Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz GalaxyS9 #2747 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy az SE-hez képest a 11-ben több a RAM, illetve az XS-hez képest újabb a proci.(ez utóbbi még talán felhasználás során nem érezhető)
De be kell látni, hogy ez egyéni preferencia kérdése, ki mit választ.
SE tábor azt mondja, elég neki a kijelző és az akkuidő.
XS-esek szerint prémiumabb a hatás 11-hez képest is és fikázzák az LCD-t.
11-esek szerint ez mindenben jobb.[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
Hasonló dillemmában vagyok Én is, mint a kérdező, de ennyire szerintem nem egyszerű ez a kérdés.
Esténként feltöltöm a telefont minden esetben, ha kibírja, míg hazaérek, akkor pont jó az akksi is. És a nagytöbbségnek kibírja...
3 GB RAM még sokáig elég, mások a 2 GB-os 7-esekkel is elvannak.
Kamera-- na ebben tényleg van különbség, bár én a 8-as kameráját sem mondom rossznak, az SE pedig azt kapta, csak jobb procival így a képfeldolgozás még szuperebb.
Számomra a nagy különbség a kijelző méret. (Mindkettő LCD) Tetszik a 11-es nekem is, de egyszerűen túl nagy a kezembe. Eddig sosem költöttem 120 e Ft-nál többet telefonra (mindig újat vettem, Samsung vonalról jönnék) de a mostani 290k-s ára a 11-esnek, nekem már lélektani határ felett van.
Az SE-re volt most akció az Edigitalba (mindenki azt tolja, hogy hivatalos forgalmazótól vegyem) , persze az is véget ért ma reggel.
Szóval szerintem egy átlag felhasználónak, ha ár/érték arányt keres, akkor az SE bőven jó. Ha nem számít a pénz, és mindenképpen kell a nagy kijelző, akkor 11.
A 12-es is mire ideér, biztos lesz 260-270k, tehát nem konkurál az SE-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest