- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
tysonn198810
tag
En is elégedett vagyok, nekem a híva sokkal sincsen bajom, nem akarja felülírni az akaratomat az óra.
a fizetés nagyon hiányzik, azt leszámítva patika.
apple watch-al használtam egy ideig párhuzamosan, amíg el nem adtam. Ahhoz mérten is pontos, mind pultjában mind kalória szamlalasban.
annyit nem tudtam megoldani amit az #58-as hozzászólásban irtamiPhone 16pro max
-
sirály69
őstag
válasz tysonn198810 #58 üzenetére
Ezt az androidban sikerült simán kikapcsolnom, de hála ios-t nem használok, mert sok olyan van benne ahol ők jobban tudják, hogy te mit szeretnél és mit nem és te ezt ne akard módosítani...
Szerver Hosting Debrecenben
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Ez a Huawei Tárca mit takar? Használja esetleg valaki? Lehet az órával fizetni talán?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Cyberfaust
csendes tag
válasz Black_Raven #64 üzenetére
Elméletileg arra lenne, de a régiónkban sajjnos nem lehet használni.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
O.CS
aktív tag
válasz tysonn198810 #47 üzenetére
Akkor ezek szerint minden oké az Iphonnal?Nem dobja el a kapcsolatot az óra?
Telefonálás, üzenetek rendben mennek?Azért kérdezem mert én is Iphone telót használok és egy GT3 Pro órát szeretnék venni. -
tysonn198810
tag
Fölöslegesen nem dobálja el, csak sztem rövidebb a hatotavja, mint pl az Apple watch-nak. Telefonálni meg nem telefonáltam vele. Nekem meg nem jött el az a jelenség, hogy az óra erőltetne h rajta keresztül telefonaljak. Üzenetek rendben vannak, a Messengernek meg az instanak rendes ikonja van, a többi app üzenetet egyforma ikonnal dobja ki. Sajnos emojikat továbbra sem jelenít meg az óra. Bár tegnap jött rá frissítés, lehet azóta változott. Egyedül a fizetés hiányzik róla nagyon.
iPhone 16pro max
-
O.CS
aktív tag
válasz tysonn198810 #67 üzenetére
Köszi a választ.Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy az AW S7 Nike verziót vegyem.
-
O.CS
aktív tag
válasz tysonn198810 #67 üzenetére
Még egy olyan kérdésem volna, hogy a számlapok letöltésével sincsen gond?
Láttam egy olyan videót amin azt mutatták, hogy Iphonnal csak a már benne lévő számlapokat lehet használni. -
veterán
Az óra doboza új korában fóliás?
Ez is igaz
RAM: 2 GB?
ROM: 16 GB?
A bör szíjas változatra gondoltam[ Szerkesztve ]
-
O.CS
aktív tag
Ma voltam bent a MM-ben és ott azt mondta a Huawei-es srác, hogy a központból azt az infót kapta, hogy év vége felé lesz NFC fizetés és EKG az órán.
-
O.CS
aktív tag
Megvettem az órát az Alzában.Kaptam hozzá egy Huawei fülhallgatót is.
Lefutott pillanantok alatt 4 frissítés az ötödik meg már konkrétan 7 órája tart -
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Iphone 13 Pro Max - al használom az órát, és abban a pillanatban, hogy lerakom a kezemből a telefont és kilépek a Huawei Health ból levàlassza az órát.... Valaki tapasztalt már ilyet?? Ha igen mi a hiba?
-
hashpoque
tag
Igen hasonló problémám van vele.
Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest