Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz snorbi82 #4100 üzenetére
azért ha még kínoztad tovább, akkor írj már még 1-2 tapasztalatot...
bár én most teljesen ki vagyok békülve ezzel a Hyperion rommal, gyors mint a veszedelem ... na és a fejlesztő hozzáállása is példamutató (még nagyon lelkes), és szinte mindenre iszonyatosan rövid idő alatt reagál...
na meg a sense háromfeles runny is úton van virtuous módra...azt is várom...[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Felraktam az RCmix Runny v3.0 ROM-ot, és ez már szinte tökéletes. Nagyon simán, és gyorsan fut, és ez már a végleges romon alapszik.
Annyi bajom van az utóbbi 3 runny rommal, hogy az OC daemonokat nem tudom életre kelteni. Sem az andrev_oc, sem a vitruous_oc, nem működik. Recoveryből, vagy csak simán bemásolva mindegy, az eredmény ugyan az, nem indítja el a daemont, pedig kipróbáltam mindent. Néha hosszas szenvedés után hajlandó elindulni, de egy esetleges újraindítás után nagy valószínűséggel ismét nem lesz jó. Daemon nélkül tuningolom most, de így sem akad egyébként.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
Igen, én is erre tippelek egyébként. Az UV értékeket sem alkalmazza automatikusan, és azok is ott vannak definiálva. Az a baj nincs másik alternatíva a kernelre, mert a gyári HTC-ben nincs tuning/uv stb, a unity v9 az egyedüli, ami működik is, és meg van benne minden, ami kell. A Hyperion kernel nem tudom, hogy hogyan működne együtt ezzel a rommal.
-
-
appel
őstag
válasz claire78 #4106 üzenetére
szerintem igen, de mindenki döntse el maga
egyébként semmit nem bukhatsz, csinálj előtte recoveryben egy full nandroid backupot, és ha nem tetszik az új rom pár nap után sem, akkor 3,5 perc alatt vissza lehet állítani 100%-ra ugyanazt az állapotot, mint amit elmentettél... -
szzs
csendes tag
Orosz HTC-s forrás szerint vigyázó szemeiteket október 24-re vessétek
-
törölt tag
Hali!
Olyan problémám lenne, h a teló hangszórójának színvonala 2-3 napja visszaesett a normálisról a dobozhangzásra. Teljesen kásás a hang, halkabb, és olyan, mint egy régi nokiáé. Valami ötlet? (teamspeak android klienst raktam legutóbb fel, az kavarhatott bele?)
-
szzs
csendes tag
igen, ezt rebesgetik.
XDA-n találtam ezt: "Updates to the large operators often come before the general retail-version. Desire S update for Russia and other retail-channels just now was approved by Google, and is planned to be delivered to the update server on October 24." -
sssz
őstag
az lehet hogy nincsen messze, de igencsak meglepődnék ha azon a napon az összes szolgáltatós, független és eltérő régiós telefon egyszerre kapná meg
bár ne legyen igazam!!!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
ffodi
veterán
válasz claire78 #4106 üzenetére
Szerintem érdemes, ha újításra vágysz. Van a sense 3.5-ben sok dolog, ami jó, és hiányzik a 3.0-ból. A ROM sebességre és stabilitásra hasonló a 2.39-es Unity-hoz. BT működik.
Jó az alap kernel is, csak abban nincs UV, OC, stb.. Unity V9-el jól működik, egyedül az első kamera ad fordított képet.
Telepítés előtt volt full wipe? Wipe cache/dalvik/data, én még a data/system külön leformáztam, és úgy hiba nélkül indult. Próbáld meg ezt hátha. Ha csak simán rátelepíted tuti nem lesz jó, mert új az "alap".
-
szatocs1981
aktív tag
Olyan problémám van, ha otthoni hálózatra csatlakozok WIFI-n keresztül, gyakran az idöjárásnál egy tök más várost jelenít meg, ami tölem kb.2-300km-re van. (ilyenkor a googleMaps-on is rossz pozíciót mutat)
Aztán kis idö elteltével megint a helyes várost írja ki. Találkozott már valaki ilyennel?
(Minden gyári, semmi buhera, mobilnet kikapcsolva, gps kikapcsolva)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szatocs1981 #4121 üzenetére
Én találkoztam vele... Kedvence a Mascali ..
-
petipetya
nagyúr
válasz spawn21 #4112 üzenetére
A Desire S-en tökéletesen futna a:
- 4.0-ás android, hiszen az Xperia Arc is megkapja ezt a frissítést 512 MB RAM / 512 MB ROM-mal.
és?/vagy
- A Sense 3.5, hiszen ezt a HTC Explorer is megkapta a maga 600-as procijával és 384 MB RAM / 512 MB ROM-mal.De a HTC-nél nem ez számít, hanem az hogy vedd meg az új telefont ha használni akarod az újdonságokat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
devians
tag
válasz petipetya #4124 üzenetére
"Az Engadget felkeresésére a Google hivatalosan is megerősítette, hogy az Android 4.0 Ice Cream Sandwich az előző referenciamodellre, azaz a Nexus S-re is kiadásra kerül, melyet követően más Gingerbread-alapú mobilok számára is elérhetővé válhat. Ez utóbbi persze erősen függ a gyártótól, hiszen az egyedi kezelőfelületek átültetése bonyolult és időigényes feladat. A HTC szóvivője szerint cége már megkezdte a korábbi modellek frissítési lehetőségeinek vizsgálatát, de az eltérő hardveres képességek miatt egyelőre nem tudni, hogy mely készülékekre lesz egyáltalán elérhető a frissítés és azt sem, hogy mikor. A Google szóvivője szerint az első Android referenciamodell, azaz a Nexus One rissítésével kapcsolatban egyelőre nem született döntés."
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz claire78 #4125 üzenetére
nem kell új hboot...nekem ez a konfigom (hol ez, hol az ... még játszogatok velük)
Phone: HTC Desire S
ROM: Hyperion V2.0 / RCMix3d Runnymede S V3.0
Recovery: 4EXT Recovery (always up to date)
HBoot: 6.98.0002 AlphaRevX (S-OFF)
Root: Gingerbreak V1.20
Kernel: Hyperion Kernel v1.2 - 2.6.35.14 / Stock HTC 2.6.35.10
Radio: 20.48.30.0822U_3822.09.08.20_M[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz devians #4126 üzenetére
és mi van a másfél éves támogatással? elvileg kötelező lenne frissíteni. arra már senki nem emlékszik?
Remélem megkapja a 4.0-t, mert a hw simán bírná, jó kis cucc a DS.
ha a nexus one-ra kiadják, akkor az milyen jó vétel lesz! huhuhuhuYoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
NTonee
veterán
válasz daniel909 #4130 üzenetére
Nem áll érdekében egyik gyártónak sem, hogy frissítse másfél évig a telefonjait. Nekik az eladás a lényeg, tehát vedd meg mindig az újat.
Kötelező lenne másfél évig a támogatás? Erről még nem hallottam. Ha tényleg létezik, akkor sem hiszem, hogy kőbe vésett szabály, sajnos. -
claire78
senior tag
Na szóval. mostmár azt is tudom, a HD romok nem mennek Desire S-en
Az általad írt romra rákeresve a HD-st dobta ki, én meg nem is néztem, hogy az.
Feltettem a Runnymede S, ami ugye Desire S-er való és lám, megy szépen
Eddig szép és jó, nincs vele különösebb gondom, bár a gombok világítása már okozott gondokat. -
szzs
csendes tag
Úgy néz ki nem kell okt. 24-ig várni. XDA-n gyűlnek a hozzászólások több országból, hogy töltik az OTA frissítést. 2.3.5+Sense 3.
-
sssz
őstag
válasz koxkids #4136 üzenetére
nekem is de sajna nem vagyok wifi közelben, úgyhogy megvárom míg haazérek
koxkids: addigis kérünk beszámolót a változásokról!!!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
claire78
senior tag
-
s0rT3d
tag
Nekem is épp most értesített a telefon a frissítésről
-
s0rT3d
tag
Nálam 196MB szabad RAM lett a telepítés után. Szerencsére minden adat és beállítás megmaradt így nem kellett sok idő mire mindent átnézegettem. Elég gyors és gördülékeny a telefon. Összességében nagyon jó lett.
-
spawn21
veterán
Honnan tudom leszedni a gyári romot, illetve hogyan tudom visszacsinálni, hogy én is frissítsek? please.
s24U+15p
-
sssz
őstag
válasz spawn21 #4145 üzenetére
telefon beállításai, névjegy, szoftverfrissítés
közben én is megcsináltam tudjátok mi a furi? a market még mindig a régi verziós
-
chunter
tag
Valaki tolna a hivatalos új gyárin egy quadrant vagy antutu tesztet? Csak kíváncsi vagyok, hogy hasít.
-
StephenNO1
tag
Nektek meddig tartott a frissítés? Újraindulása óta nálam 20 perce csak sárga felkiáltó jel, és mellette a zöld android figura figyel és nem történik semmi.
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
sssz
őstag
válasz StephenNO1 #4148 üzenetére
nekem nem volt sárga felkiáltójel úgy emlékszem. Amúgy elég sokáig tartott és párszor újra is indult. de ugye gyári romra én NEM rootolt készülékre engedted rá.
chunter: milyen programmal kellene ezt végrehajtanom? :S ha linkesz egy marketes elérhetőséget letöltöm és megnézem
Hoppá!!!! Második marketes indításra már az új market fogadott
[ Szerkesztve ]
-
StephenNO1
tag
Proxuser v2.1-es rom-ról CWM restore majd full wipe, visszament az eredeti rom amivel vettem, persze az rootolva volt. Nem indult többször újra csak egyszer és azóta megállt. Nem várok tovább aksi ki és megpróbálom újrakezdeni, lehet nem tetszik neki a buhera.
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest