Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandigyerek

senior tag

Nincs tökéletes telefon. Én a Note 3 Neo-ban azt utáltam meg, hogy tele volt szeméttel. Fent voltak a google cuccai, de a Samu feltett mindenből még egyet. Egy "S"-ajátot. Plusz a Knox, meg az egyéb sziriszarik, amik kontrollálhatatlanok. Volt valami hírolvasó, ami kikapcsolhatatlan volt. Egy rossz mozdulat, és már jött is elő. Javították, de kitörölhetetlen, és indul a telefonnal együtt. Többek közt. Az utolsó főverziós frissítés meg egy csődtömeg. A Honor 6-osom "hasonlóan" jó képeket csinált mint ez, de max másfél napot bírt.

Kamera.
    Máig nem értem, hogy miért vártok el olyasmit egy zsebpiszoktól, ami fizikailag irreális? A Mate jó képeket csinál. Ennyi. Nem nyomtatunk belőle plakátot, nem nevezünk fotóversenyre (pedig lehetne), csak lefotózzuk ami tetszik. És nem nagyítunk bele ökör módon!!!, mert úgy minden fotó szar! Fasza videót akartok? Vegyetek kamerát. Fasza, zajmentes, nagy dinamikájú fotót akartok? Vegyetek fényképezőgépet. Csak az optika kétszer annyiba kerül, mint a telefon, és a gép még sehol.
    Cserélgethetitek életetek végéig, akkor sem lesz jó.
    (Aryon: Ne a nyakadban hord. Fogd kézben, vagy vállon.)

Mikor olyan dolgot látok, hogy -ezt le kell fotózni- mindig bánom, hogy nincs ott a gépem. De van Mate -em! :C

Ez Nikon, de mintának jó. ISO 2000, Expóeltolás -1, F5,3, 200mm (program A)
    Ez meg mátés, autómatán:
    [kép]

Herreløse: Kicsi??? Mekkora kezed vaaaan????

Új hozzászólás Aktív témák