- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
válasz Nagylajos_1 #3050 üzenetére
ez engem is érdekelne, szval nekem is jöhet ez a PM
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz Nagylajos_1 #3082 üzenetére
ebbe a Starking boltban van iSkin Solo Carbon tok is?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
manchester85
veterán
válasz Nagylajos_1 #3086 üzenetére
1. nem téged címeztelek meg, úgyhogy nem tudom, mire vonatkozólag reagálsz.
2. ha a hozzáértő ember mindenkinek leírná ugyanazt, akkor főállású fórumozó lehetne belőle.
Ha tisztában vagy vele, hogy a google pillanatok alatt kidobja, akkor erre nyilvánvaló, hogy nem kell sok időt szánnod. Egy valamit garantálhatok: mikor valaki "beszól" valakinek a kérdése miatt, az általában olyan kérdésre vonatkozik, amit semmivel nem telik több időbe kikeresni, mint a másik félnek megválaszolni. Értelmetlenül más idejét rabolni pedig nem szép dolog. Ne azért kérdezzen már az ember, mert lusta, vagy mert nincs ideje (egyéni probléma) hanem, mert segítségre van szüksége. Amire az ember nem szán időt, hogy utána nézzen, arra mástól se várja el, hogy időt szánjon. Ha pedig úgy teszi fel a kérdést, amiből kiderül, hogy az illető vette a fáradságot, hogy utána járjon, csak épp elakadt, vagy nem igazán értett valamit, abban meg fognak segíteni az illetékes személyek. A segítségkérés ne önmagunk elkényelmesedéséről szóljon már. Szerintem ez egy nyilvánvaló alapszabály, a jailbreak pedig önmagában véve tiltott téma a fórum szabályzata szerint.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Nagylajos_1 #3089 üzenetére
1. ettől függetlenül engem címeztél meg
"Nem azt várom el h más helyettem utánaolvasson, de ha ezen az oldalon vki kívülről fújja a témát akkor sztem nem esik nehezére h leírja"
2. Valóban nem. De ettől még a a fórum alapelvei szerint tiltott téma. Egyébként hiába fújja kívülről, ha a jailbreak egy összetett dolog. Szakdolgozatnyi mennyiséget lehetne belőle írni, hogy mire jó és mit jelent.
"mindenhol azt írják hogy a jailbreak teljesen legális dolog szal nem tudom h itt miért nem lehet róla beszélni"
maga a jailbreak igen, de a warezolás elvileg nem. Magyarul a jailbreak azon formája, mely utat ad az apple által nem jóváhagyott alkalmazásoknak, az legális, de az, hogy ingyen gyűjts be fizetős alkalmazásokat megkerülve annak törvényes módját, az nem. Egyébként mi köze talamascának ahhoz, hogy itt miről lehet beszélni? A szabályzatot nem ő határozta meg, ő csak betartotta, te nem így gondolod?
i6 Silver
-
talamasca
senior tag
válasz Nagylajos_1 #3089 üzenetére
Bocsi, de írtad, hogy utánnaolvastál a JB témában.
Akkor meg mire nem sikerült választ találnod?...Amiért meg ezen a fórumon nincs JB, azt a kolléga tökéletesen kifejtette.
Most is csak azt tudom javasolni, hogy használd a Google-t, keress meg másik a témával foglalkozó oldal(aka)t, és ha valami nem megy akkor kérdezz.
Ezt is leírták, hogy általánosságban a JB-ről nem lehet 2-3 mondatban értekezni.
“Black as midnight on a moonless night.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon