- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
karcsi3
tag
válasz krisztian.s #5499 üzenetére
Köszi majd megpróbálom a héten vmikor ha lesz rá időm. Amúgy nincs bajom a flashlighttal nem is tudom pontosan mi lenne a bug de nekem működik rendesen a lockscreen power button-ös is
-
krisztian.s
csendes tag
válasz karcsi3 #5501 üzenetére
Nekem ilyen random bugként jön elő, bekapcsol a vaku és nem tudom kikapcsolni csak ha újraindítom a telefont. Annyit már sikerült megfigyelni, hogy 100bol kb 2ször amikor kaptam viber értesítést akkor kapcsolt be, illetve amikor megnyomtam a sleep gombot egyszer bekapcsolt, azota kikapcsoltam minden flashlight funkciót venom tweaksbe, és kíváncsian várom hogy jelentkezik e a hiba.
Majd ha megpróbáltad az OTA frissitest ertesitesz róla, hogy hogyan sikerült illetve, hogy érdemes e? Mert én csak full romba tervezem a felrakást, de ha megéri mert sokkal jobb a 2.2.0 akkor én is megcsinálnám[ Szerkesztve ]
-
Al Capone
tag
Nem kell letölteni Play-ről más car mode applikációt, mert a HTC-én is beállíthatod, hogy mi legyen az alapértelmezett.
Annyit kell tenni, hogy elindítod a Car módot és alul, ahol jelzi a GPS-t, BT-t, akku, stb. oda rákattintasz. Ezzel felugrik a beállítások lehetőség, és legalul ki tudod választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett navi program. Itt a listában kiválasztod a telepítettek közül, ami Neked kell és ezután már azt fogja indítani.
Hozzáteszem, hogy "buherált" navi programot nem fog felismerni a beállításoknál, szóval olyat tudsz ott használni, ami "hivatalos"...
Szóval bocs Istnag, de megoldható.
-
szata.68
senior tag
Helló
Ha valaki segítene nagyon boldog lennék,mert most eléggé beszartam!
Most volt végre időm nekiállni a rootnak,de valamit szerintem lerontottam.
A BL nyitás megvolt,recovery felment,rámásoltam a vipert a memóriára,és telepítettem (full wipe-al).
A baj az,hogy mivel több leírásból néztem a SuperSU telepítést (jó nagy balfasz módon) kihagytam.Így végigmegy a recoveryben a rom telepítés,de a reboot után kb 10 perce már a htc felirat van (kb 3x próbáltam már,5-10 percet várva),és onnan nem akar továbbmenni.
A recovery jól működik,csak nem indul el a telefon. Mondja valaki,hogy nem lett tégla,és meg lehet menteni.
A SuperSu hiánya a gond? Mit csináljak?[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
Felfedeztem egy hibát Viper ROM-ban amit most jeleztem is a srácoknak... HTTP connaction SSL alatt beragad és csak újraindítás segít a telefonon. Ha egyes appok nem mennek az uj Viper alatt akkor e miatt van
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
szata.68
senior tag
válasz Sátán44 #5509 üzenetére
A töltést úgy láttam,hogy veszi,telepíteni próbáltam már többször.
A telepítésnél: a "formatting internal to ext4" sor után nem jön be újabb,és akkor rámegyek a reboot gombra,majd kiírja,hogy telepíti a romot,újraindul,és megáll fehér képernyőnél.
Fastboot módban nem tudok valahogy fájlokat másolni?
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
válasz Sátán44 #5512 üzenetére
na most főleg befostam,már ha kiválasztom,hogy telepítse a romot,akkor sem akar elindulni a telepítés.
érdekes,hogy a recovery mutat supersu mappát...
(bl nyitásnál meg megmaradt minden zene-videó,stb)Köszi,hogy segítesz!
A recoveryben,ha rámegyek,hogy power off,akkor azt írja,hogy no OS installed. Are you sure to power off?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz szata.68 #5513 üzenetére
adb vel tudsz másolni.
Szerintem próbálj meg egy RUU -t futtatni,de előtte flashled vissza a gyári recovery-t fastbootal.kis help indulásnak:
[link](#5504) Al Capone : Én azt használom,ami nincs Androidra,azt nem engedte oda kitenni. Többet nem is néztem.
[ Szerkesztve ]
-
gaborgyula
tag
Arra viszont még senki nem válaszolt, hogy OTA után mennyivel szokott a RUU megjelenni?
-
szata.68
senior tag
Valaki meg tudná mondani,hogy innen melyik ruu kompatibilis S4-es,T-MOB101-es géppel?
(egyet letöltöttem,és próbáltam megnézni a korábbi leírás alapján,de nem találtam a TC-ben,és gondoltam mivel ez a CID elég gyakori valaki tudna segíteni)[ Szerkesztve ]
-
h65535
tag
-
istnag
addikt
válasz szata.68 #5521 üzenetére
Használd a One S all in one toolkitet. Ugyanúgy kell,mint a másik recoveryt. Aztán mehet a RUU. Ha nem megy akkor keress rá a fastboot parANcsokra. Telóról vagyok
Xda n van egy csomó. Vagy keress rá a google ban. Stock recovery htc one S. Enélkül nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz szata.68 #5525 üzenetére
Ha sehol nem találsz,akkor a szedd ki egy OTA fájlból, ahonnan letöltötted a RUU-t,ott volt egy zip fájl. Az az OTA update. Szedd ki belőle a recovery.img -t.
Ez egyáltalán nem biztos,hogy menni fog,de talán , felelősséget sem vállalok
Próbáld meg azt fel flashelni:
fastboot flash recovery reocovery_neve.img
A legegyszerűbb a One S Toolkittel.[ Szerkesztve ]
-
-
Al Capone
tag
válasz gaborgyula #5517 üzenetére
Talán csak azért azt engedi feldobni, mert ezeket támogatja a HTC. Tehát van a saját navija, amit értelemszerűen promótál, meg hát ugye ott a Google, amivel puszipajtások. Azért nem tudom, hogy hogy viszonyul a többihez, mert nekem is csak "más" navim van...
(#5515) istnag: tudom, ezért is írtam, hogy "azt" nem engedi úgy..
-
szata.68
senior tag
válasz szata.68 #5527 üzenetére
Még mindig szívok. Valamiért nem engedi visszaállítani gyárira. Feltettem az eredeti recovery-t,vissza van zárva a bl (tampered relocked),és megtaláltam az eredeti ruu-t is. (RUU_Ville_U_ICS_40_S_TMO_DE_2.38.111.10_Radio_1.09es.50.02.07_2_10.09d.50.04L_ver2_release_287723_signed)
Így is kiáll 155-ös hibával,amire vagy akkor van,ha nyitva van a bl,vagy ha másik ruu kellene.Nem lehet,hogy azért nem engedi,mert előtte fent volt a 4.1.1,és most 4.0.4 menne rá? (bár elvileg nincs rajta most rom) Találkozott már valaki JB RUU-val t-mob 101-re?
Tényleg elnézést,hogy teleszemetelem a topikot,de már eléggé elkeseredett vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Tervezem egy ilyen telefon vásárlását, de lenne két kérdésem: Mennyire törekedjek az S4-es hardverre? Érezhetően jobb, vagy teljesen ugyan azt az élményt nyújtja, mint az S3-al szerelt változatok?
Továbbá olvastam, hogy a fekete verzió eléggé érzékeny felülettel bír, ez mennyire igaz? Érdemes inkább szürkét keresni, vagy ha nem gyilkolja az ember, a fekete is tartós tud lenni?
Köszi!
-
bbalika81
aktív tag
válasz szata.68 #5529 üzenetére
Lehet HOS-ra ez nem érvényes, de Sensationnál fw-t is kellett cserélni, ami ugye hozza magával a Hboot verziót is. Magyarul, az nem lehet, hogy a 4.1 át írta neked a Hboot ot és ezért nem megy vissza a 4.0?
Mert ha igen akkor várnod kell egy 4.1 ruu-ra vagy kell egy 4.0-hoz való fw. -
szata.68
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget,és elnézést a sok sírásért.
Egész délelőtt a gyári visszaállítással szaroztam,aztán most ebéd után megint megpróbáltam inkább a root felé menni (mint tegnap),és SIKERÜÜÜÜÜLT!!!!Kinyitottam a bl-t,de most nem a trwp,hanem a CWM recoveryt tettem fel,és nem a Vipert,hanem a Trickdroidot!
Annyira örülök,mint az atom,most legalább már nem tégla! -
DokiBaxxi
őstag
Nézd meg az összefoglaló hsz-t...
A színről meg annyit, hogy itt többeknek van feketéje, többeknek szürkéje. Nekem személy szerint feketém van, hogy lekopogjam, nem kopik. Az új szériában valószínűleg javítva van a kopási gond, a régebbi feketékre volt jellemző, hogy lepattogzott. Vagy bevállalsz egy feketét, vagy nem.."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
szata.68
senior tag
válasz szata.68 #5538 üzenetére
Ez most fura...Fent van a Trickdroid,és működik is,viszont valamiért nincs root jogom. Supersu telepítve van,viszont amikor elindítom,akkor kiírja,hogy a binárist frissíteni kell,rámegyek,hogy oké,de hibával kiáll.
A root checker is azt írja,hogy nem vagyok rootolva.
Most mi van? Már nem merem így elkezdeni feltenni a Vipert,pedig az a végső cél... -
Norberto44
csendes tag
Heló, a segítségeteket szeretném kérni.
Ugye a One S MHL képes. Ezt a tulajdonságát kihasználván, vettem is egy átalakítót, rákötöttem a TV-re és működik is szépen. Mindent megmutat maximális felbontásban
(ugye a youtube "csak" HQ-ba megy, ami még nem hd), és egyszerre megy a telefon kijelzőjén, és a tv képernyőn is. Nekem ez a fő problémám. Nem akarom, hogy a telefon kijelzőjét is aktívan tartsa, mondjuk egy film közben, amit a telefonról játszok le. Van valamilyen megoldás, vagy alkalmazás erre?Hátécé Van eS
-
gaborgyula
tag
válasz Norberto44 #5546 üzenetére
A főkapcsolót megnyomva a háttérben mennie kellne tovább anélkül hogy a kijelző is aktív.
Mondjuk ez a lejátszótól is függhet. -
Norberto44
csendes tag
válasz gaborgyula #5547 üzenetére
Ha megnyomom akkor kikapcsol a kijelző a tv-n is. MX playerrel és a gyárival is, valamint a Total Commander lejátszójával is.
Hátécé Van eS
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom teló vételén és a Galaxy S3 Mini mellett ez a másik versenyzőm, viszont az aksi ideje eléggé visszatartó ok számomra, mivel nem szeretnék konnektortól konnektorig rohangálni Egy nagyon lájtos felhasználással meddig húzza a teló? Ez alatt kb. azt értem h napi kb. 10-15 perc telefonálás, kevés netezés, ez is napi 10 perc kb. WiFi-ről (mobilnetem nem is lenne mellé mert mindenhol WiFi közelben vagyok és nem vagyok rászorulva, meg gép is akad mindig) és nem csutka fényerőn persze, hanem elég alacsonyan az is, így kb. mennyi idő sajtolható ki belőle? Illetve ROM-olgatás nélkül menyire megbízható a kütyü, mert nem szeretnék nagyon mókányolással foglalkozni. Előre is köszi a helpet!Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest