Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valentino K.

    senior tag

    válasz qfm #7468 üzenetére

    Köszönöm a választ :)
    Igazság szerint én abban látom a jövőt, ha az általad használt programok, frissítések, funkciók mindenki, vagy inkább azt mondom, hogy egy bizonyos androidos csoport számára elérhetővé válnának, függetlenül a telefon márkájától, akár korától.
    Igazságtalannak tartom, hogy még mindig vannak most kijövő telefonok, amiken 2.2 fut, s akkor még nem is beszéltem millió egy olyan készülékről, aminek már régen meg kellett volna kapnia a 2.2-es updatet.
    Ezzel mindenképpen kell valamit csinálnia a Google-nek. Nekem részben emiatt lett elegem az androidból, s váltottam inkább wp7-re, s kövezzetek meg, de nem bántam meg.
    Vitathatatlan tény, hogy egyelőre nem tud annyit az os és a hozzá tartozó market, mint az androidos, de maga a rendszer az év végére egyszerűség, gyorsaság és funkcionalitás szempontjából már simán fogja hozni, vagy akár le is fogja körözni az android adta lehetőségeket(1-2 funkciót leszámítva, amire később se lesz megoldás, pl usb háttértár).

    Ezzel nem a zöld robotos rendszer ellen akartam szónokolni, mert jónak jó, de sajnálatos dolog lenne, ha a symbian sorsára jutnának 1-2 éven belül.

    Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG

Új hozzászólás Aktív témák