- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
nem gyanús. én is itt vettem, de én még 5000-el olcsóbban anno.
a srácok rendesek, hagyták hogy kb félóráig tapogassam, nyomkodjam, tesztelgessem.
a telefon, amit ott vettem, tökéletes!!! semmilyen illesztési hibája nincsen, sose indult újra, gps tökéletes és a szoftvere is minden tekintetben!! a bolti gari jelen esetben itt azt jelent, hogy ők viszik be a szervízbe nem te![ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Soj
tag
Ez jó hír. Bolti vagy gyári a garancia? És tutira Magyar piacos? Fontos lenne, holnap már venném a készüléket.
Látom szerkesztetted, köszönöm. Meg kell fontoljam, mert Debrecenből ne adj' Isten szervizbe(ebben az esetben a boltba) járni kellemetlen.
Köszönöm a segítséged.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
még annyit, hogy gyárilag benne van a magyar nyelv, a dobozán is ott volt a kis matricán hogy mely piacokra szánták (HU). eredetileg valószínűleg az olaszoktól hozhatták, mert azon az sd kártyán, amit hozzá adtak user manual olaszul volt
én sem kaptam levélkét a kollegától, pedig azt hiszem én vagyok az "eredendő bűnös" mert miattam robbant ki végülis ez a vita anno.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
hoffman_
nagyúr
Berakom ide is, hátha volt valakinek már hasonló tapasztalata, előre is köszi, ha lesz válasz
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
DigitalF888
csendes tag
Az előző hsz-ról jut eszembe. Mennyire karcolódik a képernyő? Érdemes rá fóliát rakni?
-
NTonee
veterán
válasz hoffman_ #5658 üzenetére
Szerintem erre nem nagyon lehet mit válaszolni. Megfogtál egy hibásat, ez bárhol előfordul. A mi telóink 1-2 kis kivételtől eltekintve rendesen működnek. Sajnálom, hogy rosszul jártál vele!
DigitalF888:
Nálam van rajta, szerintem jó, ha veszel. De vannak itt többen, akik nem használnak, és nem panaszkodtak.[ Szerkesztve ]
-
-
sssz
őstag
válasz DigitalF888 #5659 üzenetére
mindenképpen. a gorilla glass csak a nagyobb ütések ellen nyújt (valamennyi védelmet). neke mindig az első dolgom megvenni rá a fóliát. általában ugyanazt a márkát használtam eddig minden telefonomra, mert nekem nagyon bevált. brando ultra clear protector plus. tény, nem olcsó, de nagyon sok kellemetlenségtől megóvott már.
hoffman_:
szerintem ezeket nézd meg:
1. összsezerelés (pl a kamerál rendesen illeszkednek-e a műnyaghoz (nincs e rés); a kijelző rendesen be van-e építve a házba, illetve mindenhol egyformán
2. kapcsold be, rakd bele a simedet, nézd meg, hogy wifi működik-e, gps működik-e (engedniük kell, mert ez volt az egyik hibajelenséged), bluetooth működik-e. ha van mobilneted vagy helyben van wifi töltsd le a marketről a gps test programot.
3. rázogad meg működés közben, hogy nem-e lötyög benne az akksi, mert olyankor ha nem érintkezik rendesen akkkor kikapcsolhat és újraindulhat
4. ha alaplapot is cseréltek akkor új imei számot kell kapnia (szóval ha a szervízlapon az van hogy cseréltek és mégsincs új imei akkor át akarnak verni)
5. nyiss meg egyszerre pár programot, futass több dolgot egyszerre, hogy kiderüljön lefagy-e.ennyi jut eszembe hirtelen
Sok sikert az átvételnél és ne kapkodd el!
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz hoffman_ #5661 üzenetére
Jaaa...
A hibákat mindenképp ellenőrizd. A buggolt a kijelző dolgot nem értem, de facebook, meg ph esetében írtad, így val'szeg szoftveres gond. Arra csak egy factory resetet fogsz kapni maximum.
A gps-t kint csekkolhatod, de 1-2 nap úgyis eltelik mire normálisan le tudod tesztelni. Ha antennát cseréltek, akkor szerintem rendben lesz.
Karcok... Sajnos úgysem tudnád bizonyítani, hogy nem te csináltad. De inkább ne is gondolj ilyesmire.
Szerk: a többit már sssz leírta.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
A buggolás alatt az értem, hogyha nagyítok, akkor nem ugrik középre, nem tördel be, és behúzni sem lehet, elkezd remegve akadni, ahogy elhúznám a kívánt helyre. Szerintem is szoftveres, de mi? Factory reset eddig sem segített. Legújabb frissítéssel vettem anno(augusztus talán), ráadásul múlthéten jött le megint a legújabb cucc - ami megjegyzem sok helyen okos, de nem tetszik - és nem változott semmi. Na mindegy, majd meglátjuk Karc így is volt egy rajta, amit én csináltam, de legalább jól állt neki, jellegzetes volt Meg a kijelzőn 2 apró, ezekkel elélek nevetve, de többet ne csináljanak rá, mert én asztalborogatós típus vagyok, szétkaristolva el nem hozom
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hbbst
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám frissíteni a Desire S-em, jelenleg ez a "Baseband version":
RUU_Saga_hTC_Asia_India_1.47.720.1_Radio_20.28I.30 .085AU_3805.06.02.03_M_release_199605_signed
Próbáltam ezt rátölteni:
RUU_Saga_S_HTC_Europe_2.10.401.8_Radio_20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M_release_225161_signed
Viszont a frissítés közben kaptam egy ilyet:
A telefon gyárilag független, semmi buhera, S-ON az állapot is.
Gondolom itt az Asia/India vs. Europe lehet a gond...
Mitévő legyek? Várjam meg az OTA frissítést, ha ideér egyáltalán valamikor? -
sssz
őstag
ide fog érni, mert nagyrészünk már meg is kaptam.
én várnék, mert még a végén sikerül téglát csinálnod belőle, ha véletlenül egy nem megfelelő régiós RUU felmegy rá.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
az ázsiai RUU-t feltolhatod rá, ha sietős hogy megkapd, én biztos várnék, mert ha valami balul sül el akkor ugrott a garancia is szerintem.
szerintem meg fogod kapni.
amugy volt egy kis "leállás", de most újra elkezdték szórni a frissítést OTA-n.
-
hbbst
csendes tag
Leaked ázsiai verziók ezek vannak:
RUU_Vivo_Gingerbread_S_hTC_Asia_WWE_2.12.707.5_Radio_20.2805.30.085AU_3805.04.03.27_M_release_190036_signed.exe
LYN_RUU_Vivo_Gingerbread_S_hTC_Asia_WWE_2.12.707.5_Radio_20.2805.30.085AU_3805.04.03.27_M_release_190036_signed.exe
Itt viszont nincs India... Meg ez a "Vivo" valami szolgáltató lenne tán?
Szóval várok az OTA update-re, annyira nem léfontosságú a dolog.
Szeretném még használni a telefont!
Köszönöm a gyors válaszokat! -
-Valinas-
senior tag
Bementem a vodafone-hoz, nincs nekik most ilyen... kicsit elkeseredtem. Szerintetek tényleg előfordulhat, hogy rosszabbra fordul a pixel probléma? Mert engem tényleg egyáltalán nem zavar, tulajdonképpen csak sötétben 10 centinél közelebbről nézve látszik.
-
sssz
őstag
válasz -Valinas- #5675 üzenetére
igen, gáz és igen, rosszabb is lesz még.
az az ő bajuk, hogy hogyan tudnak neked másik ilyen telefont adni csereként. egyszerűen vidd vissza és ragaszkodj hozzá, hogy adjanak másikat vagy adják vissza a pénzt. aztán legfeljebb elmész egy másik vodafone boltba és veszel egy másikat.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
appel
őstag
válasz DigitalF888 #5659 üzenetére
Előző telefonomon is GG volt, ezen is az van...a régire nem igazán vigyáztam, sőt egyszer buliban meg is mutattam haveroknak, hogy mennyire ellenáll a karcnak...na azt is kibírta sérülés nélkül
én a fóliát utálom, de a toknak soha nem voltam ellene...csak egy kicsit kell vigyázni rá és akkor jól bírja... -
-Valinas-
senior tag
Szerencsére nem, mert írt egy papírt, miszerint csúszik a 72 órás csere.
Remélem holnap el tudom játszani ezt velük.
Egyébként van valami mód, hogy az iTunes-ban gyönyörűen rendezett zenéim ezen a telefonon is szépen meglegyenek? Felismerhetővé lehet tenni az iTunes-szal? Vagy csak dobjam a kártyára a cuccot?
-
-
janoo84
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a múltkori válaszokat a root-olással kapcsolatban, de sajnos azok a régi hboot-ra vonatkoznak, erre az újra valakinek ötlete, segítsége?Előre is köszönöm!
-
-
NTonee
veterán
Megnéztem, az ázsiai telókra csak az 1.47 van még jelenleg. Sajnos valóban várni kell a frissítésre. Vagy nekiugrasz a rootolásnak, ha gondolod, persze garanciavesztés terhe mellett.
A vivo egy brazil hátterű mobilszolgáltató.janoo84:
Ez esetben az egyetlen járható út a downgrade, és utána s-off és root. Ilyen témát is olvastam az xda-s fórumon.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz janoo84 #5687 üzenetére
igen azt olvastam, de nem mélyültem el benne. Most, hogy átnéztem... hát ez tényleg elég bonyolult.
Még korábban én is downgrade-el csináltam az enyémet, de nem tudom, hogy az működne e az új hboot esetén is. Nekem még a legelső frissítés után kellett eljátszanom. Elvileg kellene működnie a régi módszerrel is, de nem merem neked azt mondani, hogy kezdj bele. Várj még, szerintem frissíteni fogják előbb-utóbb a revolutionary-t. -
vieri2000
tag
A htc desire s és az orange között mi a különbség?
-
samu74
addikt
válasz DigitalF888 #5679 üzenetére
Nana,nekem sikerült megkarcolni.Igaz alig látszik,lehet más észre se venné,de én tudom hogy ott van.És attól nincs idegesítőbb.A munkám olyan hogy a fém szemcse valószínűleg rá tapadt az ujjamra és azzal sikerült megkarcolni.GSM boltban rakattam rá fóliát,hááát látnád hány karc van azon is...! Na az már nem a kijelzőn van legalább...
Bár ezek után nehéz elhinni...[ Szerkesztve ]
-----------
-
spawn21
veterán
Segítsetek nekem.
Az új romban van oc/uv ikon. Ha jól értelmezem akkor itt lehet állítani a proc sebességét is, van valaki akinek be van állítva valami? Mit érdemes?s24U+15p
-
szatocs1981
aktív tag
Jó reggelt!
Sygic Navi másnak is fagy egyböl indítás után? Tegnap próbáltam (volna) de nem jött össze...
Amúgy ki, mit használ offline navinak?
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz spawn21 #5695 üzenetére
attól függ, hogy mit bír a proci
ha gondolod, akkor később kiírom a default értékeket, amin én csak annyit változtattam, hogy levettem a feszültséből 50mV-ot, hogy hangyányit kevesebbet fogyasszon...nálam itt még betonstabil...van akinél 150-nel kevesebbel is bírja...
órajeleket nem piszkáltam, régen 1.2-n használtam, ffodi 1.5-ön -
appel
őstag
válasz spawn21 #5698 üzenetére
Screenshotokat csináltam inkább (bár a képfeltöltés éppen nem elérhető, így linkek):
http://data.hu/get/4487877/2011-12-05_09-40-12.png
http://data.hu/get/4487876/2011-12-05_09-42-12.png
http://data.hu/get/4487875/2011-12-05_09-42-24.pngbármit állítasz először csak a Temp activate-re nyomj rá, mert az csak újraindításig érvényes, tehát éppen jó tesztelni...pár nap után mehet a Perm is... @szatocs1981: Nálam a Sygic tökéletesen működik...egyéb offline alternatíva, amit már próbáltam is: NDrive, Navigon, Route66 és az örök warez iGO... TopMap térkép miatt talán itthon iGO, de a többi is mind jó, csak ott TeleAtlas térképek vannak...
na jó, hagyjuk ezt a data.hu-t
legközelebb saját tárhelyre rakom...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest