Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cassius.clay

    senior tag

    Köszi a válaszokat mindenkinek!

    Kérdés:
    1Amit feljebb is linkeltem oldal, onnan töltöttem le a MIUI romot Nexus S-hez. Ez honnan tudjam, hogy milyen verzió? Mármint látom, hogy az oldal nem us, meg ilyenek, szóval, akkor ez mégis milyen verzió? (Angol nyelv van benne, nem szaggat, eddig minden működik rendesen, mint a gyári romban)
    2Miért ajánljátok jobban az us verziót, mint amit mondjuk én raktam fel? Az mitől jobb? Komolyan kérdezem, mert most kezdtem el rom-olgatni, kell az infó :)
    3 A play store telepítése egyszerűbben is megoldható, mint ahogy irtátok. Böngészőbe beirtam, hogy play store apk és az elsőt letöltöttem majd, telepítettem. Működik tökéletesen.
    4: Szeretnék más kernelt feltenni a MIUI alá. Pontosabban Matrix 24-es kernelt. Elméletileg támogatja is, mivel a felrakott MIUI android 4.1.2 alapokra épül, amit az említett kernel támogat. Viszont a letöltési linken a kernelnél két verzió is található. Egy "sima" és egy cm verziós. melyiket tegyem fel a MIUI alá? Menni is fog vele? ( CPU húzás, Voodoo sound miatt kéne ez a kernel)
    5 MIUI-ban hogyan tudom megoldani, hogy a bal felső sarokban legyen százalékos akku kijelzés? ( Amit Play-ről töltöttem, azt nem jelzi ki, mert ugye a szolgáltatónak a helye pont ott van a romban)

    Lesznek még kérdések, de gyorsan tanulok, bocs, ha fárasztó vagyok! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom

Új hozzászólás Aktív témák