- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Apumnak iphone 3G-je van. Ha lehetne választanom, talán a Hero-t választanám, de amúgy valószínűleg jobb az iphone, csak valamivel kötöttebb a szoftvere. A 3GS viszont szinte biztosan jobb. Nekem azért lett hero, mert nem akartam 80k-nál többet kiadni egy telóért és előfizetéssel pont annyi volt. Ebben az árban a legtöbb célra (fényképezés pl kevésbé) ez tűnt messze a legjobbnak már csak az android és a kapcitív multi-touch kijelző miatt is (később szinte biztos, hogy egy csomó program multitouchra épül majd. Asszem az android 3.0-ban már alapból benne is lesz.) De ha a heronál nem sokkal drágábban tudsz 3gs-t venni (vagy ha csak hajlandó vagy rááldozni annyit egy mobilért), akkor inkább azt javaslom.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
tothl
addikt
En spec. azert kotottem ki a heronal, mert iphone-hoz nem tudtam hozzajutni, es ez volt az egyetlen a valaszthato tipusok kozott ami tetszett. Fogdostam mar iphone-t eleget, en a hero-t valasztanam. Vessetek meg de az iphone atom fapad a hero mellett. Nagyon tetszetos es gordulekeny az alap felulete is, koroket ver szerintem az iphone-ra.
A sebessegevel sincs semmi gondom, az akkuja pedig tobbet is bir, mint az iphone. -
tothl
addikt
G2 touch tulajok megosztja velem valaki ahz apn beallitasait ?
Goldcard ota nem tudok mms-t kuldeni es nem talalom, hogyan lehet pontosan visszaloni a telot, hogy jo legyen. -
tothl
addikt
válasz ZozzHUN #2159 üzenetére
igen de ezekkel nem megyen......arra kerek valakit akinek g2 touch van es mukodik az mms, legyen szives az apn backup & restore nevu ingyenes marketrol letoltheto progival kesziteni egy backupot es elkuldeni nekem..
t0thl@hotmail.com
Orok halam sirig uldozi. Hogy lehettem ekkora gyoker, hogy nem irtam le pedig anno a fuggetlen w800ra is kinszenvedes volt osszeprobalgatni mi az ami mukodik....
-
Xmodule
őstag
B.U.E.K.!!!!! Party Time!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
őstag
válasz ZozzHUN #2160 üzenetére
Igazából már most a T-mobilos szoft is (1.5) kezeli pl. képek nagyításánál, de úgy néz ki, igazad lesz, csak én olvastam el [link] . De a lényegen nem változatat. Az iphone-nál sokat segít, úgyh itt is hasznos (lesz).
Ui.: Buék!!!
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Erdekes problemaba botlottam ma. Nem tudok felvenni uj contactokat a telefonkönyvbe. Hiba irom be a nevet es mentem el mindig csak Unknown marad. Ötlet?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Fionella
tag
-
Orient84
aktív tag
mennyire lehet használni a telót angolul?
néha még magyarul se tudok nem hogy angolul -
Xmodule
őstag
válasz Orient84 #2175 üzenetére
nem nehez kiigazodni rajta, mondjuk nekem mindig angolra volt allitva mindegyik telom szoval lehet emiatt nem nehez nekem, de szerintem logikus. ...de ez a nevjegyzet mentes... nem megy meg mindig. :S
-
steven89x
csendes tag
Sziasztok megszeretném kérdezni hogy az miért van hogy csak wifin tudok netezni és ha kikapcsolom akkor nem, pedig benne van az előfizetésbe a netes csomag.Vagy be kell állítani valamit előtte?
-
Xmodule
őstag
telora tudtam menteni.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
A héten jön a 3.1-es Modaco Custom Rom a 2.73.405.66-os hivatalos rom-ra épülve.
-
Blue@X
senior tag
Valaki próbált már megnyitni .doc fájlt a beépített Quickoffice-al? Nekem nem nyitja meg, hibát ír. A Word fájl típusa 2003-as .doc.
-
ZozzHUN
addikt
Ha ki fog jönni bármilyen frissítés, mint például az Android 2.1, akkor hogy az istenbe fogom felrakni? RUU nem enged fel semmit, és eddig sehogy se tudtam downgradelni goldcardal
-
premete
veterán
válasz -FreaK- #2189 üzenetére
December 2.-án a 3.0-ról írta Paul szintén a changelogban:
3.0Moved base to 2.73.405.66
Updated busybox to fix colour coding ls issue
Updated kernel to Teknologist 1.9
Updated wpa_supplicant (0.5.11)Ezért nem értem, hogy miért újdonság, más 'változásról" pedig semmit nem találtam.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
őstag
Én már nyitottam meg vele sok doc-ot és asszem egyszer-kétszer jött fel, h insufficient memory. Ezután a task killer az egyiknél segített a másiknál nem. Illetve volt olyan, h lapozás közben jött az üzenet, ekkor meg duplán kellett a szövegre bökni és akkor egy másik nézetbe kerültünk, ahol már nem volt gondja.
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Herora felraktam a Hikari féle 2.1-es romot. Minden fasza, csak nem tudom a PC-vel szinkronizálni. HTC sync nem ismeri fel. Segíteni tud valaki?
-
Orient84
aktív tag
android marketen sok jó cucc van?
ennyire nehéz erre a telóra vmit felrakni,hogy jól működjön,mert mindenkinek problémája van?
nem elég,hogy megveszem,töltök rá progikat meg mindig frissítem,összekötöm géppel ha töltök rá vmit és annyi? -
premete
veterán
válasz nikilauda #2196 üzenetére
Minek a PC-vel szinkronizálni, amikor a gmail ezt megoldja automatikusan? Én egyik romnál sem állítottam be a HTC Sync kapcsolatot, mert semmi szükség nincs rá szerintem, sem szinkronizáláshoz, sem romfrissítéshez, sem adb shellhez, sőt azt kimondottan zavarja.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest