Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ Gabesz87: Az normális, hogy a valós érték fölött mutat, csak mindig az a kérdés - nekem - hogy mennyivel.

    @ fant0mi: Ja hogy kevesebbet nem mutathat! Oké, de még mindig az eltérés mértéke a kérdés, mert esetemben mindkét autónál 10% körüli volt az eltérés (pluszban), ehhez képest a tiéd 2%-ot csal, azért az elég nagy szórás.

    A GPS legalább önmagához pontos, ott nem számít, hogy mekkora a felni, kopott-e a gumi...stb. De ez készpénznek vehető vajon, vagy itt is van százalékos tűrés?

    @ apaszka: De kellene egy hitelesítő nyilatkozat a GPS-re is, hogy annak mennyi a tűrése.

    Szvsz ha GPS-től függetlenül az órát nézem, az se jó, mert analóg vagy digitális mérés esetén is a kerekek még bezavarhatnak, de nem is kell feltétlen eltérő méretű felni, a gumi kopása is simán eredményezhet pár km/h-t!
    De nyilván ezért vannak a tűrések, 50-nél 65-től, 90-nél 105-től, 130-nál 145-től büntetnek a mérőműszerek (amik valószínűleg hitelesek, de a hibaszázalék abban is benne van).

    A lényeg, hogy ha az óra szerint megyünk ezeken a felső értékeken, akkor nem lehet baj, de én konzervatív vagyok, inkább kicsit alatta megyek. :)
    Amúgyis, analóg világban élünk, nem Forma-1 ez, hogy ezredeket centizgessünk. :B

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák