- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
-
-
Brutális eb
addikt
válasz sunahunter #712 üzenetére
Hali!
Most vettem öregemnek egy ilyen remeket.
Egy dologra nem bírok rájönni az pedig a fotózás videózás ezért kellene egy kis segítség.
Problémám az,hogy a fotónál működik a touch focus és képkészítés de a videó felvételt nem tudom elindítani.
+ Azt írja ,hogy kép készítéséhez használjam az optikai "kisgömbőcöt" de nem készít képet.Hogy a csudába működik?
Köszi.Bocs sunahunter nem válasz akart lenni csak félrenyomtam.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #713 üzenetére
Jaj megoldva bocs a szemetelésért.Optical trackball mi?Csak közben fizikai gomb is tehát benyomható. Én meg nyomattam előtte a "Nem ezeket a droidokat keresik" mozgást
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz AMD Power #717 üzenetére
Ha vodkás elméletileg 2.2-vel érkezik.Öregemé tegnapi és az már friss rendszerrel van ellátva.
-
Brutális eb
addikt
Hali a skype hangja másnál is szaggat?
-
Brutális eb
addikt
Hali letesztelni valaki?
(#783) Brutális eb
Köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz default. #898 üzenetére
Copilot is opció lehet.
Én pedig ismét megkérdezném,hogy van olyan skype verzió ami nem recseg ezen a készüléken?
-
-
Brutális eb
addikt
válasz Gutishere #995 üzenetére
Fentebb már említették,hogy hamarosan érkezik a root progi frisebb verziója ami segíteni fog a mostani problémádon.
-
Brutális eb
addikt
Én ezt találtam tesztelem.
update1: Recovery superuser fent most jön egy cm7 rom.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #1118 üzenetére
Ja igen 2.2. vodás az öregem telója.
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #1120 üzenetére
Update 2: Fent a rom tökéletesen működik
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
válasz Karlitosz #1125 üzenetére
Nekem a legnagyobb bánatom ,hogy a skype cm7 alatt is használhatatlan
-
Brutális eb
addikt
Nekem 15 percig deszkázott.Efölött már lehet bootloopot kaptál.
Megoldás full wipe azután flash cm7.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Van már nem recsegő skype wildfire készülékre?
KösziPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz Brutális eb #1201 üzenetére
Komolyan senki nem használ skypot?
-
Brutális eb
addikt
Hli gariztatnom kell öregem készülékét.
Kérdezném,hogy van külön magyar vodás ruu.
Vagy tegyek vissza egy wwe ruut?
Köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Simán visszazárható s-on-ra.
Már volt bent szervízben kopp kopp most nincs hiba."Plusz a flash memoria tárolja a varázslatokat /rom csere,s-off,stb/ ha igy beviszed,elveszik a garipapirt,és megvonják a garanciát.. Mi a baja ?"
Öregebb vagyok annál,hogy paráztatós tündérmeséket bevegyek de azért szép próbálkozás volt. Csak nem értem az inditékát....
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Persze láthatod a fenti hszemből.
A paráztatást hagyd meg más fórumra itt szakmai alapon megy a eszmecsere.
Pláne úgy,hogy gyárira visszaállított készülék esetében ami visszakerűlt meghibásodás miatt szervízbe még nem hallottam országunkba garipapír einstandról.(#1429) Toxic válasza Toxic (#1428)
Igazad van. ..........További kellemes fórumozást.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Én csak azért kérdeztem mert nem élek életvitelszerüen magyarországon.....
Itt angliában ahol melózom tök tesznek rá a szervizesek a vodánál.Volt már bent custom romos készülékem hardverhibával.(elfolyt képernyő) és tettek a romra......
De persze okoskodj csak továbbra is.És persze láss bele a fejembe.Ja csaj vagy bocs. Azok viselkednek így.
És a butaságaid legalább offba tedd köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest