Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof17

    csendes tag

    válasz extasymajom #1363 üzenetére

    Hát úgy van a beállításom, hogy wcdma/gsm, szóval ha elég erős lenne a jel akkor 3G lenne, de itthon nem az sajnos és úgy olvastam, hogy ha csak wcdma-n van, szóval mindig keresi a 3G-t akkor nagyobb az aksi fogyasztása. De megpróbáljam így is azért?

    sarpba: igen éppen töltődött, de túlságosan nagy eltérést nem okozott, hogy 40 perce már töltőn volt a telefon, mert a fogyasztások nagyon minimálisan változtak ahhoz képest amilyenek 5%-on voltak. Max 1%-ot. De linkelem majd a mostani képet is a fogyasztásról, amikor le van merülve, mert ugyan az a probléma. A samsung S6-nál olvastam ilyen problémát, ott a wifi okozta ezt anno, de itthon a mobil internet nagyon gyér, szóval szükségem van a wifire, ha esetleg itt is ez lenne a probléma. Akkor factory reset segíthet? Amint lemerültem linkelem a képet.
    Az pedig oké, hogy elég neki 4-5 óra, de amikor nulla használat alatt van, akár intelligensben akár ultrában ne merüljön már egy ilyen aksival rendelkező telefon 10%-ot, vagy többet. (Főleg, hogy volt úgy, hogy nem merült, csak nem tudom mi változott azóta, hogy elkezdett.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák