Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eurolac

    senior tag

    Én is csatlakozom ahhoz a "csoporthoz" akiknek semmi gondja az Oreo-val, és FR-t sem nyomtam.
    Biztosan vannak olyanok akik csak olvassák a topikot vagy éppen azért néznek be mert telefonvásárlás előtt állnak és ne csak a negatív dolgokat olvassák az Oreo frissítésről. Én is okoskarpereccel használom, vagy 25 app van telepítve, 2 sim mert munka telefon is. 5 email címet szinkronizál. Autózás közben navigációt is szoktam használni plusz bluetooth fülest vele.
    Nagyon féltem én is az Oreo frissítéstől mert az előző Honor (H 4x; 5x) telóimmal csak a baj volt utánuk. Várni is akartam az itteni tapasztalatokra és ha megtettem volna biztosan nem frissítettem volna le olyan sok számomra is érthetetlen hibákat írtok le.
    Miután nekem lefrissült, csináltam egy takarítást a saját belső programjával és módszeresen átnéztem a közel 25 appom beállításait hiszen pl az értesítéseket, engedélyeket rendesen átszabta az Oreo. Ráment több mint két órám, de megérte. Egyedül az ACR hívásrögzítőmet kellett újraraknom mert annyi baja lett, hogy nem szinkronizált a felhőbe. A gyári időjárás widget nekem sem frissült, de csak annyi baja volt, hogy a helymeghatározást kikapcsolta az Oreo, vissza kellett adnom neki és azóta rendben van.
    Én is nagyon sajnálom, hogy ennyi embernek nem lett jó az Oreo! Tudom mit érezhetnek, mert anno a Honor 4X és 5X telóimmal hasonlóan jártam. Utánuk át is tértem a Galaxy J sorozatra. A fényképező miatt jöttem vissza, eddig nem bántam meg!

    Eurolac

Új hozzászólás Aktív témák