- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thauxeeb
tag
ADRENO 205?! Neeeeeee...
Jó GPU az csak nem egy kétmagos gépbe. -
aSzakember
tag
nagggyon jól néz ki!
a paraméterei viszont nem annyira rettenetesen meggyőzőek.. sajnos. -
tjb007
nagyúr
válasz
Enigmagate #64 üzenetére
Egyelőre semmikor.
Kérdezd meg újra majd 1-2 hónap múlva. -
Enigmagate
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a Sensation XE Beats, vagy ez az XL Beats Mikor várható a T-nél???Kösszi a segítséget eéőre is.
-
Pantal
senior tag
Ez a Beats audió, még ha mókus vakítás is, de engem elvakított, kipróbálnám, hogy szól.
-
Probber
őstag
Atyaég mekkora monstrum ez (is). Ma már ez a második hasonló méretű készülékről szóló hír. Mi folyik itt kérem szépen?
Mondjuk súlyban még mindig "jobb" a Venue Pro-m.
-
CHIPman
nagyúr
Hát ez elég dzsunka lett, egy maggal, 720p felvétellel meg WVGA képernyővel a hülye se fogja megvenni, még akkor se, ha jól muzsikál. Tetszett a 4,7", de a többit jól elcseszték...
-
adrianv
tag
Android alapú titan? ha ezt a kinézetre értettétek, akkor nagyot hibáztatok, mert MINDEN htc ugyanúgy néz ki.
-
keIdor
titán
Mint írta más is, teljesen jól, ennek semmi köze a Sensation vonalhoz. Ez egy Desire inkább, annak is talán a Desire HD vérfrissítése lehetne, annak kéne hívni, mert ez így fail.
Ez a telefon amúgy rohadt nagy ha megnézem a Sensation-t meg ezt egymás mellett. Már az épp hogy használható méret nálam. -
Istwan
tag
Na igen. Csak hogy mekkora is egy kb 2-3k mAh akksi fizikai mérete?
A HTC szerintem nem a high end-re akart menni, hanem a nagy és gyorsan reagáló kijelzöre. A nagyobb felbontás meg még a sebességén is csökkentett volna. Ezt is tapasztalhattuk már az elözö akármilyen modelleknél. -
utomi
senior tag
Ez nem Sensation XL hanem Desire HD 2 vagy XL vagy XXL vagy hasonló.
-
IkszIpszilon
aktív tag
A kijelző mértetét megnövelik(feleslegesen nagyra),a felbontást meg lecsökkentik?
Csak tudnám ki találta ki ezeket a baromi nagy kijelzőket;megnézném mekkora zsebe van,hogy belefér
Se kameragomb.Se vmi új korszakalkotó akkumlátor tecnológia.Vagy legalább egy unibody ház.
Ez így sajnos nekem nem tetszik
ja és Adrenoba is visszafelé lépkednek;ez nagyon szomorú -
padika11
tag
válasz
Valentino K. #16 üzenetére
A Beatsben az a lényeg, hogy trendi, menő (a klubzenén, popon, rapen kívül semmit nem lehet rajta hallgatni szerintem) Majd "apuci" megveszi kisfiacskájának ezt a telefont és attól ő menő lesz... ennyi a lényege ennek a beats sorozatnak
-
Prien
addikt
Az Adreno 205 nem elírás? Mert ez elég sovány egy csúcsgépbe, szvsz.
-
Remus389
veterán
kicsi a felbontás, bár nem néz ki rosszul maga a teló, de hát muszáj elszúrni valami mindig
-
plus44
veterán
nem is azt mondtam, hogy senki sem veszi majd meg, hanem hogy nem annyian, mint amennyien az alapmodellt. Mindenki úgy van vele (az értelmesebbje), hogy a) ez egy marha nagy kamu, b) az az "esetleges" plusz tudás nem indokol ekkora felárat és c) ennyi plusz pénzből jobb fülest lehet kapni, meg vagy 200 másik kiegészítőt, amivel igazán jó kis médiacuccot lehet összedobni, ahol már nem oszt nem szoroz, hogy milyen audio chip van a telefonban.
-
Cyberpunk
félisten
Kevés ide az a felbontás illő lenne WXGA.
-
Dr.Anonymus
addikt
minden elégedetlenkedő hozzászólónak:
ez a telefon nem más mint egy rókabőr
az egész hardver a wp7re lett szabva, ahol ugye se dual core nem megengedett, sem nagyobb kijelző felbontás nem támogatott..kicsit értsük már meg a htc-t...
úgy voltak vele, hogy ha már készítettünk egy vasat, akkor miért ne adjuk el androidra is, ha csak 2000 ember megveszi, már visszahozza azt a kevés pénzt amit belenyomtak..ez a vas alapvetően a titannak készült, de hátha alapon rányomták az androidot is, szerintem nincs ezzel semmi baj
a kijelző meg így sem szar, olvassatok egy kicsit utána:
"The difference between 4.3" and 4.7" diagonal might not look huge on paper, but it feels pretty major in real life. Movies, picture and even the UI itself look more impressive on the XL than they do on the XE, despite the higher resolution of the latter."
http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xl-review-654p3.phpannyit még hozzátennék, hogy ennek a készüléknek egyetlen vetélytársa van a galaxy note, azt meg így is úgy is elveri, mivel a htc-nek a samsunggal ellentétben még sikerült belőni az éppen használható maximális méretet...
a note meg a lúzer dell streak méretével indul, ami szerintem eleve bukásra itéli.. -
Valentino K.
senior tag
válasz
elfelejtette #20 üzenetére
Troll mód on:
Szerencse, hogy a Nokia még nem csinált 4,7"-es telót nHD panellal
-
Youri
veterán
Nagyobb kijelzőhöz kisebb felbontás?
-
AMD Power
titán
válasz
elfelejtette #20 üzenetére
Ez 1x érthetetlen. A Vigor kijelzője kéne bele.
-
kiskaktusz
addikt
4.7 1600mAh-val?
jó lesz 2 óránként töltőre dugni a leendő tulajoknak...
-
kutkut
addikt
Cs*ssze meg a htc az idióta kijelzőit.
Az apple csinált tűéles kijelzőt, a samunál ott van ugye a superamoled, erre ők azzal szállnak versenybe, hogy megnövelik a kijelző méretét.
Ráadásul 480*800, gratula...
-
elfelejtette
veterán
Mi értelme van a 4.7"-nak, ha még mindig a 800*480-as felbontást erőltetik? Még jó, hogy nem hVGA, vagy qVGA...
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #16 üzenetére
Kérdés ki fizetné ki azt a felárat érte.
-
AMD ehog
aktív tag
A kijelző elég béna....
-
Valentino K.
senior tag
Hát akkor úgy fogalmaznék, hogy az általam említett két brand szerintem sokkal több profizmust és szakmaiságot takar, mint a Beats.
Nem kell mózusvakító maszlagokkal kampányolni, minden htc mellé járna egy fasza Sennheiser füles és valami normális "hangkártya" is kerülhetne a telefonokba.
Már lenne egy plusz, ami a HTC mellett szólna ebben a zsúfolt mezőnyben. -
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #12 üzenetére
Hidd el, az sem. Nem a név a számít, hanem, hogy egy telefonból sosem lesz Hifi, ahogy nem lesz belőle tükörreflexes gép, vagy Hasselband kamera sem...
-
AS
félisten
Élő képek:
LINK -
AMD Power
titán
Ez nekem való lenne csal kb 2 év múlva lenne pénzem megvenni.
Mondjuk ezt a képfelbontást 480x800 nem tudom mire vélni. Visszalépés.
-
baluka26
veterán
Csak szerintem hasonlít ez egy kicsit a Moto Defyre?
-
-
lcee79
addikt
Így hogy tegnap elolvastam a Nexus prime specifikációit,
ez nem nagy szám, sőt elég gyenge, ha már létezne egy fél éve akkor is épphogy elmegy... -
sagit
veterán
kicsi felbontás ehhez a mérethez... és még mindig megy a ramspórolàs....
-
kíváncsian várom ezeket a beats-es htc-ket, hoznak-e valami újat az állóvízbe..
-
r3v0Lut10n
senior tag
Mondjuk túl sok köze valóban nincs
-
Maxentius
addikt
Ezt az órát miért kell átvariálni állandóan....? A Rhyme-ban is egy újat mutattak be, ami az Explorerbe is bekerült, erre meg itt egy újabb variáció... tökéletes az eddigi "régi".
-
Flash86
tag
Az a vicces, hogy a vas egy paramétere sincs köszönőviszonyban a Sensation-el
-
Valentino K.
senior tag
Miért nem a Sensation felbontását alkalmazták?
Ja igen akkor le kellett volna gyártatni 4,7"-os panelokat qHD felbontással...no comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest