Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    válasz Trevize1987 #6324 üzenetére

    nem sikerült, le kellett törölnöm az appot. lehet ha feltenném apk-ból akkor jó lenne nemtom, de annyira most nem izgat.
    írtam a supportnak is, de lényegében semmi értelmeset nem írtak, berakom ide olvasd el mit írtak, bár ahogy olvastam lehet fel se fogták mi a gondom, pedig egyértelműen leírtam.

    Tisztelt Uram, Az ön által leírt esetre több megoldás is létezhet: 1, Amennyiben a lépésszámláló értesítései zavarják, van arra lehetőség, hogy az egészség applikáció értesítéseit kikapcsoljuk: Beállítások -> Alkalmazások -> Egészség -> Értesítísek -> Itt kellene minden értesítést kikapcsolni 2, Amennyiben egyáltalán nincs szüksége az alkalmazásra, úgy el is távolíthatja azt: Beállítások -> Alkalmazások -> Egészség -> Eltávolítás 3, Amennyiben megtartaná az alkalmazást, és azon belül szeretné kikapcsolni az értesítést, úgy a készülék gyári visszaállítását javasoljuk. (Amennyiben a gyári beállítások visszaállítását szeretné végrehajtani, felhívjuk figyelmét adatai mentésére, mivel minden személyes adat törlődik a készülékről, beleértve a fiókinformációkat, a rendszer- és alkalmazásbeállításokat, illetve a letöltött applikációkat. A folyamat lépéseit az alábbiakban részletezzük: Eszközök -> Biztonsági mentés -> Új biztonsági mentés, majd válassza ki a mentés helyét. Ezután jelölje ki az összes menteni kívánt fájlt, és kattintson a biztonsági mentés lehetőségre. Ezután el tudja végezni a gyári beállítások visszaállítását a készüléken! Ezt a funkciót a beállítások menüpontban találja. Ez a lehetőség, törölni fog minden adatod a készüléke memóriájából. Az SD kártya adatai megmaradnak. A telefon újra fog indulni a folyamat közben. Amint a készüléke elvégezte a gyári beállítások visszaállítását, Ön már vissza tudja állítani az előzőleg mentett adatokat. Az adatok visszaállítást a következő képpen tudja elvégezni: Eszközök/Biztonsági mentés, majd válassza ki a visszaállítani kívánt adatokat. A képernyőn megjelenő utasítások segítségével adja meg a jelszavát (amennyiben a jelszavas védelmet választotta az adatok mentésekor), válassza ki a visszaállítani kívánt adatokat, majd érintse meg a Visszaállítás lehetőséget.) Üdvözlettel, Huawei Ügyfélszolgálat

    legalább vették a fáradtságot és válaszoltak, nem is keveset és aránylag gyorsan. ez elég ritka manapság...

    [ Szerkesztve ]

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák