Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TannerHUN

    aktív tag

    válasz ntomi0730 #1128 üzenetére

    Én ilyen vagyok. :) Egyébként sem feltűnő ez a piros fül. Pár milliméterre kilóg a tetejénél a fül, ennyi. A többit pedig a fekete sáv eltakarja. Eddig mindenkinek akinek mutattam nem kérdezte meg, hogy "az micsoda?". Eleve látszik rajta, hogy mi. :) A mások véleménye meg nem igazán érdekel/érint, mert nem az övék... Ezen felül mást nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki! (Szalacsi) :)

    madd dogg - Én a BT és a szemvédelmen kívül ugyanezeket használom, de nem bő két óra alatt merül le. Hány napos a telefon? Nekem már a 4. feltöltésnél sokkal jobban bírta, mint az előzőeknél. Ha nagyon friss, akkor megértem, de utána már nem kellene a gyors merülést produkálnia. Sőt... Tegnap totál fel volt töltve, alig értem hozzá, olyan óra hosszanként FB és e-mailt megnéztem ezen kívül semmi extra. Reggel 66% volt a töltöttsége, akkor FB, e-mail, böngészés ment egy óráig. Utánna mentem dolgozni, délelőtti órákban pedig 54%-os volt. Jelenleg 40% van benne. Persze ez azért van, mert ritkábban használtam, de délután még ugyanezeket megejtem és a kalkulációim szerint már kora délutánra rakhatom is a töltőre.
    Annyit elárulok, hogy totál még nem volt lemerítve (kikapcsolt állapot), amikor szól, akkor rakom az energiaforrásra. Sokan totálisan lemerítik és csak utána töltik. Pedig ez árt a mai akkumulátoroknak...

    [ Szerkesztve ]

    TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Új hozzászólás Aktív témák