Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Dimaj #18321 üzenetére

    Mert a G3 és G4 még telefon volt, bár azok sem voltak hibátlanok. Az utánuk lévő generációkkal volt baj nem is kevés. itt a topikban is rengeteg volt LG tulaj megtalálható, tudnának mesélni szerintem.
    Páromnak G3 volt, 2.2 évesen, szerviz után kb 2 héttel megpusztult, egyik nap még ment, másnap már kék képernyő fogadta párom. Alaplapja elszállt. Mai napig megvan full újszerű állapotban.. ha tudnám hogy kell az alaplapot cserélni benne, akkor megtenném, mert Aliexpressről be lehet szerezni hozzá elvileg. A g3-at a huawei P9 váltotta. Anyám G3 minijét szintén P9 váltotta.
    Nekem G4 volt, 8-10 hónap után bootlooposak lettek kivétel nélkül, bár van még 1-2 tag, akinek bírja a telefonja.. A kamera vitte el a telómat, pedig szerettem nagyon a formaterve miatt. Nekem Lg után kb 13 másik telefon volt, most a Máté van 7 hónapos szolgálatban, és kb december-január magasságában váltok nagy valószínűséggel az utódra :)

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák