Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Meg az összes többi buggal,ami a HTC-t illeti,a 4X-nek meg semmi baja... Nem laggol,nem kopik külsőleg,mindent egyből csinál és úgy,ahogy azt kéred....stb..
Képekkel sincs baja..ime pár,én lőttem..:
[link]
[link]
[link]
ha erre azt mondod,h rossz,v az onex szebbet csinál,akkor cserélj szemüveget... A kijelzőt már megbeszéltük...Az Lg IPS-e a legszinhűbb,attól,hogy a tesztek jobnak értékelik az SLCD-t,még nem jobb..Pusztán erősebb szineket ad,ettől látszik szebbnek..Én is feltudom húzni a TV-m kontrasztját,de azzal csak a valóságtól távolodom..
Jobb kezelőfelület??amig laggol,addig eleve nem jobb és az LG ICS-étől testreszabhatóbb nemnagyon kell,de ezt sokk cikkben megis irták..
minőségibb házban??? Az LG hátlapja,bőrhatású,annál minőségibb nemnagyon kell,egy ujjlenyomatot nem látsz rajta,mellesleg még egyetlen felhasználó nem panaszkodott,h kopna,vagy karcolódna... Mindezt 90-100E ft körüli összegért..Nem kellene valótlant állitanod az LG-ről,csak azért,h a HTC-t éltesd..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest