Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Ma hogy jártam, lemerült a kezemen a MB6.
Nem rémlik, hogy jelzett volna, hogy 5%-nál, hogy tölts fel kis gazdám.
Találnom kell valami óralapot, ahol kint van a töltöttség is, mert a gyárin én nem látom. -
szpali
addikt
válasz
GhettoChild #48 üzenetére
dehogynem
a master eszköz egyidejűleg képes 7 eszközhöz is csatlakozni -
GhettoChild
tag
Hello!
Ügye jól sejtem hogy Phone + mi band + bt fullhalgato kombo nem működik egyszerre ? -
fess
őstag
Sziasztok
Úton van hozzám egy karkötő, notify for mi band-el használnám. A MiFit-et előbb fel kell rakni, frissít valamit vagy használható egyből a notify-al? -
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok. Uraim érdeklődnék a rezgés erőssègèn? 1nap után eladtam a honor band 6-ot mert a rezgése fing kb
semmit nem érezni és így az értesítéseket se láttam.
-
kirusz1
őstag
Hello.Van hozzá jól működő magyar nyelvű app?
-
Regirck
senior tag
válasz
Studiossrác #39 üzenetére
Gyári MiFit-el
-
Studiossrác
aktív tag
Szia!
Notifyvel használod vagy mifittel? Esetleg egyéb appal?
Szerk: Regirck tervesztem 1 válasz üzenetet írni, úgy látszik nem sikerült a válasz gombra rányomnom. -
-
Regirck
senior tag
Igen, határozottan!
Engem kicsit zavar is, hogy jóval nagyobb, így hiába a nagyobb kijelző lényegében nem szolgál több információval.
(Sajnos eladtam már az 5-öst és váltottam a 6-osra így nem tudok képet küldeni a különbségről. Hátha lesz egy kedves fórumtárs aki megcsinálja)
-
DaDa
senior tag
Akinek már van ilyen az tudna segíteni, hogy az értesítések betűmérete nagyobb mint az 5-ös vagy 4-es estében?
-
szpali
addikt
válasz
grizlisandor #33 üzenetére
klassz, grat hozzá
-
grizlisandor
veterán
Át is vettem a csomagot.
Nagy változás nincs, ugyanaz a töltőfej, karkötőméret, így legalább jó lesz a tarcsiba az Ali-ról rendelt origi pótkarkötő. Holnap reggel párosítom és hadd szóljon. -
grizlisandor
veterán
Én pedig azzal fizettem.
(#31) Kolondrum:
Tényleg, na ez érdekes, az én címem(vidék, kitudtam tölteni szépen).
Hol láttad azt az árat?
Mert én eddig hivatalos helyen eddig az Alzánál láttam és ott 17590 + szállítás. -
válasz
grizlisandor #29 üzenetére
Nálam jó lenne ha pest megyében nem kb 8 település lenne választható.
ahol én élek olyan ott nincs. Egyébként itthon 14.900 lesz, megvárjuk. De csak mert hamarosan jön jó áron.
-
feloman
aktív tag
válasz
grizlisandor #29 üzenetére
Köszi!
Néztem én is ezt az oldalt. Sajna nekem valamiért nincs Paypal fizetési lehetőség, ezért valamiért tartok tőle. Írtam a supportnak, majd írnak rá valamit.
Köszi azért! -
feloman
aktív tag
válasz
grizlisandor #27 üzenetére
Szia!
Lehetne kérni linket hogy honnan rendelted?
Előre is kösz -
grizlisandor
veterán
Kicsit jobb, mint az előd, így autobuy van.
40€-ért sikerült megvenni, és gls-el küldik spanyolból, szal jövőhéten itt lesz, már várom. -
juuzer
addikt
Nagyjából semerre, maximum jobb szenzorokat raknak bele. Nem nagyon látnám, hogy az NFC-s fizetés nagyon elterjedt lenne, a FitBit azt hiszem implementálta már, de nagyjából az Apple-n és a Google-n meg a Samsungon kívül ennyi.
Picit komolyabb sportra meg eleve nem bandet vesz az ember szerintem.
-
strogov
senior tag
Asszony ez alapján nem fogja cserélni a miband4-et. Igazából a 3 is csak a kijelző fakósága miatt ment levesbe.
Nem tudom, hogy merre lehetne fejleszteni ezt a babot. Ahogy látom ha NFC bekerülne itt is, akkor kb. vége is lenne. A kijelző a 4-esben is tökéletes, feature szinten már a 3-as is elegendő volt annak aki nem okos órát szeretne.
A "fitnesz/egészség" funkciók a drágább órákban is legfeljebb bohóckodni jók. Ha pulzust akarok mérni edzés közben akkor kell a pánt. A HRV számítás még pánttal is necces nemhogy egy lassan reagáló nem túl pontos cuccal. -
Huntszy
tag
Hm, a fingreszelés megy pár generáció óta a Mi Band fronton. Bár a másik oldalról meg az is igaz, hogy ha aggresszívan pakolnák bele a dolgokat akkor már árban már átcsúszhatna egy másik kategóriába és más termékekkel versenyezne szóval simán jól van ez így. Bár egy NFC GPay supportnak nagyon tudnék örülni de azt hiszem még ha lenne is NFC, GPay support nem. Xiaomi Pay-t (ha van) vagy hasonlót meg biztos nem használnék. Akkor már inkább előhúzom a zsebemből a telefont és azzal érintek.
-
feloman
aktív tag
Olyan számomra mintha az amazfit band 5 adták volna ki nagyobb kijelzővel - abban már van véroxigénszint mérés.
-
Ádám16
addikt
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Mondjuk a véroxigénszint mérése a Covid időszakban igencsak jól jön.
-
blueMerle
veterán
Az 5-ösöm erre semmiképp nem cserélem, nagyon kellene már egy NFC bele, akár lehetne feláras verzió is az sem zavarna.
-
-
juuzer
addikt
válasz
Kalacskepu #17 üzenetére
Apple Watch Simple-lel vagy Google Pay Revoluttal és War OS-sel. Bár szerintem utóbbi továbbra sem használható itthon órákon, de ebben nem vagyok biztos.
-
Kár az NFC-ért, pedig pont ez miatt nem vettem hónap elején Mi Band 5-öt, hogy na majd a 6-ban már biztos lesz, és nem
-
juuzer
addikt
Kérdés, hogy az akkuidő mennyire sínyli meg a nagyobb kijelzőt.
Örvendetes a gyorsválaszok megléte, bár ezt mondjuk a Galaxy Fit 2 tudja, ami azért elég vicces.
Egyébként azt mondom, hogy inkább a Honor Band 6, nekem személy szerint jobban tetszik. De ennek ellenére szép kis Mi Band lett!
-
twollah1976
őstag
Egyelore nem erzem a kesztetest, hogy a hir olvasasa utan lecsereljem a Mi Band 4-em.
Lehet, hogy megvarom a Mi Band 7-et.
-
Ricardo
titán
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Olyan régóta nem használom, nem tudom volt e már azóta egyáltalán firmware frissítés.
Az adatokat látja.
-
Mi band 6 , MI 11i (k40 pro +), csak kapkodom a fejem.
-
Jó kis eszköz ez.
A véroxigénszint-mérése vajon mennyire használható?
MaCS
-
Ricardo
titán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Én meguntam a mifit baromságait. Azóta a ZEPP-et használom.
-
Bl.Gyo.
őstag
a hardver (cpu, ram stb.) maradt teljesen ugyan az mint a band 5, és 4-ben?
-
fornettisuti
veterán
Nálam a kettes még szuperül működik.
-
Criminal017
őstag
45 euro a global ára.
-
Mill3r
tag
Az összes előzetes híresztelés arról szólt, hogy lesz GPS
Mondjuk így utólag belegondolva, ha tényleg bekerült volna, akkor házon belül csináltak volna konkurenciát, pl a Mi watch lite ellen.
Első ránézésre bejön... ár és üzemidő kérdéses -
vilmose33
őstag
Köszönöm a cikket
Az nfc-ért kár, az üzem idő meg látjuk majd,hogy alakul illetve az ára itthon. Amúgy nekem tetszik.
-
bollokcs80
Korrektor
A véroxigén szinten kívül sok érdekeset nem tud az 5-höz képest. Örömteli lenne, ha a MiBand-et is gatyába ráznák mellé, mert az utóbbi időben siralmasan rossz lett (magyar nyelv hiánya, rossz alvásmérés, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Komolyabb változásokat nem eszközölt a gyártó, a megjelenítő viszont úgy nőtt hatalmasra, hogy a készüléktest mérete alig változott.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Iqos cigaretta
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest