki ért 1 kicsit hozzá segítene, főleg h kidobott példát mondok 20 találatot, abból kb 2 volt használható és az is olyan infó volt h kb semilyen ... de szerencsére még van itt 1-2 rendes tag akire ha ráírsz , hasznos, értékes információkat ír... Aki meg csak a google el tud dobálózni annak ajánlom h nyissa meg a böngészőjét...google... és nyugodtan verje ki rá..
https://www.youtube.com/watch?v=pbL6P_z9YyY
-
GALARDO
addikt
válasz Newyorker #3117 üzenetére
Azt ne mond hogy nem tudtad hogy kapható a t-nél:[link]. Amúgy meg nem volt hozzá fólia csak törlőkendő,matrica,és egy atistatikus törlőkendő(Valaki tudja hog mi ez?).
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Mappa
addikt
válasz Newyorker #3117 üzenetére
van valami fólia t-nél is de én inkább brando fóliát vettem rá, (előző két telefonomon is már ez volt) illetve rendeltem a brando-tol ....mert vicc kategória, hogy itt nálunk egy elő/hátlap fólia iphone4 -re 6500 Ft ...így megrendeltem kintről 3200 Ft-ért és 13 nap alatt meg is jött.
persze nálunk is kapni 500Ft-tól 6500Ft mindenfélét, meg ennyiért már ZAGG is rá, de szvsz az undorító felhelyezve.
a t-nél a tokvásárlásnál viszont tőlem kértek előfizetőnév/tel.számot úgy hogy lehet csak akkor lehet ilyen kiegészítőket venni ott ha t-mobile-os vagy...nem tudom pontosan
nem kötelező megadni
-
Enjoy
addikt
Parancsolj: Link - videó
Természetesen ki tudod rakni kezdőlapra ikonként, s akkor egyszerre ezt hozza be.
További infó[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
senior tag
válasz Newyorker #3128 üzenetére
Írtam, azzal a tükröződésmentes fóliával nem vagyok 100%-ban elégedett, nehogy aztán rám legyél mérges. Az ára ott van az oldalon, 4000 forint.
Tényleg qrva jó, hogy nem tükröződik, tényleg qrva jó, hogy szinte semmi ujjlenyomat nem marad meg rajta, tényleg qrva jó, hogy finomabban csúszik a matt felületen az ujj, DE! Picit visszavesz a kijelző minőségéből. Csöppet zavaros lesz, leginkább a fehérnél lehet ezt észrevenni. Talán a fényerőt is csökkenti kicsit.Ha újra kéne vennem fóliát, akkor az SGP márkát választanám, de úgy látom, hogy ezt itthon sehol sem kapni.
SGP Steinheil™ EX Ultra - Anti-Fingerprint-et, vagy SGP Incredible Shield Ultra Matte-t vennék.[ Szerkesztve ]
-
andben
csendes tag
Hali!
Az a gondom h az ingyenes facebook alkalmazást akartam telepíteni, de ehhez kell az appstore! Viszont amikor oda be akarok regelni az iTunes store-be, akkor meg bankkártya információkat kér!Most (dombornyomott) hitelkártyát kell szereznem csak h letöltsek egy free facebook alkalmazást?
-
Mert nem tudsz olvasni és/vagy visszakeresni, hogy hogy lehet bankkártya nélkül regisztrálni az App Store-ba. Valószínű itt is le lett írva párszor, de az iPhone szakmai topikban tényleg milliószor a pontos menet, keress rá a "bankkártya" szóra a gyorskeresővel.
“All nothings are not equal.”
-
Newyorker
addikt
a tel-be ugye microSIM megy bele.
a kérdésem az, h aki t-nél vette annak fizetnie kellett az új SIM-ért? vagy az ingyenesen csere?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
senior tag
válasz GALARDO #3139 üzenetére
Hát nemtom mikor volt ingyenes, de nekem 4000 forintért cserélték...
Próbálkoztam először kamu szöveggel, hogy az új mobilomba nem működik a SIM, adjanak egy újat, amiről reméltem, hogy már microSIM-es lesz, de sajnos nem lett az Úgyhogy átmentem egy másik T-be, ahol már bevallottam miért is kéne, 4000 magyar forint volt.
Az új dominós SIM-eket már microSIM kompatibilitással adják, onnan gondoltam, hogy egy esetleges cserénél én is olyat kapnék...
-
GALARDO
addikt
Én mult szombaton vettem egy meglévő számra és adtak ingyen, a régit meg érvénytelenítették.Amikor kérdeztem a csajt hogy 4000 a kártya ugye erre azt válaszolta hogy nen kell érte fizetni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Newyorker
addikt
én is azért kérdeztem, mert több helyen is olvastam, hogy 4000 ft, de nekem is az egyik ismim most vásárolt és neki is ingyen cserélték, most akkor mi van? :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
SGP iPhone 4 Case Ultra Thin Matte Series
ezek is jó tokok, vki nézte már?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
senior tag
válasz Newyorker #3145 üzenetére
Rosszakat mondanak róla.
Nekem nem is tetszenek a kivágásai; a tetejét meg az alját kb. teljesen szabadon hagyja, ha épp oda esik, akkor bukta...Most aktuálisan nekem ez jön be: SGP iPhone 4 Case Neo Hybrid A Series
Kár, hogy itthon nem kapni őket, előbb szívesen megfogdosnám, mielőtt megvenném.
De sok videó van fent ezekről a tokokról YouTube-on, ahol valami elképzelést lehet kapni, hogy szar-e, vagy jó.Egyébként meg lehet, hogy tényleg ingyen cserélik azt a SIM kártyát, amire az iPhone-t veszed, de csak azt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Newyorker #3149 üzenetére
Én többször rendeltem már az SGP oldaláról, 5 munkanap alatt megjön a cuccos. Rendeltem karbon matricát, Crystal Clear fóliát, minden gond nélkül megérkezett. Egyébként láttam csomó SGP cuccot a legnagyobb magyar aukciós portálon, szóval az is lehet, hogy valahol ezeket meg lehet már nézni, ha van raktáron.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest