Hirdetés
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így készül egy Earfun headset
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyee30
csendes tag
A Heroban a kontaktoknál a Facebook fotókat nem frissíti. A rom a gyári 2.1. Ez mindenkinél így van vagy csak nálam. A Desire és a DHD is autómatikusan frissíti a képeket.
-
-FreaK-
veterán
Volt nálam pár napra egy SE X10 így volt alkalmam kicsit hasonlítgatni. Hát amennyire nem tetszett elsőre a teló annyira megtetszett a 3. nap végére. Frissítettem meg appokat telepítettem és azt kell mondjam azért jócskán érezni a snapdragon erejét viszont ami fura volt hogy a gyári rom kezelőfelületének a sebessége nem az igazi, ezt most az fps-re értem, ebben a cronos 1.7.3-al jobb a hero. Viszont az összes reakcióidő, töltés, várakozás jelentősen lecsökkent, sokkal élvezetesebb volt használni a telefont, nem akadt, nem szaggatott semmi. Nah és persze a 4"-os kijelző... utána visszatérve a Hero-ra háát... viccesen kicsinek tűnt Nah azt már tudom hogy innentől nem megyek 4" alá
-
beni121
aktív tag
Tudom hogy ez nem egy hirdető topik, de ha esetleg valaki ilyet cseretne cserélni lg gw620ra akkor írjon, valamennyit rá is tudok fizetni
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
tothl
addikt
Feeyo kiegyezett a GPL -lel. Figyeljétek meg, miután visszatér elszaporodnak az xda-n a GB release -k, persze a szokásos öntömjénező szövegekkel.
-
tenke.
tag
a gingerbread romnak már egy ideje kész a kamerája. ez enged arra következtetni hogy a senses froyoknak is működni fog nemsokára?
-
nagyt0m
tag
A Cronos oldalnak nincs még vége!
Feeyo nyitott itt egy ideiglenes fórumot amíg a régi ismét elindulhat.
A kernelébe kötöttek, bele azt rendbe teszi és mehet minden a régiben tovább.
A CG-1.0.0 is jól haladÜdv
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz nagyt0m #6763 üzenetére
Ezek elmebetegek. Még hogy fordítsa újra az összes kódot (mikor darabjával szenved több órát), meg tüntesse el az összest a netröl. Azt is írhatták volna hogy felejtse el az androidot..
Remélem kitalál valamit aminek a segítségével a forrásai téglásítják a dolgokat ha nem cronosra nyomják fel, kijárna
-
nagyt0m
tag
Már ki is hozta a Cronos Ginger 1.0.0-t flykernel-lel cronos helyett
-
-FreaK-
veterán
válasz nagyt0m #6765 üzenetére
Nah, halad vele rendesen, jó látni. A ChronosFroyo 1.8-ról nem tud valaki valamit? Én inkább azt várom, GB rommal még nem kísérletezek egy darabíg amíg nem lesz olyan gyors mint a froyo. Az 1.7.3 az eddigi leggyorsabb ami fenntvolt nekem (ezúttal nem lassult be sokat a teló miután belaktam), ezen még sikerült sokat gyorsítania 1.8-ra.
-
se87tet
tag
válasz se87tet #6767 üzenetére
Mivel senki nem felel a kérdésemre, így megteszem én.
Szval, feltettem az új Cronos romot, és tényleg sokkal gyorsabb mint az előző volt, bár néha még ez is megakad.
Ami nagy előnye a Cyanogen romokhoz képest hogy ezzel a rommal lehet hívást kezdeményezni
A fényképezőgép, gps, minden működik, egyedül a led notifications nem megy, vagyis nem a trackball világít nem fogadott hívásnál hanem a zöld led, és az is folyamatosan., ez engem zavar.
benne vannak a CM témák, és CM Extra menü is.
Hát ennyi úgy 30 perc használat után.Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
CrawLinG
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni ......a telomon cyanogenMod-6.1.0 room fut
teljesen korrekt,csak az a problémám akadt hogy nem értem ezt a setCPU beállításokat.
Ha autodetectre teszem akkor simán 710MhZ ig tudom a max kihasználtságot állítani.De ha én valasztom ki a listából hogy hero akkor csak 528 MhZ-ig és abból is max 518-at használ.Most akkor auto detectet válasszam ? vagy hagyjam 528-on a listából kiválasztottan.?
előre is köszönöm a segítséget -
tothl
addikt
Kitakyushu = kiraly ..... cask a herorol netezek
-
tenke.
tag
sziasztok. valaki segítene nekem? ma meghülyült a kijelzőm. a bill. középső sora fölé eső vízszintes területet pontatlanul veszi a gép és el kell vigyem szervízbe. hogyan tudom visszaállítani gyári állapotúra? nehogy megvonják a garit a root és a rom miatt.
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Nekem a Cronos Gingerbreadje kb 4-5 óra alatt 3-szor fagyott le, vagy indúlt újra.
Először nem is foglalkoztam vele, másodszorra, már raktam fel egy setcpu-t és lehúztam (vagy épp fel?) a procit 630 mhz-re, újraindítottam, erre pár percre rá megint újraindult.
Most épp a Tasty Froyo-t rakom vissza, ez a 2.3-mas rom sem jött be, nagy kár.[ Szerkesztve ]
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
-FreaK-
veterán
válasz se87tet #6773 üzenetére
Szerintem kár még GB-t hétköznapi használatra felrakni, még nem tart ott.. részemről CronosFroyo a nyerő, tasty-t még nem próbáltam, de nem hiszem h gyorsabb lenne cf1.7.3-nál.
tenke: a recoveryt úgytudom nem tudod leszedni, tehát ha akarják mindenképp meg tudják nézni hogy volt-e rootolva, de viszont a gyári romot fel tudod rakni, xda-n fennt van azt hiszem kiemelt topicban. Én azért annyira nem aggódnék a gari miatt, írtam már párszor hogy volt itt korábban aki pont kijelző miatt vitte szervízbe és aszonták nem érdekli őket a root+custom rom.
[ Szerkesztve ]
-
CrawLinG
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni ......a telomon cyanogenMod-6.1.0 room fut
teljesen korrekt,csak az a problémám akadt hogy nem értem ezt a setCPU beállításokat.
Ha autodetectre teszem akkor simán 710MhZ ig tudom a max kihasználtságot állítani.De ha én valasztom ki a listából hogy hero akkor csak 528 MhZ-ig és abból is max 518-at használ.Most akkor auto detectet válasszam ? vagy hagyjam 528-on a listából kiválasztottan.?
előre is köszönöm a segítséget -
-FreaK-
veterán
válasz CrawLinG #6776 üzenetére
Hagyd nyugodtan autodetecten! Az kell mert custom rom/kernel van fennt módosított cpu táblával, így ismeri fel, a max-ot annyira rakd amit még bír a telód, a legtöbb 691-ig bírja, ritkább esetben 710-ig, de észreveszed ha ott fagy, viszont a set on boot pipád vedd ki a biztonság kedvéért amíg nem vagy biztos a max frekiben.
Rákérdeztem Feeyo-nál mivan a CF 1.8-al, aszonta totál elfeledkezett róla
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
-
se87tet
tag
válasz -FreaK- #6774 üzenetére
Még a RaduG Gingerbreadjét tuti megnézem (ma estére ígérte), azt mondta lesz olyan minőségű mint a tasty froyo, meglátjuk.
Ha valaki helyrepofozná végre a 2.2 sense kameráját, nem is próbálgatnám tovább a gingerbreadeket, nekem az tökéletes lenne.(Vagy a tasty-ba rakna egy magyar nyelvet, egy normális mail widgetet, egy normális agendát, meg egy jó képnézegetőt, nekem ezek hiányoznak.
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
CrawLinG
tag
rendben köszönöm a segitséget !
-
szrobi66
aktív tag
Egy érdekesség: megint az Arored Strike online játékkal jövök, a melóhelyen sok a szabadidőm téli időszakban, és nagyon megszerettem a játékot, és alap dolog, hogy fusson egy romon számomra. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy 2.1-en futott tökéletesen, kipróbáltam legalább 10db froyo-n, mindegyiken FC (legutóbb a tasty froyo 1.2-őn, azon is), viszont a Gingerbread-en tökéletesen fut (cronos GB 0.9-en, és 1.0-án próbáltam). Valószínű, hogy visszakerül még a 2.1, mert nekem még nagyon bugos a cronosGB 1.0, de jó irányba halad (pl a cronos GB 1.0 mérföldekkel jobb, és gyorsabb a 0.9-nél, bár már azon is működött minden), ha így folytatják, max 1 hét, és lesz tökéletes GB. Sajnálom, hogy az ADW launcher ex-et egyik sem bírja, mert sokkal jobban tetszene a launcherpro-nál.
[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Kb. 1 hónapja 2.2-t használtam, de egyik dialer-el sem tudok megbarátkozni annyira tetszik a sense-s. Gondoltam visszatolom a VR12-t. Meglepődtem, 2.2 előtt a VR12 pörgős folyamatos romnak tűnt. Most 1 hónap 2.2 után, az tűnik fel, hogy bármit akarok rajta csinálni, mindig várnom kell. A sense sem olyan folyamatos mint 2.2 egy Launcher Pro. Szóval bukta, vagy kicsit lassúcska 2.1 szép sens-el, vagy gyorsabb rom sense dialer nélkül.
Miért nem csinál valaki, egy olyan design dialert mint a htc...
-
kenny123
addikt
Hali!
Cronos froyo napokban ugye lefulladt, esetleg valaki feltudná tölteni valahova az 1.7.3-at, és belinkelni?
Köszi.Nemigazán jött be ez a Gingerbread nekem..
yo
-
-FreaK-
veterán
Függetlenítésre nem tudtok valami olcsó módszert?
-
tothl
addikt
Én fölraktam rá egy angol eredeti T-s 1.5 -ös ROM -ot amikor javításra vittem.
Minden további nélkül cserélték a touch panelt. Az új teljesen jó, és többen megjegyeztök már akik átestünk ilyenen, hogy az új 1-2 tizedmilliméterrel vastagabb, és hogy ez nem lehet véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest