Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylo

    tag

    Üdv minden kedves sorstársnak és élelmes embernek!

    2008.11.21. én vettem frankó mobilinternetet vodáéktól..
    első hónapban minden kiválló 300-400 kb/s
    2008.12.17. án sebességem 15-20 kb/s :Y
    Azt tudni kell, hogy a sebesség csökkenése előtt megszakadt a net körübelül fél óráig. Pontosan addig amig az ügyfélszolgálatos csávóka elmondta nekem azt hogy mit csnáljak (DNS 1 DNS2 IP stb amit álltalában elmondanak ha felhivod hogy lassu a neted)
    Lényegtelen mert ez a dolog eddig is bevollt állitva nekem szóval semmi újat nem mondott az ügyfélszolgálatos emberke.
    Lényeg az hogy ahogy befejeztük vissza jött a net és nagyon lassu sebességgel 10-20 gondolom kimaradás alatt csinállták a kolegák a lassitást.
    Ez az egész körübelül hajnal 2 kor történt felhivom az ügyfélszolgálatot hogy mi a fene van nem értem el még az 5 gb adat forgalmat tudni kell hogy un: "korlátlan" netem van vodáéknál. Szval nem értem el az 5 gigát csak kereken 4100 megánál járok!
    Aztmondja hogy most nem tudja memgmondani hogy mi lehet a gondd de telefonáljak délelőtt fél 9 és este 10 között mert akkor bent vannak a technius kolegák na mondom oké...
    Felhivom őket délután 2008:12.17. e délután 12:35 kor elmondtam aproblémám mire az ügyfél sz. csaj aztmondja kb 20 perc zene halgatás után hogy majd vissza fog hivni egy technikus kolega engem 2 órán belül.. Hát mondom még ezt megvárom...
    Telik az idő tikk takk tikkk takk 1 óra 2 óra..... 3 óra..... SEMMI
    Na mondom telefonállok megint felveszi egy másik csaj a telefont Elmondom megint a problémámat..... Aztmondja, hogy önnek nemhogy 5 giga hanem már 10 gigás adatforgalma is van! mondom micsoda ???? nemondja már ezt nekem mert tisztán látom az sms értesitőből amit most kértem le 30perce hogy 4100 megabyte!
    aztmondja egy pillanat türelmet ok...
    zene ... zene visszajön acsajszi aztmondja megnéztem egy másik rendszerben és önnek 90 giga adat forgalma van amit úgy kapott meg hogy kiszámolt nekem nem tudom hhány millió bit ből na mindegy ez lényegtelen..
    Mondom micsoda???? 90 giga???
    mióta megvan a mobilinternet előfizetésem azóta nem csinálltam ennyit összesen nemhogy számlazárás óta ami most vollt 13. án!!!
    Észrevette rajtam hogy bevagyok indullva az idegtől aztmondja várjak már egy pillanatot mert megnézi egy HARMADIK rendszerben

    (OFF: Ez mi a fa...m hogy ezeknél ennyi rendszer van??? LOL rendezetség-->> Vodafone)

    Na mondom nézze de sürgősen visszajön kicsit megilletődött hangon hogy valóban nekem van igazam mert itt látja hogy csak 4100 megabyte forgalmam van.
    erre már nem mondtam neki semmit mert nem talállltam rá szavakat :W
    Aztmondja hogy visszafog hivni 5 munkanapon belül egy technikus kolega és ő minden erővel azon lessz hogy ez az egész megoldodjon Persze már mondtam neki azt is hogy panaszt akarok tenni meg stb és erre mondta ő ezt hogy majd felhiv egy kolega amúgy sztem elküldöt vollna valami hülye szöveggel a picsába.
    Na jó mondom é 5 munkanapot nem óhajtok várni fogtam magam bementem a vodafoneba
    Vittem magammal a laptopot + modemet.Csajnak kicsaptam az asztalra mert nem akarta tudumásul venni hogy mit magyarázok csak ott csodálkozott meg tette a hülyét.
    Felmentem neki a speedtest.net re és woow ez tényleg kisci mi lehet ezzel
    hatalmas nagy ötletként azt tudta kitalállni hogy felküldi a modememet pestre a szervizbe és ad cserébe egy csere modemet.... hát ekkor jöttem rá hogy ez a csaj full hülyének néz engem
    Mondtam neki hogy inkább elősször a csere modembe nézzük mármeg a SIM emet rendben?
    Belement...
    természetesen rossz vollt a sebesség 200 kb/ s azon a modemen is utánna belerakta a saját modemjükbe a simemet és a saját laptop jukkal probállták persze hogy azzal is szar vollt a sebesség.. utánna aztmondja nem tudja mi a baja
    Mondom neki akkor ki a jó isten tudja elvégre a vodafonban vagyok nem???
    Ekkor a mellette ülő férfi kkolega megkérdezte a tel számomat ami a mobilnethez van elkezd valamit nyomkodni a gépen és kijelenti:
    Neked valamiért 17. én sávátépités miatt korlátozták a sebességedet aztán vissza rakták rá a sebességet és rögtön csökkentették is de nem tudja megmondani hogy miért.
    mondom azzzz iggen
    Erről valami üzenet? vagy valami "héé figyu nem lessz neted egy darabig!" üzenetet nem kellett vollna küldeni? Aztmondja nem tud többet mondani hivjam fel a 1750 et vagy a 1270 et és kérjek irásban kivizsgálást és elmondtam neki hogy már nem bizok a 1270 ben mert elküldtek ilyen olyan hülye dumával de ugyanez a sablon szöveg jött vissza felém csak másképp fogalmazta meg hogy hivjam fel a 1270 et láttam hogy sablonra vannak benevellve a bohócok úgyhogy felálltam és eljöttem azzal a tudattal hogy valamit teszek az ügy érdekében csak még nem tudtam hogy mit ... Na de most jön az érdekesség
    Nem is kellett sokáig gondolkoznom mert a netem sebessége hirtelen vissza állt úgy ahogy az elis ment 2008.12.19. én este 23 órakkor állt vissza és ezelőtt kb 6 órával volltam a vodafone ba.. Szóval nekem ilyen történetem van a vodafone "korlátlan" nettel kapcsolatba Remélem többet nem fogják belassitani ha mégis akkor go fogy véd.! :C :)

    http://hacker.hupont.hu/

Új hozzászólás Aktív témák