- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
válasz baandii #4443 üzenetére
Szerintem az üzleti modell a következő:
Az ajándék tárhelyre jogosult leszel a 12 hónap letelte után is lévén hogy htc telefonod lesz. Ha letelt az 1 év és még használod a doropboxot a telefonodról, akkor jönni fog a levél még egyszer hogy újabb 12 hónapig kapod a +3 GB ajándék tárhelyet.
Ez szvsz csak egy szűrő, hogyha menet közben telefont cserélnél egy nem htc készülékre, akkor a 12 hónap letelte után az újraellenőrzésnél már ne újuljon meg ez a tárhely kedvezményed.A fent leírtakat azonban semmivel sem tudom alátámasztani, csak spekuláció az egész...
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Hargital
csendes tag
válasz Valentino K. #33 üzenetére
Htc desire s. Hibátlan készülék. Tudom mert volt legendem, desirem, iphonom 3gsem, 4esem, galaxy s-em, trophym, Se arc-om Desire s-em, szoval van osszehasonlitasi alap. A htc desire s ha a hardver teszteken nem is, de hasznalhatosagban es elmenyben kenterbe veri az osszes keszulekt es ezt elfogultsag nelkul mondom. Internet, sebesseg,kompatibilitas az oldalakkal, letoltott fajlokkal.. Ezerszr jobb bárminél. Sosem lesz htcn kivul masom, legalabbis amig nem csinalnak jobbat a sense felulettnel.
Amugy a fizikai gombok es a trackball pont nem hianyoznak. Annyival rovidebb es elegansabb lett a keszulek. Nagyobb kijelzo 3.7' megis rovidebb mint az iphone.. Az unybody femhaz pedig telitalalat. Hasznald egy, napot es neked se kell mas! -
Bank76
csendes tag
HTC DESIRE S update Sense 3.0
Elérhető a frissités...
-
baandii
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
szacso
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérem:vásárlás előtt: Desire S v. Iphone4 8Gb? Mindkettő T-mobilos lenne (olvastam,hogy a szolgáltatói "Dézi"-kel több a minőségi gond).Pulse-ról váltanék,mert lassú és "szűk" már.Most is jelentkeznek a GPS gondok,illesztési hibák a HTC-n?Az Iphone felé a stabilitása,gyorsasága és az appstore húz.A Desire viszont testreszabhatóbb,nyitottabb, már csak az op.rendszer miatt is...Szóval nehéz dönteni.Előre is köszönök minden tanácsot.szacso
[ Szerkesztve ]
"You Can't Always Get What You Want"...
-
attrax
aktív tag
SMS hangot lehet cserélni "sajátra" rootolás nélkül?
Unterschreiben
-
NTonee
veterán
válasz MerLinh #4463 üzenetére
Csak a nexus one az gugli telefon függetlenül attól, hogy a htc gyártotta. Az alap, hogy megkapja, a htc már más tészta. A sense UI-t is rá kell kalapálni, ami azért nagyot tud fogni a teljesítményen, ha rosszul optimalizálják.
attrax:
Hozd létre az alábbi könyvtárakat:
/sdcard/Media/Audio/Alarms
/sdcard/Media/Audio/Notification
/sdcard/Media/Audio/RingtonesAztán értelemszerűen másold a könyvtárakba a fileokat.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Aztán lehet az is, hogy én azért tudom betenni üzenetjelző hangnak is, mert az sd / hangok / notifications mappában is benne van.
Ezt a mapparendszert és benne az mp3 fájlokat
másfél évetavaly év elején tanultam a ph-n, azóta használom és működik:sd / hangok / notifications = sms
sd / hangok / ringtones = csengőhang
sd / hangok / alarm = ébresztő[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
attrax
aktív tag
Köszi nektek jó lett.
Unterschreiben
-
NTonee
veterán
A két telefont kár lenne hasonlítgatni. Teljesen más világ. Minőségre kb ugyanaz, illesztési hibák előfordulhatnak a DSnél. A gps gyengélkedése az új romnál már megoldott, lényegesen jobb lett. Maga a szoftver atomstabil, és az androidhoz is van market.
Menj be a T-hez, nyomkodd meg, nézd át alaposan mindkettőt, és azt válaszd, amelyik közelebb áll hozzád érzetre. -
youngboy
senior tag
Nekem frissítés óta kiakadnak időnként appok. Lehet csinálhatok egy reset-t.
-
Iustitianus
csendes tag
-
kawarider1
csendes tag
Sziasztok!
Akkor most belakott telefonra lehet frissíteni, és utánna meg egy gyári állapotra visszaállítást csinálni? Vagy először gyári alap állapotot és utánna frissíteni?
-
NTonee
veterán
válasz kawarider1 #4484 üzenetére
Frissítsd a romot. Factory reset csak akkor kell, ha utána hibákat tapasztalsz. Apró dolgok előfordultak itt-ott, de attól még nem biztos, hogy nálad is lesznek.
-
NTonee
veterán
válasz kawarider1 #4486 üzenetére
Ühhüm.
-
youngboy
senior tag
válasz szatocs1981 #4489 üzenetére
Érdekes. Nem emlékszem, hogy frissítés előtt így lett volna. Akkor nem értem, de azért köszönöm.
-
devians
tag
szia,
ha a kettő közül kellene most választanom én a desire s-t választanám.
Volt iphone-om is, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
S nem is az a célom, hogy most bármelyiket is elkezdeném fikázni.
Mindkettő jó telefon a maga nemében.Ne azt nézd, hogy appstore, vagy android market.
Mindkettőben ugyanúgy ott van minden amire szükséged lehet.Nekem is gond volt a ds-sel. Cserélni kellett az akkumulátort. De azóta műxik szépen. T-s.
Nálam ami igazán döntött az, hogy a 4-es szifonnak borzalmasan rossz a fogása. Konkrétan vágja az ember kezét, kényelmetlen. Sajnos nem követték a 3-as vonalat. Bízom benne, hogy az 5-ösnél már másképp lesz.
Nagyjából ennyi.
-
NTonee
veterán
Bővítendő a hasznos kiegészítők listáját, íme az eCell 2430mAh-s akku!
Én már vettem, kb 3hete használom. Nem fog senki hanyatt esni tőle, de nálam az eddigi max másfél napról 2 napra tolta ki a készenléti időt. Az árát figyelembe véve pedig akár pótaksinak is tökéletes, ha mégsem válna be. -
ffodi
veterán
Ez ránézésre elég betegnek tűnik, mondjuk az általad említett javulás aksiidőben szerintem kevés, ha ez névlegesen 2430mAh kapacitással bír. Ha igaz, amit írnak róla, akkor a másfél nap helyett kb 2,5 napot kellene bírnia.
Mondjuk nálam a gyári aksival is elmegy 2-3 napot.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
NTonee
veterán
Nézd meg az árát! Nem mindegy, hogy mennyi javulást hoz, ha tényleg javul? A gyári akku tizenxezer forint, ez meg 13font, és ha csak azt vesszük alapul, hogy nálam fél napot dobott, akkor szerintem megéri.
Megéri?szerk: Nekem sosem bírt többet másfél napnál, de nálam a felhasználás is elég erős. Ezzel meg volt már 53 órás üzemidőm is.
petipetya:
Ugyanaz a gyártó, mint ott, de nekem semmi bajom vele. Nőtt az üzemidő, és féláron van a gyárihoz képest.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Az árát néztem, elég kedvező, főleg, hogy free shipping. Régebbi telefonokhoz néha én is vettem ilyen "csodaaksikat", de ezekben sosem bíztam, elég hamar arra a szintre(vagy lejjebb) jutnak, mint a gyári aksi. Ha gyáriba lenne valami komolyabb, akkor arra beruháznék. Sokéves tapasztalat alapján inkább veszem a gyárit drágábban, de akkor az megbízható és jó is (az esetek túlnyomó többségében).
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest