Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz hito #3728 üzenetére

    Erre valószínűleg úgyse fog válasz érkezni, úgyhogy inkább azt kérdezem, hogy tud-e valaki ajánlani szervizt, ahol helyben tudnak P20 Pro-t downgrade-elni?

    Ugyanis a sz@rházy Huawei szerviz nem hajlandó még fizetős szolgáltatás keretein belül sem azonnal szoftverfrissítést elvégezni a készüléken, ott kell hagyni mindenféleképpen!!! Kérdezem (telefonban) miért?? Magyarázat: mert be kell vizsgálni! Mondom: elnézést, mit szeretne rajta bevizsgálni?? Nincsen semmi baja, nincs mit rajta bevizsgálni, csak én vagyok elégedetlen a szoftverben történt módosításokkal, szeretnék visszatérni a legrégebbire. Válasz: akkor is be kell vizsgálni! Mondom akkor köszönöm, nem szeretném igénybe venni az ingyenes garanciális szolgáltatást, tessék szépen szívesnek lenni és pénzért megszoftverezni a telefonomat, anélkül, hogy ott kelljen hagyni. Válasz: nem lehet, ott kell hagyni, mert be kell vizsgálniuk. Na kb. itt tettem rá a készüléket az emberre, pedig nem szoktam senkire sem rácsapni a telefont. Nem volt egyszerű lehiggadni ezután a "beszélgetés" után.

    Szóval keresek szervizt, ahol pénzért, azonnal (ha kell egyeztethetünk a bolttal, hogy mikorra vigyem, mikor ér rá erre) felteszik nekem azt a nyomorult szoftvert. Ennyire teljesíthetetlen igény ez 2018-ban?

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák