- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fater38
tag
A gyári 4.4.009-hez mit szóltok,nekem fix fényerő beállítással semmi gondom vele. AOSP romot jBART-al is emészthetővé lehet tenni,arra szerintem kár több időt szánni,de a gyári az megérne egy próbát nem?
-
fenixke
tag
válasz unskillful #2698 üzenetére
Szuper, írj egy e-mail-t ide kérlek: fenixke kukac gémél pont com és küldöm a belépési adatokat.
Én is a 4.4-et javaslom. Most a Micromax ROM-al kezdtük el. Ez azért jó meglátásom szerint, mert "full" angol. A kínaiban, ugyebár elég sok a tyúklábas szöveg. Ami viszont jó, hogy nem kell aggódni, mert nagyon sok mindent át tudtam azért hozni a 4.2-es ROM-okból. Ezen kívül a Micro és a 009-es CoolUI elég jól megegyezik szövegek terén. Az alkalmazások neveit írták át a ROM-on belül, de ott csak meg kell majd találni, hogy minek mi lett a neve.
Szóval meg lehet úgy csinálni, hogy működjön 4.4-re és 4.2-re is.
A hétvégén nem leszek gépközelben, de amint tudok válaszolok ha van kérdés, avagy jelentkező. Akik eddig jelentkeztek, nekik pedig köszönöm/köszönjük
-
JoinR
őstag
Én a Harpoon-féle Micromax ROMot használom mióta kijött, nincs panaszom rá. Még nem mertem belakni rendesen, de nyugodtan megtehettem volna már, nekem kb. hibamentes.
-
everestHUN
csendes tag
Helló. Sokan panaszkodtak amiatt, hogy ha sötétben vakuval fényképeznek, akkor sötét a kép stb. Aki este szeretne fényképezni annak ajánlom figyelmébe, hogy a fénykép beállításoknál keressetek olyat, hogy exposure vagy megvilágítási idő-t. Ez alap esetben 0 án van ami miatt a megvilágítás után lő képet, ezért olyan sötét stb. (szar) . Ha ezt beállítjátok +1 vagy +2 vagy +3, akkor sokkal jobb lesz a megvilágítás kép a képen, nem lesz sötét stb. Én ált. +1 en használom. Hozzá teszem ez NEM FOG MINŐSÉG ROMLÁST okozni !!! Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
2014
-
erik88
aktív tag
válasz everestHUN #2708 üzenetére
A kit kat romban meg expozicio és amúgy tényleg 100szor világosabb képet csinál
-
kóóó
aktív tag
Megérkezett tegnap az edzett üveg hátlap, hát mit mondjak...
Nem vagyok elájulva tőle, nekem műanyagnak tűnik az egész, de mivel csajomnak lett, neki meg tetszik így marad.[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
KukkSteve
senior tag
Hát igen...ez olyan dolog, hogy ha tudom hogy el fogok esni, akkor előtte leülök!
Egy-két dolgot néha nem gondol át az ember, de kemény 2500Ft-om bánta, mondjuk a repedéstől függetlenül még használható, tehát mondhatni tapasztalatot nyertem vele, de kösz a jó ötletet.Az már mellékes, hogy a kamera led nyílásába nem tudom hogy hogy lehetne egy fenőkövet beletolni!
A számom az adatlapomon. ;)
-
Csezi
tag
válasz everestHUN #2708 üzenetére
Big like!
Tényleg sokkal jobb képeket csinál...!
Thanks...! -
Helltak
őstag
Sziasztok!
Pár nap múlva nekem is megjön elvileg ez a teló, üveg fóliát milyet ajánlotok? Illetve honnan érdemes rendelni?Oneplus 12
-
unskillful
aktív tag
4.4.3 -as AOSP Multilanguage [link]
Állítólag nagyon jó, csak kicsit sok RAM-ot eszik... Valaki csinálhatna vele egy antutu tesztet. Kíváncsi lennék a 3D performance pontra.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
janaman01
addikt
válasz unskillful #2719 üzenetére
Ez az Lzy féle?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #2721 üzenetére
feltoltam.....fura hogy a térerő ikonok+a wifi ikon bal oldalon vannak.... névjegy szinkron nem megy a googlival, nincs is benne...ram kapásból 1,1-1,2 foglalt...kamera alkalmazásból 2 db van, a gyari aosp, , a másik sztem meg a vibeui s kamera, a galériáról felismerve...
antutu kifagyott a grafika tesztnél.....szerk elindult a 3d teszt is.....fagy egy percig meg kifagyás...
szerk . antutu üzenet, teszt váratlanult leállt kezdjem újra...(újrakezdem...)
újrakezdés után is kifagy az antutu...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Egy kis segítséget hadd kérjek már:
MIUI 4.8.8
Most kaptam meg a céges kártyát, beleraktam, és ki van kapcsolva a hívószámkijelzés (azaz ha hívok valakit, akkor nem látja a számom), vissza szerettem volna kapcsolni, de nem találom ezt a menüt a telefonban, ahol a SIMhez kapcsolódó szolgáltatások lekérdezhetőek, módosíthatóak.
Van benne ilyen, vagy kóddal játszak?
Előre is kösz a segítséget;) - The Power of the Light Side
-
csongi
veterán
A gyári romhoz, csináljuk a fordítást, most kb 62-63% on tartunk, remélem hamarosan meg lesz az egész aztán tesztelésre vár
-
testo92
csendes tag
válasz Anonymus23 #2723 üzenetére
Kapcsolatok / Menü gomb / Beállítások / Telefon : További beállítások / További beállítások és itt kiválasztod melyik simet akarod állítani.
-
Jonesy84
tag
válasz Anonymus23 #2723 üzenetére
Menj a tárcsázóba, ott settings / call settings / additional settings / kiválasztod a SIMet / Caller ID. Nekem angol van, nem tudom pontosan hogyan van lefordítva magyarul. Picit el van rejtve a beállítás
-
dale74
tag
39-es rom-nál lehet valahogy sms kódolást állítani?
-
Lalaland
tag
Arra valaki tudja a megoldást, hogy miért nem kapok semmilyen értesítő vagy egyenleg üzenetet sms-ben a vodafone-tól? Küldeni tudok, mástól megkapom csak a szolgáltatótól nem.
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
-
janaman01
addikt
-
Lalaland
tag
Friss Miuit hol lehet letolteni ami magyar és stabil is?
Ui.: van gyári új akkumulátorom eladó, akit érdekel írjon pü-t.N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Helltak
őstag
Nekem is megjött a kicsike, szerintem felpattintom azt a miui-t amit láttam sokan használtok.
Oneplus 12
-
Helltak
őstag
4.2.036-os rommal érkezett a telefon, nem engedi semmilyen módszerrel sem rootolni magát :/
Esetleg egy hard reset után működhet?Oneplus 12
-
Bjorngolf
tag
Hosszú hosszú keresgélés után, végül a Coolpad F1 mellett törtem lándzsát. A hét vége fele rendelem is Árban ahogy néztem (160 USD) + áfa jobb készülék nincs. Vagyis én őszintén nem találtam. Aki huzamosabb ideje használja mi a véleménye?: )
-
Jonesy84
tag
válasz Bjorngolf #2742 üzenetére
Én lassan 3 hónapja használom és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Előtte Sony Xperia SP volt, na annál klasszisokkal jobb. A kijelzője szép, nappali fényben is jól látható. A kínai telók általában 2 helyen véreznék el, a GPS-ben és a kamerában, az F1 mindkettőben kitűnő. A GPS pl érezhetően jobb, mint az SP-ben volt. Én a kezdetektől MIUI-t használok, ami betonstabil, nem találkoztam benne buggal. Akkumlátor nagyon jól bírja, volt már 3 nappal majdnem 6 óra kijelző idő.
-
divadka
újonc
Üdv! a mai napon megérkezett 2 telefon is, az egyik egy coolpad f1 a másik pedig egy thl t6s. Mindkettővel ugyan az a problémám. Valószínűleg csak rookie vagyok.
Az a helyzet hogy nem tudom rávenni a készüléket, hogy mobil interneten keresztül csatlakozzon az internetre.
próbáltam mind két telefont mind 2 sim slottal. a beállításoknál is mindent engedélyeztem. (igen van internet előfizetésem) egyébként vodafone a szolgáltatóm. ezzel sem lehet baj ugyanis a coolpad wcdma 900/2100 elvileg.ha nyitok 1 böngészőt és akkor a jól bevált az "oldal nem elérhető..." maszlagot dobja ki mind 2 készülék. ha próbálom beállítani a google fiókomat akkor egyből a wifit akarja bekapcsolni... lövésem sincs mi lehet a baj (tuti valami apróság).
Kérlek segítsetek !Amatőr vagyok ne bántsatok !
-
Anonymus23
veterán
válasz divadka #2746 üzenetére
Mivel kínai telefonok, nem jó az APN beállítás alapból. Függően attól, hogy melyik rom van rajta, vagy módosítod az APN beállítást a helyesre, vagy pedig ha nem lehet módosítani, akkor veszel fel egy új szolgáltatót és megadva a helyes adatokat pikk-pakk működik.
Nekem 2 kártya is van benne (T és Voda) mindkettővel működik, de mindkettőnél rossz volt az APN alapból.;) - The Power of the Light Side
-
onpress
csendes tag
válasz Anonymus23 #2748 üzenetére
T-mobile APN címe?
Apple Iphone 13 / Samsung Galaxy A8 / (Coolpad F1) / Chinese Smartphone Fan / Xiaomi Mi Band 2 / TV: Samsung Full HD 3D Slim LED Smart TV_UE40ES6540S
-
janaman01
addikt
a 4.2 es romot még fejlesztik ??????????
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest