Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Így készül egy Earfun headset
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
RatSon
aktív tag
Sziasztok,
elkészült az első androidos programom ami az AutoKiller névre hallgat, és a minfree állítgatásához készült GUI.
kérlek próbáljátok ki és jelezzetek vissza a tapasztalatotokról
[ Szerkesztve ]
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
siskot
csendes tag
Megvettem a Heromat. Már egy hete próbálgatom. Tegnap feltettem rá a modaco 3.1-et.
Ami érdekelne, hogyan lehet a programokat a memóriakártyára tenni? Nem nagyon találam olyan leírást amin eligazodtam volna (ez persze lehet hogy az én hibám)
Rá lehet vlahogy már fabrikálni az android 2-t? Ha igen melyik a legjobb verzió?Kipróbáltam az Auto Killert is és jól működik, újraindítás után is maradnak az értékek.
Üdv, sis
-
szrobi66
aktív tag
válasz premete #2849 üzenetére
Rád hallgattam premete, újra lehúztam, vagy 5x wipeoltam (bár ezelőtt is legalább háromszor mindent) a youtube megy, sdk is (ott én voltam balfasz, az adb shell apps2sd on parancsnál kihagytam a shellt), viszont amiket nem rég konvertáltam videókat azoknál a kép ugyanúgy áll, viszont a régiek mennek. Eddig az any video convertert használtam (régen is, ezért nem értem). Konvertálásra mit ajánlottok?? (beállítást is, ha kérhetnék!) videó méret gondolom: 480x320, videó kodek: xvid, mpeg4 vagy x264?? videó bitarány? videó képkocka gondolom 25, audio kodek: aac, ac3, vagy mp3?? Jó lenne ezekkel tisztában lenni... Én mindenképp konvertálok mp4be a méretek miatt. Köszi előre is!!
-
premete
veterán
A Kagudroid kb. kétszer olyan gyors, mint a Villain Vanilla 2.1 benchmark szerint, free ramban a Modaco 3.2-höz képest kb. 20 MB-tal több a szabad ramja. A camera csak 3.0 Mpixel alatt megy, és bt kihangosítás hívásnál nem megy, ez mindegyik 2.1-es romnál így van (egyelőre) Más minden megy, beleértve a navi hangot és a bt fájlküldést/fogadást.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Balinov
titán
válasz szrobi66 #2863 üzenetére
konvertalasra probald meg a MediaCoder-t vagy a Super-t. Mindketto ingyenes es jo. meg SE P990-re konvertaltam veluk egy valag videot.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
szrobi66
aktív tag
Balinov, Seraph 16! Köszi a tippeket!! Kipróbálom...
-
őstag
válasz KaoszTom #2867 üzenetére
Tudom, h már sokszor volt, de hol találok vmi jó kis leírás root-ról, meg goldcardról, azon túl is, h hogyan kell csinálni. Bármikor visszarakható az eredeti soft? Elvesznek a beállítások, elmentések? A 2.1 már root jogos lesz, v az is korlátolt?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
KaoszTom
aktív tag
Átolvastam chros írását a G2 upgrade-ről. Ezek szerint ahhoz, hogy G2-t root-oljak előtte fel kell rá tennem a gyári Hero ROM-ot? Én nem szeretnék a ROM-hoz nyúlni, kizárólag root jogokat intézni. Van erre lehetőség? Itt elég egyszerűnek tűnik, de ezek szerint ez G2-n nem megy?
Más: Ma olvastam a Nexus One tesztjét, szerintetek Hero-ra lehet valahogy olyan aktív hátteret varázsolni? Az a vizes nagyon durva.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Ez király! Akkor már nem is kell goldcardolni? Én már csak a garanciától félek , ha van rá két év, akkor vajon megéri kockáztatni?... Függetlenül attól, hogy un-root-olható, azt olvastam valahol, hogy lehetséges, hogy látják, hogy volt piszkálva (pl. dátumok, rejtett log file).
-
siskot
csendes tag
válasz premete #2864 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a Kagudroid 1.2.1-et de az indításnál mindig kiírja, hogy:
"he process com.google. process.gapps has stopped unexpectedly. please try again"
Nem lehet semmit csinálni boot után ez az üzenet fogad.
Volt valakinek ilyen gondja, hogy lehet ezen tovább menni?Köszi,
-
Orient84
aktív tag
elég neki a 2 gigás kari amit adnak hozzá?vagy érdemes befektetni egy 8 gigásra?
-
őstag
válasz Szafi77 #2874 üzenetére
Még csak most tanulgatom ezt az egészet, de a nandroiddal nem lehet megoldani? A "parancssoros móka" pedig egy egyszerű leírás, de a fórumjában találhatók részletek, finomítások.
Orient84 Ez csak rajtad múlik. Attól függ, mit és mennyit akarsz rárakni.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok, tudna valaki kölcsön adni egy hero/g2 headsetet egy próbára? Pár perc csak. Azt hiszem elromlott az én headsetem távvezérlője, és microfonja (csak a hangszóró megy rajta), de biztos akarok benne lenni hogy nem a telefon hibája.
Ha van ilyen ember Debrecenbe, megköszönném
-
őstag
válasz Orient84 #2884 üzenetére
A navi progi tud nagy lenni, ha sok országot, meg kiegészítőket is pl. 3D-s elemeket raksz rá. Ha zenét és/vagy videót is akarsz rá rakni, akkor azért érdemes nagyobb kártyát venni hozzá. Ha nem elég a két giga, az elég rövid idő alatt kiderül
KaoszTom Akk oks (csak rémlett, h írt vmit az idézőjelekről, de akk jól csináltad [link] )
Szerk.: Elvileg megy G2-n [link][ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Kezdenek szállingózni a fél-hivalatos infók a 2.1-es frissítésről, jövő héten jelentik be hogy mikorra lesz ütemezve, ez a pletykák szerint március közepét jelenti.
-
Jaryss
csendes tag
Nekem is ezt írta ki boot-nál...
Úgyhogy ez az infó nekem is jól jönne...Nekem rootolt a Hero, rajta is van a 3.0-ás modaco de ahogy olvastam hogy ez a kagu nagyon gyors hát rögtön tudtam mit kell tenni
Csak a daydream félbeszakadt ezzel a kedves kis üzenettel a bootnál
Siskot te honnan szedted le a googlebits-et[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
A Kagudroid zip és a googlebit zip felrakásához sem kell látni a heronak a számítógépet, recovery módban kell a herot indítani és a flash any zip menüpontban kell először a romot, utána a googlebitet feltenni a kártyáról.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
szrobi66
aktív tag
Már van 1.5.3, próbáld lecserélni (én mindig figyelem, és a legfrissebbet használom) bár nem hiszem hogy az a gond.
innen szedjétek:KaguDroid+googlebits[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Megjelent egy új ROM amiben már benne van a Nexus One-ból ismert Live Wallpapers. Nagyon baba lehet, ha valakinek van kedve/ideje próbálja ki.
-
siskot
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest