- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz fpatrik17 #14883 üzenetére
- Mire kell figyelni használt vásárlásnál? (pl. olvastam összefoglalóban kijelző sárgulásos problémákról korai modelleknél) Zöldülő volt. De kb 2 éve.
- Előzőhöz kapcsolódóan milyen szériahibákkal lehet találkozni? Nem tudok róla.
- Milyen negatívumai vannak a készüléknek szerintetek? (ne legyetek elfogultak )
- Lekerekített kijelzőtől picit tartok, eddig szándékosan kerültem őket... Mennyire sérülékeny? Minden telefon sérülékeny, ez sem kivétel.
Nagy kijelző törő hírében állok, nem tudom létezik-e rá megfelelő védelem. IPS panelokat 10-15 ezerből lehet cserélgetni, itt gondolom a gatya is rámegy egy ilyen hadműveletre, ha megtörtént a baj. Ha esik gondolom ez a lekerekített buli hamar elpattan. Bizony az nagyon fáj.
- Frissítések terén mik a kilátások a jövőre nézve? Én mikor megvettem lassan 1 éve úgy voltam hogyha nem jön rá semmi nekem akkor is megfelel. De jött persze, viszont én a 10-est nem raktam fel, egyéb okokból, amire használom arra most is tökéletes.
- Ennek a 3D notch szigetnek van bármi haszna az arcfelismerésen kívül? Nem tudom van e haszna, de fekete hátteret használok és nem is látom. Amikor normál háttér volt akkor kb 1 nap alatt megszoktam, és akkor sem zavart.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest