Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #35176 üzenetére
No, akkor egy kis fejtágítás:
S-OFF-ról olvashatsz az első hozzászólásban. A lényege a DSWS-nek az, hogy kernelszinten fel van cserélve a /system és a /data partíció a NAND-ban a nagyobb internal memory elérése miatt. Ez csak nyitott (S-OFF) bootloaderrel valósítható meg.
A 2.10a DSWS-t nem próbáltam még. Annyira stabil és gyors a sima verzió, hogy nem volt a cserére motivációm
Az újabb verziókban újabb Sense verzió van (3.X), amelyek nem annyira gyorsak még a forrástelefonon se (amiről portolva lett a ROM), értsd: a 3.0 és a 3.5 még a Sensation kétmagos SoC-jén is akad. A 2.1 viszont hibátlan.
Nem a GS 2.10a a legrégebbi ROM, csak ez maradt meg a régebbiek közül. Nem véletlenül[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #35271 üzenetére
Revolutionaryt kell használnod.
Ha még nem tetted volna, töltsd le és telepítsd a drivereket pzoley oldaláról (regisztráció szükséges). A GY.I.K. menüben tudod letölteni a fájlokat, a driverek telepítésének teljes menete is le van ott írva.
A Revolutionary oldalán a Download for Windowsra kattintva kapsz egy pár kitöltendő mezőt. Modellként a Desire-t (a simát, ne a CDMA-t) jelöld meg, HBOOT verziónak azt az értéket add meg, ami a telefon hangerő le + power gombjával való bekapcsolásával kapsz. A serial numbert a Settings - About phone - Phone identity menüben találod.
Ha kész, kapni fogsz egy kódot, azt kell majd beírni a Revolutionaryba indításkor.
Ha elindult a Revolutionary, a folyamat vége felé megkérdezi majd, hogy flasheled-e a CWM-Revolutionary 4.0.1.4 Recoveryt. Nyomj rá igent (Y billentyű).
Ha kész van, a recoveryben találod majd magad, a trackballal válaszd ki a reboot phone opciót. Töltsd le a Terminal Emulatort a Marketből, és írd bele a következő parancsot:
su
Elvileg fel kell dobnia egy ablakot a superuser nevében, hogy engedélyezed-e neki a root jogot. Nyomj az allow-ra. Sikerült a rootolás.A többiektől kérdezném, akik feltették az új frissítést, hogy a HBOOT verzió változott-e?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #35273 üzenetére
Ha nem fagy le a géped a Revolutionary futása közben, akkor hiba kizárva.
(#35202) Reddevil84: Ezt csak most láttam. Én ADW EX-et használok. Miért ekkora probléma?
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #35456 üzenetére
Szia!
A recovery módot hagyd ki, mert root nélkül nincs custom recoveryd. A HBOOT drivert és a HTC Sync drivert rakd fel. Az Android SDK se fog ártani, az SDK managerben a Google USB Driver Package-et (Extras mappa), a Toolst és a Platform-toolst tedd fel (Tools mappa). Ha kész, indulhat a Revolutionary, ha rákérdez a recovery telepítésére, nyomj igent.
Full wipe-ot PZoley scriptjével a legegyszerűbb csinálni, az az SD-extet is leformázza neked, a Help/Mod menüben találod. A2SD++ scriptet ugyanúgy kell telepítened, akár csak a ROM-ot (tehát ahogy leírtad), wipe nélkül, közvetlenül a ROM flashelése után is rárakhatod.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #35563 üzenetére
A task killer 2.2 óta felesleges, Zoley ROM-jainál pedig pláne, mert ott mindig van ~100MB szabad RAM, ha idle-be áll át a telefon. Ébresztőnek nekem speciel ott van a Clint Loki One, amit még egy Mobilarena nyereményjátékon nyertem, előtte viszont a myClockot használtam. Nagyon igényes és okos app. A Brightness Levelt imádom még.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz Szomj4s #35565 üzenetére
PowerAMP-t adom én is, bár az új nem tetszik 2.0.4, de szerencsére lehet downgradelni az oldalukon 1.4-re ami a kedvenc! Nem gondolkozik helyettem és azt csinálja amit szeretnék.
Videóhoz a Vplayert próbáld ki, nekem az vált be a legjobban, mindent visz szépen.
És mind a kettőt ki tudod próbálni trialba, hogy megfelelnek e az igényeidnek.
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #38029 üzenetére
Nekem maximálisan stabil volt, fagyás sehol, de 1 hónap után elkezdett laggolni. Annyira nem volt vészes, de nem is volt fluid.
Youri: Más alternatíva nem nagyon volt akkoriban, az SGX 530/535 volt még, de az meg Qualcomm chipekkel nem fért össze.
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #38053 üzenetére
A kontaktokat egy Gmail szinkronnal letudhatod, SMS-eket SMS Backup + segítségével le tudod menteni a Gmail fiókodba, az alkalmazásokat adatokkal együtt meg Titanium Backuppal.
Felrakás: NANDroid backup, PZoley-féle full wipe script, aztán installálod az 1.1.3-at, reboot, hagyod hogy beálljon a ROM (20 perc max), rebootolsz a recoverybe, installálod az 1.1.4 update-et, reboot. Ennyi.
-
r4z
nagyúr
válasz Szomj4s #38134 üzenetére
A kártya első felén vannak a te adataid, amiket egy fájlkezelővel megnyitva látsz. A másik fele az Ext partíció, amit a rendszer használ, ezt 1:1 menti le a NANDroid. Utóbbit formázza csak a script, a Fat32-es részt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest