Hirdetés
-
Mobilarena
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz pècsimunkás #3400 üzenetére
Minden kínai telefonnál kell/szokás/ajánlott romokat cserélgetni/frissíteni. Nem egy bonyolult dolog. Ha nincs kedved foglalkozni vele kérj meg valami ismerőst
-
Cyborg
őstag
Akkor inkább egy Huawei legyen az utolsó, az hátha megmenti kína becsületét :-)
-
tlala
addikt
Miért, a Coolpad-en milyen ROM volt, amikor "kivetted a dobozból"?
-
pècsimunkás
addikt
Gyári volt, Hungobungo cserèlte le erre, mert kell a magyar nyelv. Kèrdezte milyen legyen MIUI vagy AOSP , mondtam, hogy utóbbi.Kb ennyi... Gondolom nem tudott a fènykèpezős problèmáról.
Viszont nekem fontos , hogy normális kèpet kèszìtsen - ebben a makró is benne van, mert sokat használom - ìgy elment a kedvem a telefontól. Vasárnap vissza kell mennem Nèmetországba dolgozni, ìgy most ezt a helyzetet kell elfogadnom.Januárban itthon leszek 1 hónapot , akkor megpróbálom megoldani ezt a ROM cserèt. Aztán vagy marad ez a telefon , vagy megy a háztól. Ezt azèrt kicsit sajnálnám, mert amùgy tetszik...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
csongi
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz pècsimunkás #3407 üzenetére
Figyelj már, azért nem egy ördöngösség egy rom csere, a srácok akik itt vannak sok más fórumhoz képest roppant segítőkészek, és gyakorlatilag garmadával vannak a romok, ha eljutottál a rootolásig és a recovery felrakásához, utána már tényleg nagyon egyszerű.
Én is még várok a MIUI KK romra, mivel nekem nagyon bejött a 4.8.8-as MIUI is, azóta is ez van rajta.
Kameráról nem tudok nyilatkozni, talán annyit, hogy fotózni nem a legjobb, de érdekes módon videót meg tűéles képet csinál (kis túlzással).;) - The Power of the Light Side
-
csongi
veterán
válasz pècsimunkás #3407 üzenetére
Jól fogalmaztál, ez egy telefon
Egyébként vannak apok a kamerához is, ki kell próbálni párat, lehet egy fizetőssel már minden rendben van. Kb 1500Ft. De ha a fotózás a kiemelt, akkor nokia telefont kell venni. Semmi baja ennek a kamerának, bőven jó képeket lehet vele csinálni.
A kamera gyorsaságát befolyásolja hova mentesz, Külső SD re lassabban ment picivel.A Huawei rom egy kicsit csal a színmélységgel, alapból. Semmit nem állítok rajta. Ilyen és kész, ettől a kép még jó é látható mi van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Nèzd meg lègyszìves a kèpeket amiket felraktam. Azok a kèpek amiket a Zopoval fènykèpeztem klasszisokkal jobbak. Mielőtt beìrtam volna a kamera problèmát, 3 appot is kipróbáltam . Eredmèny : 0 !
Gondoltam a fizetős megoldásra is, csak semmi sem garantálja, hogy jók lesznek a kèpek, közben 1500 JMF- el beljebb vagyok.
Amùgy ,ha nem gariztatnom kellet volna a Zopot, tehát ha csak simán ùj telefon kellet volna, valószìnűleg vettem volna egy Lumia 730- at...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
JoinR
őstag
válasz pècsimunkás #3411 üzenetére
Már el lett mondva, hogy azon a ROMon szar a kamera, nem? Nyilván nem lenne hozzá patch, ha másik appal jól működne.
-
tlala
addikt
válasz pècsimunkás #3411 üzenetére
Akkor cseréld le a kamera appot, ahogy a kolléga is ajánlotta a #3395-ben.
A világ legegyszerűbb dolga. Felteszed a zip-eket a kártyára, recovery-be indítasz, és zip-ek telepítése. -
pècsimunkás
addikt
-
TedThomas
aktív tag
válasz pècsimunkás #3414 üzenetére
Cserélj recoveryt ha root-olt a telefon.
"Rakd fel a Mobile Uncle Tools-t Playről (ingyenes), és tegyél fel TWRP-t [link]
Ha már rootolt a telefon, akkor felmásolod az SD gyökerébe a TWRP recoveryt (recovery.img) felrakod a Mobile Uncle Tools-t, update recovery, kiválasztod a felmásolt recoveryt és kész" -
tlala
addikt
válasz pècsimunkás #3414 üzenetére
Persze, szívesen.
1. Letöltöd a #3395-ben linkelt fájlokat.
2. Felmásolod a kártyára őket.
3. Recovery-ben indítasz.
4. A bal felső ikon az "Install". Ráböksz, és kiválasztod a 041_camera_driver.zip fájlt.
Alul két ikon lesz, a baloldalira, az "Add More Zip"-re böksz, és kiválasztod a Gallery2_flashable.zip-et is.
5. Legalul a "Swipe to Confim Flash" csúszkát elhúzod jobbra, a telepítés lefult.
6. Lent 3 ikon jelenik meg, a jobb alsó a "Reboot System, arra ráböksz.
Ha időközben bárhol lezár a képernyő, akkor alul egy jobbra húzással tudod feloldani.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
nash13
aktív tag
Emuiban zenelejátszásnál van dts opció, de ha bekapcsolom, akkor x időközönként fura zajba megy át. Félpercenként biztos. Másnak is?
iPhone 7
-
pècsimunkás
addikt
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Anonymus23
veterán
válasz pècsimunkás #3419 üzenetére
Kutyából nem lesz szalonna, esetleg rózsa, vagy katicabogár
;) - The Power of the Light Side
-
pècsimunkás
addikt
válasz Anonymus23 #3421 üzenetére
Egèsznapos kapkodásban vagyok, kicsit ősszekuszáltam a kèpeket...lol
-
unskillful
aktív tag
Végre kiadták az első hivatalos végleges verziójú (nem béta) 4.4.2-es CoolUi-t a verziószám: 4.4.018.P0.14.10.27.8297W
Már töltöm le a CPB-t ha lejött felrakom Drive-ra.
És megjelent a legújabb béta is: 4.4.020.P0.14.11.04.8297W Ez is letöltés alatt áll[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
csongi
veterán
válasz unskillful #3425 üzenetére
4.4.020.P0.14.11.04.8297W
Ez mi is?
Eddig a Hujevaj romja nagyon bejött. -
unskillful
aktív tag
A hivatalos gyári rom: CoolUi első végleges kitkat verzió. Kínai és Angol nyelv. Az Emui egyébként szerintem is az eddigi legjobb rom. remélem lesz hozzá frissítés/javítás
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
pècsimunkás
addikt
Vègül is kìnai recoveryből oldottam meg (remèlem)a zip- ek felrakását. Annyit ki tudtam bogarászni, hogy az installálás komplett lett nègy fájlnál. Az elsőt mondjuk nem tudtam letölteni a Megárol, de a többit igen.
Az jelenthet valamit , hogy eddig a teljes kèpernyős nèzetben csak1-,3-,13 mpx engedett, most van 1-13,3 mpx- ig az egèsz számsor. Csináltam egy kèpet, nem tùl jó fènyviszonyok között. Igaz nem tùl közelről , de kezd alakulni...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Hrabci
tag
válasz unskillful #3427 üzenetére
Hi, az emuiban az email app-ban a küldő nevében lévő ékezetes karakterek helyett kínai karakterek jelennek meg, nincs valami tippetek, hogy az appcserén kívül mivel lehetne ezt javítani?
-
JoinR
őstag
Egy zipet a végleges 4.4-ből valaki majd felrakhatna drive-ra, azoknak akiknek nem működik a cpb. Köszi
-
kircipeti
senior tag
Eddig le voltam maradva, nem tudtam hogy ezek a 4.4.2-esek béták voltak...
-
janaman01
addikt
És akkor a 19 es romok? Csak lestem hogy a 18 asokat kezdik nyomni....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
-
Harpoon13
csendes tag
válasz pècsimunkás #3428 üzenetére
A 041_camera_driver.zip-et nem sikerült leszedni? Pedig pont az lett volna a lényeg. Hogy lehetett 4 fájlnál sikeres a telepítés ha csak hármat kellett felraknod? Azt meg már el is elfelejtettem, hogy a tömörítés módosítása mellett még beleraktam az összes támogatott felbontást is a kamera app-ba
-
pècsimunkás
addikt
válasz Harpoon13 #3435 üzenetére
Ùgy emlèkszem, amit küldtèl linket , azon 5 fájl volt. A 040 , 041, archive - 048 , original camera driver zip- eket felraktam. A recoveryben kiìrta, h az installálás komplett volt . Persze ezt angolul...
Az amit nem sikerült először letölteni a Gallery2-flashable.zip volt, de tegnap este ezt is sikerült letölteni.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #3436 üzenetére
Előbb telórol írtam, bekapcsoltam a gépet,039-est nem sikerült először letöltenem. Tegnap este újra megpróbáltam,akkor sikerült.
Előző hozzászólásomban rosszul írtam!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Harpoon13
csendes tag
válasz pècsimunkás #3436 üzenetére
Az original_camera_driver.zip azért van, hogy ha valami gond van a kamera driverrel, akkor vissza lehessen állítani az eredetit, szóval a felrakásával pont hogy visszafordítottad a javítást Amit neked fel kellett volna rakni az csak az a 3 fájl amit részleteztem, de miután felraktad az original-t is, a 041_camera_driver.zip-et mégegyszer fel kell telepítened.
szerk.: a 039 nem is kell neked, az egy régebbi verzió, a 041-es a legújabb, amiben elvileg van valami javítás az elkésett exponálásra vakuzásnál.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ebbe a telefonba csak microsim jó?
-
onpress
csendes tag
Érdemes a telefonra edzett üveglapot vásárolni?
[ Szerkesztve ]
Apple Iphone 13 / Samsung Galaxy A8 / (Coolpad F1) / Chinese Smartphone Fan / Xiaomi Mi Band 2 / TV: Samsung Full HD 3D Slim LED Smart TV_UE40ES6540S
-
unskillful
aktív tag
@ Harpoon13: Szia! az lenne a kérdésem, hogy: a gyári 018-as KK romból ki lehet-e szedni a kamera appot, úgy hogy azt az EMUI romba integrálni lehessen? Az az igazság, hogy az Emui az eddigi legjobb rom amit használtam, egyetlen hátránya van csak a gyárival szemben, az pedig a kamera. Ha valahogy meg lehetne oldani hogy a gyári kamera minősége átkerülne a Huawei romba akkor nagyon boldog lennék
Előre is köszi választ.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Picturemaker #3444 üzenetére
Nem szívesen nyírnám ki a céges kártyákat, de a legnagyobb baj ha vissza kell adni akkor nem lesz jó a telefonba amivel adták
-
mexel
veterán
Most nézem ingyen cserélik és az adapterrel is jó lesz. Majd megkérdem a céget nem zavarja-e őket
-
tlala
addikt
válasz pècsimunkás #3428 üzenetére
Azért az egy kicsit idegesító, hogy
- kéred, hogy "szájbarágósan írjam le neked",
- leírom számozott pontokba szedve, a pontos fájlnevekkel (2 db-ról beszélünk),
- erre te felrakod a módosított kamera appot, majd az eredeti visszaállítót, meg mit tudom én mit...Akkor mi a fenének kérted szájbarágósan, ha aztán nem úgy csinálod??
-
janaman01
addikt
válasz unskillful #3445 üzenetére
Én is örömmel venném ha ez megoldható lenne! Azóta az emui van fent és valóban jó rom.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest