Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fkris

    őstag

    válasz kislaci #53945 üzenetére

    a kernelt stock rendszer mellé tennéd fel?

    közben látom igen.
    Akkor akarsz valami főzött romot, vagy a gyári rendszer, főzött kernel a cél?

    Ha igen, akkor én a helyedben lementenék mindent, fotókat szinkron a Drive-ba, SMS-hívások lementése, esetleges Launcher beállítások exportálása, stb, majd TWRPből egy wipe-> factory reset, utána mehet fel TWRPből install-> bluspark kernel, és utána egy chache törlés (ott lesz alatta gomb a restart melett).
    Ha ez megvolt, akkor mehet a telefon indítása, majd az előző gmail fiókoddal ha belépsz és a régi készüléként állítod be, akkor visszateszi az alkalmazásaidat, mehet vissza a restore SMS, hívás, laucher beállítás, képek pedig a Fotókból lesznek meg, ha feltette őket.

    Így tuti nem akad össze semmi.

    Ez az un. Clean Flash.

    De dirtyzhetsz is ( csak simán TWRP-install-bluspark, chahce töréls, restart), nem valószinű h lesz valami baj, de én rászánnám azt az 1 órát, hogy miden tuti faja legyen.

    !!!!!! DE MINDENEK ELŐTT !!!!!!

    TWRP-Backup, és csinálj egy nand mentést, hogy ha akármi történik, akkor vissza tudd tenni, és ne vesszen el semmid, legyne egy biztos, jól működő telefonod vészhelyzet esetére.

    EZ az első minden mókolásnál!

    [ Szerkesztve ]

    "...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...

Új hozzászólás Aktív témák