Hirdetés
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Vegre megjött a telo Örulök neki nagyon. Abban valaki tudna segiteni, hogyan tudnam ratenni az 1.6 os firmware -t? Privatba is jöhet. Igazäbol mär sok elektronikai cuccon frissitettem, de ez most nagyon uj nekem. Köszi elöre is.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
buzassy
csendes tag
1.6-os firmware még nincsen, tudtommal...
-
Alukard
senior tag
válasz buzassy #1104 üzenetére
(#1103) Alukard válasza Xmodule (#1101) üzenetére
olvasd el a headert... amúgy meg van 1.6, Donut fedőnévre hallgat
Csak mivel a Hero, nem "Google Phone" ezért a HTC-n múlik mikor lesz hivatalos 1.6 a Hero-ra...
No meg az XDA-DEV-eseken is sok múlik, hogy az amúgy trágya supporttal rendelkező HTC készülékeket gatyába rázzák...A most megjelenő Tatoo már 1.6-al van és az év végén megjelenő Moto-Droid már 2.0-val lesz szállítva...
[ Szerkesztve ]
https://blackfyre.ninja
-
buzassy
csendes tag
válasz Alukard #1105 üzenetére
ja értem, bocsi.
én is rákeresetem és 1.6 firmware címszó alatt tényleg nem talált, így már érthető...akkor várni kell, amíg kijön, mert előtte nem érdemes frissíteni, azt olvastam róla, hogy mebízhatatlan és, hogy csomó hibája van, ha egyébként kijön akkor a HTC-ről lehet majd frissíteni?A HTC.com-om amúgy a mai napig nincs fenn a 2.73-as ROM frissítés, csak az eu-s oldalon, gondolom akkor ott lesz feltüntetve ha kijön. Vagy magától frissíti a teló? -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam az android felhasználók egyre gyarapodó táborához egy HTC Magic készülékkel. Még csak nagyon az ismerkedés kezdeti fázisában járok, de az első benyomásaim nagyon jók.
Pár dolog zavar, bizonyára ezeket tudom majd később valahogy orvosolni. (Esetleg segíthetnétek).
- az outlookból átvitt névjegykártyáimban a vezeték és keresztnevek fel vannak cserélve, emiatt a keresés a névjegyzékben vacakul működik.
- a gyári szinkronizáló szoftver nem viszi át az outlookból a feljegyzéseket (ez pedig nekem nagyon fontos), és nem találtam olyan programot, amivel ezt is lehet szinkronizálni.
- most épp azt próbálom kideríteni, hogy ha wifin keresztül megyek fel a Marketra, akkor miért nem hajlandó telepíteni / letölteni?.Üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Xmodule
őstag
Ertem. Köszönöm szepen az eddigi infokat most mär igy nagyjabol kepben vagyok. Azt meg megkerdezhetem, hogy programokat a telefonhoz honnan tudok letölteni es hogyan tudom felrakni a telora. Nekem nincs mobil internetem csak a gepre tudom räkötni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Alukard
senior tag
válasz Luser2000 #1107 üzenetére
Származásilag amerikai a rendszer, ezért bizonyos dolgokat pl.: névjegyzék máshogy kezel (vezeték-, keresztnév fölcserélése)... Ezt orvosolni magyarítással vagy egy másik contact manager progival lehetne orvosolni...
Ami az outlookot illeti, hát igen, nem outlook van a telón mint a Windows Mobile -os PDA-k esetén, az én javaslatom az, hogy próbálj más alternatívát keresni erre a célra...
A market-re viszont semmi javaslatom sincsXmodule
Elméletileg Wi-Fin keresztűl illene tudnod hozzáférni a markethez illetve a gépről is fel lehet tölteni progikat rá, viszont érdemes beszerezni a mobilnetet mert sok szolgáltatás (gmail, stb) netre épül, és ha origi google logo-s telót veszel úgy kezdi, hogy regisztrálnod kell a telót a google accountodhoz...https://blackfyre.ninja
-
Xmodule
őstag
Na sikerult szereznem mobilnetet.a marketrol le is toltottem egy csomo programot meg jatekot.kellemesen csalodtam a mennyisegben es a minosegben.most is a telefonrol irok.kezdem megszokni ezt a qwerty -t.csak meg sokszor melle nyomok mert nagyok az ujjaim amugy ezt a teledont tenyleg nehez elkepzelni net nelkul.koszonom az eddigi segitseget
-
Gyuresz
tag
Sziasztok!
Az iPhone-nal leginkább ez a HTC készülék veszi fel a versenyt vagy inkább valamelyik másik típus?A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
És ha az elérhetőséget továbbá az árát is figyelembe vesszük akkor melyiket ajánlanátok leginkább?
Jelenleg Nokia 6300-ám van de még az iPhone sem volt sajna működés közben a kezemben soha...
(Félek kicsit bár sejtem hogy úgy is ez lesz a jövő és lehet hogy régi módi vagyok de nagyon szemezek még a Nokia E52-vel.)A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Xmodule
őstag
Nekem is jopar telefon volt mär a kezem között, de ez az Android eszmeletlen. Egyaltalan nem bantam meg, hogy megvettem ezt a Hero -t. nagyon jo!
-
Gyuresz
tag
Oksi rendben, értem.
Azt nem mondtam hogy van rá pénzem(de majd megoldom valahogy) annyit tudok hogy a Voda előfizetőjeként 99 ezer a Hero.
Az iPhone-ról nem tudom hogy hol lenne a legolcsóbb de T-mobile előfizető azért már nem leszek miatta...A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Luser2000
addikt
Adjatok tanácsot pls!
Szeretném egy fóliával védeni a kijelzőt. Ennek kapcsán felmerül benne, hogy ha ez kapacitív módon érzékel (jól tudom), akkor egy "mezei" fólia nem szigetelőként fog viselkedni? Lehet rá nyugodt szívvel tenni bármilyet?
Illetve tudtok típusspecifikus fóliát ajánlani?
Ja, és valami "designos" tokot?Köszi,
-
Gyuresz
tag
Egyébként mennyiben különbözik a Hero(jobb v. rosszabb) a többi testvérétől(pl.Diamond2)?
Csak mert elég sok fajta van és speciel egyiket sem ismerem...A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Xmodule
őstag
válasz Gyuresz #1124 üzenetére
En, amikor eldöntöttem, hogy androidos telot szeretnek, akkor a Tattoo meg a Hero között vacilältam. Eleinte nagyon hajlottam a Tattoo iränyäba mert olcsobb is meg a kialakitäsa is jobban tetszik. De aztän a herot vettem meg es nem bäntam meg. Sokkal ujabb technologia es ez a kis töres rajta meg kenyelmesebbe teszi szamomra. Es persze a kijelzö is jobb hogy nagyobb.
-
Máté94
addikt
Magic-nek mondom,hogy Taiwan-ba megjelent a Sense UI Magicre
-
Peat;)
veterán
Off: Elvileg 1-2 hét és kapható lesz a huawei t-mobile pulse, ami külföldön dominósan 55k-n nyitott Angliában. Ugyanaz mint a hero csak nagyobb kijelzővel, de nincs mögötte htc szintű támogatás. (de valami azt súgja hogy hamar megoldják hogy menjen rajta majd a hero soft, ezt ki kell várni). A függetlenítés nem tudom mennyi hivatalosan, de lehet azzal együtt is olcsóbb.
-
nikilauda
senior tag
A Diamond 2 windowsos. Szerintem a Herora koncentrálj! illetve az androidra.
Azért vegyél HTCt,mert ha nem a gyártó támogatja,akkor az xda-developers.com-on néhány hozzáértő biztosan csinál majd hozzá nagyon jó ROM módosítást.
A kapacitiv kijelző miatt is jobb a windowsosoknál.(igaz hogy a HD2 kapacitiv,de kb 200e)
Láttam apróhírdetésben 90 körül újszerű Herot. -
No.01
őstag
A jovoheten a Pannon-nal is kaphato lesz ...hatha erdekel v.kit
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e szó a beépített hangszóróról, csak futólag néztem végig a topicot. Kíváncsi lennék, hogy milyen a minősége? Mondjuk egy Iphone-nal vagy egy Blackberry Bold-dal összehasonlítva. Nekem utóbbi volt és az számomra maga a tökély.
-
Luser2000
addikt
Az miért van, hogy a HTC Hero "beépített" HTC calendar widgetje (ami az a pici, 1 "egységnyi" magas) nekem mindig a következő napi elfoglaltságot / naptári bejegyzést mutatja???
Tudtok olyat ajánlani, ami elfér a Home képernyőn és az aznapi tennivalókat jeleníti meg???
Köszi,
-
tade2k
csendes tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt írtam a HTC-nek, hogy mikorra várható az Android 1.6 frissítés. Azt mondták, hogy nem mondhatják el pontosan, de már csak közzé kell tenniük, amire még októberben sor kerül, így a következő 7 napban tartsam a szemem az oldalukon.
Remélem ti is annyira örültök, mint én.
-
-
-
Luser2000
addikt
válasz radi8tor #1136 üzenetére
Hát furán működik ez a naptár kijelzés.
A hét végén csak névnapok voltak beírva az outlookba, egész napos eseményként, "névnapok" kategóriában. Az "igazi" naptárban látszódott is (meg a google naptárban is), csak a widget nem jelezte aznapra, csak a következő napi névnapot.
Ma reggel "arra ébredtem", hogy megjelenítette a mai első, nem egész napos bejegyzésemet.Most akkor ez miért van így?
Nem lehetne, hogy a főképernyőn lássam, hogy mára milyen egész napos és milyen egyéb elfoglaltságaim vannak? (Lista szerűen).Tanácstalan / gyakorlatlan vagyok. HELP ME!!!
Balázs
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
No, még 1 dologban kérek szépen tanácsot.
Hogyan kell szöveget kijelölni pl egy web oldalon?
Ha a böngésző MENÜjében a COPY parancsot választom, akkor megjelenik egy nyíl a képernyőn, amit a görgővel a megfelelő helyre tudom vinni. A szöveg fölött ez egy pálcika kurzorrá alakul, de innentől nem tudom, hogy mivel indítom a kijelölést.
(Gondolom valahogy meg kellene adjam a kezdő és záró pontokat, amely közötti szöveget akarom jelölni. De ezt hogyan kell?)
Ez az "okosság" természetesen a kezelési utasításban (ami 222 oldal!!!) nincs benne.
-
Xmodule
őstag
Most lehet butasägot kerdezek de sok helyen olvastam ezt a rootoläs dolgot. Ez most mit is takar pontosan? Meg olvastam hogy csak akkor lehet wifi tethering inget letrehozni ha rootolva van a telo. Akkor most ez azt jelenti hogy a netet meg lehet osztani net es telefon között? Meg ha rootolva van akkor az garancia vesztessel jär?
-
Luser2000
addikt
válasz Xmodule #1147 üzenetére
"... A rootolás azt jelenti, hogy root, azaz rendszergazda jogokat szerzel a telefonodon. Mint minden ilyen jellegű tevékenység (amikor a telefon operációs rendszerét módosítod), ez is garanciavesztéssel járhat, illetve brickelheted (ez az angol tégla szóból kreált ige, ami azt jelenti, hogy az addig működő telefonod egy tégla funkcióival fog már csak bírni). Ha azonban sikerrel jársz, akkor lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előtted."
Forrás: androidportal.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest