- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Nálam ez meg jó ideje. Szerintem nagyon jól állítható, az akksi idő inkább a kerneltől és a használattól függ, nálam faux van, próbáltam pár másikat is, de ezt ajánlom, főleg a programjával együtt. Kell a beállításhoz egy kis türelem, de megéri. ART-al használom.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz gipsztigris #41294 üzenetére
Nekem ezt 4.3 alatt produkálta, hivás közben hot reboot-olt. Kb. 15-20 hívásonknént egyszer. Nem segített rajta semmi, factory reset, ...
4.4 upgrade óta megszűnt. Hmm. -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
Nexus 5 Black
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Nemreg huzamosabban hasznaltam a telefont wifi helyett 3G-n es azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban melegszik. Akar bongeszes kozben is erosen melegszik. Nem forro, de nem is neveznem langyosnak vagy kezmelegnek. Kicsit zavaro.
-
dragon1993
őstag
válasz torrente222 #41316 üzenetére
Én ezzel szoktam CPU-Z
vagy másra gondoltál , mert nem teljesen világos.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz dragon1993 #41315 üzenetére
kétségtelen, hogy jobban védi, de ennyi erővel atombunkerbe is lehetne zárni. Én inkább próbálok jobban vigyázni rá. Ha már ennyire szép a telefon, látni is szeretném használat közben. De ezt mindenki úgy csinálja, ahogy jónak érzi.
-
tomiii007
senior tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a GOOGLE szolgáltatások miert van az akksi használat élén 25%-al és szívja az akksit mint az állat??!! rebbootolom stb és ugyan úgy húzza az aksit....
ha szinkronizációt kikapcsolom akkor is szívja az akksit.
valami ötlet? -
NTonee
veterán
válasz dragon1993 #41320 üzenetére
ez is csak ízlés kérdése, de tagadhatatlan, hogy a htc a legszebb telefonját csinálta meg a one-al. Ha a kameráját nem barmolják el, akkor mostanra lehet, hogy egy gpe verzió tulajdonosa lennék.(#41319) szuladam: Ilyet is csinál az enyém is. Ha a noti usb csatlakozójára dugom, akkor tölti egy darabig, majd nekem is elkezd kapcsolgatni. Viszont, ha usb3-ra dugom, akkor normálisan feltölti. Nem lehet, hogy kevés zizit kap?
(#41321) tomiii007: ritkán elő szokott fordulni, általában magától abbahagyja egy idő után.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy miért nem kompatibilis sok program a franco kernellel(r201)?
Dinyamic notification pro,
Doodle jump stb.
Mindig alkalmazás leállt üzenettel int be a folyamatnak.
Azért szeretem a franco kernelt mert nekem plusz egy ór kijelző időt ad s az uv-t, illetve a kijelző kalibrációt használom.
Cpu-ban van interactive/performance van, ezek között mi a különbség?Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
droidforever
tag
A keszulek megkapta a kitkat launchert gyarilag?epp most tervezek ilyen telot venni a valaszokat koszonom
-
HZoli87
veterán
válasz droidforever #41328 üzenetére
Nem.
-
Criton
veterán
még itt tenném fel a kérdésemet, mert többnyire ideszoktam , szerintetek melyik a jobb? vlc vagy mx player?
-
func93
senior tag
-
szentkuti11
addikt
A gyári Play Zene nem tud kivételeket? Van egy pár podcastom a telefonon, de azokat nyilván nem akarom a zenéim között látni, ez nem megoldható?
-
eastsider
nagyúr
válasz szentkuti11 #41336 üzenetére
.nomedia file
mod: jah értem
nem tudom sajnos, soha nem használtam play zenét[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
akku időben nálam most Slukkica kernele a nyerő. Színkalibrációt is lehet vele csinálni. A pure kernel r15-öt a recoveryből tudod telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz atillaahun #41343 üzenetére
Minden.
Majdnem mint amikor az asztali gép monitorja be van kalibralva -
NTonee
veterán
válasz atillaahun #41343 üzenetére
nekem a stock túlságosan hideg, fakó... túl kékes. Teltebb színeket lehet barkácsolni, de ezt akár már elkészített színprofilokkal is be lehet állítani. Te ezt még nem próbáltad? A franco kernel updater és a fauxclock app-okban van is erre lehetőség, csak a profilt kell kiválasztani. A Trickster nem kezeli, ott csak manuálisan lehet hangolni.
[ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
szaisztok
az a problemam h a telenortol vett telomban kicserelik az alaplapot igy tehat gondolom az imei szam se lesz azonos a hatlapon a sim talcan es a dobozon lev imei szammal. tehat ezt h tudom majd eladni igy egyaltalan?
ezt nem tartom valami fernek a telenortol. h nem cserelik ki masikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...