Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
engem már a one x se hozott lázba, ez meg pláne nem. Az a kamera, atyaég Erre a sense-re ráférne egy alapos újradolgozás, mert nem nagyon jön össze nekik a dolog. Szép meg minden, de ennyiben kifújt. Apex is van ilyen jó.
(#49) ramrit
a droid gyerekeknek való játszadozásra:
és miért is? hülyeséget ne beszélj, mert akkora flame lesz belőle mint atom[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Dreadloord
senior tag
A HTC nagyon el van tévedve....
A One X+, 32gigás változata, gyári garival 120K-ért lenne versenyképes, sima oneX pedig 100-ért.
Így is iszonyat hasznuk lenne rajta, de ennyiért más autót vesz -
tixem
addikt
válasz Dreadloord #52 üzenetére
az utolsó mondatod elmondható szvsz az összes csúcstelefonra manapság.... Mindenki majd eldönti mit akar a pénzéért. Amúgy ennyiért nekem se kéne.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
moleculez
veterán
a szerkesztosegnel egykis htc vonzodast etrzek mostanaban. Ha ezt a telot egy masik ceg hozta volna ki porig lenne gyalazva. L920 tegnap csak a sulya miatt fel oldalon kapta az ivet... Kezdi nemtetszeni az oldal.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
zack
nagyúr
válasz moleculez #55 üzenetére
Felesleges összeesküvés elméleteket gyártanod.
Nem érzek részrehajlást egyik tesztben sem.
Ha meg nem tetszik amiit olvasol, szíved joga nem olvasni az oldalt.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nem rossz,de én már ezt várom,ennek az árán.
X.Y.
-
Dominó85
addikt
Ez a teló egy normális képet se tud csinálni, vagy csak a tesztképek olyanok, mintha egy vakító fehéres-szürkés szűrőt ráhíztak volna? Ennyi pénzért ez elég gáz!
* Péter - 06302461862 *
-
kaciokos
őstag
Nekem még nem volt olyan telefonom, ami normális képeket csinált volna, persze lehet, hogy csak én nyúltam mindig mellé. De most komolyan, mit várunk egy ekkora optikától, ami belefér egy telefonba?
Egy középkategóriás kompakt fényképezőgép valszeg a többséget lealázza.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz Peterson_ #46 üzenetére
Hmmm, akkor lehet, hogy csak az én ingerküszöbömet nem haladja meg. Az előző telefonom htc Legend volt, amikor kijött, mindenki dícsérte, hogy milyen folyamatos rajta az Android, és amikor megvettem, én is úgy láttam. Most egy htc Sensation XE-t nyúzok, és ehhez képest már én is úgy látom, hogy a Legend akadt rendesen.
Minden csak viszonyítás kérdése. :-)
-
D@niel
addikt
gondolom sorban állnak majd érte
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
kaciokos
őstag
Ja, bocs, most látom a korábbi hozzászólásod, neked van One S-ed. :-) Nem akarok nagyon belemenni a témába, mert nagyon off lenne, és a One S más telefonokhoz viszonyítva tényleg egész jó képeket csinál, de azért kíváncsi lennék, hogy hozza-e a Canon kompakt fényképezőgépem színvonalát, gyanítom, nem.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Nagyjából erről beszélek én is: nem egy fényképezőgép. Jó fényviszonyok között mondjuk nem nehéz kis optikával is jó képeket lőni, de gyenge megvilágításnál, mondjuk egy szobában már előjön a különbség.
Lehet, hogy ennyi pénzért elvárható lenne, de valójában szerintem az optika mérete miatt ez nemigen lehetséges mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
-
zso79
őstag
Gyenge fényviszonyok mellett számomra teljesen megfelelő minőségben képes képeket készíteni, ha nagyon kell meg ott a dslr
De ami ebben a tesztben furcsa, az a fehér "tejföl" ami minden képen fellelhető. Úgy rémlik, hogy a HOX esetében nem találkoztunk ilyennel. Ez már a végleges verzió?
-
nagyúr
inkább behozatok egy razr maxx hd-t...
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kbencee
aktív tag
Bár a legtöbb esetben egyetértek a mobilarenas cikkekkel, de ez a telefon szerintem nem érdemli meg a tetszett plecsnit. Lagol, szar a kamerája, egy csomó memóriát zabál a Sense, plusz annyiba kerül mint egy új fejlesztésű csúcsmodell (tehát a szokásos HTC minőség ).
Ez szerintem minden, csak nem plecsnire érdemes készülék -
ForRedGlory
félisten
Kettőnk között szólva, ugyan had kérdezzem már meg, hogy mit példálózol itt folyamatosan a HTC One S-el, amikor fasorban sincs a cikkben lévő telefonnal? Nem feltétlen a Sense-re gondolok, hanem úgy visszaolvasva az erőlködésed... A Sense igenis kurva sokat zabál... Vagy szerinted a képeden lévő levelezőprogram és óra nem a Sense beépített resze? Nézz meg egy Sense mentes feladatkezelőt és látni fogod a különbséget
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz ForRedGlory #82 üzenetére
"hogy mit példálózol itt folyamatosan a HTC One s-el"
...mert a kamera szenzor ugyanaz a One X-ben és a One S-ben,ezáltal gondolom ebben is"Sense igenis kurva sokat zabál..."
...most mutattam meg,hogy nem,de legyen igazad. -
zso79
őstag
Már bocsi hogy beleugatok, de nagyon nincs igazad a Sense-szel kapcsolatban, mivel tényleg rengeteg memóriát zabál !!! Amit te linkeltél, az csak a Rosie, a Sense launchere, a többi komponenst nem is látod. Egy Desire is vígan elfut a legújabb AOSP rommal, míg a 3-as Sense már küszködött rajta, mert nem volt elég a memória.
Linkelhetsz akármennyit, nem látod alkalmazás szinten a Sense framework-ot. Ha nem hiszed el hogy sokat zabál dobjál fel egy alap androidot és nézd meg úgy a memóriát
[ Szerkesztve ]
-
misx
senior tag
Drága jószág ez.
-
dani3l
őstag
Eppen azt akartam irni, mint elöttem zso79 kollega.
Ugyan nincs One X-em/S-em, csak egy Desirem, de barmelyik HTC-nel meg lehet nezni, hogy mennyi memoriat eszik egy gyari Sense rommal illetve egy akarmilyen AOSP-vel. Eg es föld a különbseg.
Azert nem kell kezpenznek venni, amit a feladatkezelö ir, raadasul az csak az alkalmazasokat mutatja, a hatterben futo rendszerfolyamatokat nem.Viszont az alairasodon 2 percig röhögtem..
#KillBorn: Nem, ez egy One X, csak 1,5 helyett 1,7-en megy a proci..
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
Akkor ez most egy 4x HD, csak 1,5 helyett 1,7-en megy a proci? Hát ez nem ér meg ennyit.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
SentryGun
aktív tag
"csak a nexus srácok..."
Nekem személy szerint a Nexus-szal szemben ez annyival jobban tetszik, hogy külön vannak rajta vezérlőgombok, és nem a kijelzőből veszik el a helyet... Egyébként, ha telefont vennék, akkor én is a Nexus mellett döntenék valószínűleg...
A kicsit nagyobb akksi szeintem nem váltja meg a világot... A sense amúgy is menne a kukába, anno a desire-n is ment.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Nem szép az a piros gombsor
De hátlapon tetszenek a piros elemekA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
istnag
addikt
Értem én,de meg lehet nézni,hogy az 1024-ből 788-at lát a telefon,abból 300-340 meg szabad. Én elhiszem,hogy AOSP rommal ez a kétszerese is lehet,DE arra a romra még raksz egy időjárárs widgetet,egy naptárat,stb-t és paff elfogyott a RAM előny.Rádaásul még olyan szép sem lesz,mint ez.
Szóval tartom,hogy nem zabál sokat. -
bakesz23
tag
külsőleg gyönyörű nagyon szép de akkor is ennyiért??
-
dani3l
őstag
Gyari rommal Desiren emlekeim szerint (mert mar lassan 2 eve nem volt olyan rajta) olyan 50-80 mega között volt a szabad memoria. Most CM7 van fönt ics temaval meg az alap adw launcherrel, nekem szemely szerint jobban tetszik, mint anno ami Sense volt rajt. Igy van altalaban olyan 160-200 mega szabad ram. Termeszetesen van fönt idöjaras widget, meg meg egykettö, amiket hasznalok (kontaktok, naptar, ora), söt meg elö hatterkep is van beallitva, hosszu idö ota elöször, mert az is eleg szepen vissza tudta fogni a telot.
Mindenesetre nem akarok megteriteni senkit, meg offolni se, csak leirtam a velemenyem, az pedig eddig is tudott volt, hogy a Sense marpedig eleg csunyan banik az eröforrasokkal.
A szepseg pedig relativ, mint mondtan nekem eleve jobban tetszik ez a letisztult holo(szerü) felület, mint a Senses.Egyebkent igaz, ha telepakolja az ember mindenfele widgettel, alkalmazassal, hasonlokkal, akkor itt is el tud fogyni a ram (meg nyilvan nem is az a szerepe, hogy mindig üres legyen..), csak az a különbseg, hogy itt Te valasztod ki, mi az, ami kell, meg mi az ami nem. A Sense-ben pedig ottvan minden, ha kell, ha nem.
Egy darabig en is ugy voltam, hogy a Sense a legjobb, meg azert jo a HTC, aztan rajöttem, hogy van alternativa. Ettöl függetlenül meg mindig a HTC-ket favorizalom, es remelem, hogy hamarosan ök is jönnek valami sajat Nexus modellel, ismet.
Bocs a hosszu OFF-ert.
#92 enginev3.0: +1. Az a piros gombsor nagyon nem tetszik nekem sem, viszont a kamera körüli piros karika jol mutat.
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
És ilyen árak mellett csodálkozik a HTC hogy a csőd szélén áll...
-
AMD Power
titán
A sima X is egy állat volt, de ez...
-
blackmacs
aktív tag
Az igaz hogy sok az induló ára de még mindég jobb mint a samu játéktelefon kinézetű s3-ja!
Nekem sima one x-em van akkor vettem mikor bejött és nem volt olcsó de nem bántam meg mert igazán prémium minőséget kaptam érte!Mikor megláttam a samu s3-at amit annyira brillíroztak 200 felett csak néztem hogy mi ez a játéktelefon?Érdekes arra senki nem mondta hogy nem ér annyit pedig a one x nyomába sem ér!
Az biztos hogy a következő telóm is htc lesz bármennyiért is adják.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
A lagolás gáz, de ne haragudjatok meg, a tömeg-témán rugózás méggázabb
-
Peat;)
veterán
Az árat a 64 giga biztosan megnyomja azért. Másrészt ha van lehetőség akkor ajánlott egy forrásból elvégezni az árösszehasonlítást, kíváncsi voltam és a 16 gigás S3 155 ezer ebben a boltban. Áfa nélküli megoldásokat nem korrekt hivatalos áfás árakkal egy lapon említeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Láncfűrész topik
- Robotporszívók
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Metal topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Asztrofotózás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest