- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor12
tag
Jó tablet, nagyon erős hardware, jó software. A képernyő gyönyörű, a nagy felbontás, de gyors. 1080p HD filmet akadás nélkül lejátszik, még akkor is ha sok gyors mozgás látható és nem pixelesedik. OTG - USB működik, még rootolás nélkül is. Van egy speciális nexus app az áruházban amit installálva látja az USB-re kapcsolt pen drive-ot. Passzívan lejátszik róla mindent (pl. filmet). Ha külső tápról megy a lemez 500 GB-ost is hozzá tudtam kötni és látja a file-okat. Így kezelve a 16 GB belső korlát érdektelenné válik és jobban bővíthető mint egy Samsung vagy bármi, ami csak micro SD-vel bővithető.
A hangja nagyon jó, a legjobb amit tableten eddig hallottam, elég jó film élményt ad. A nagy mérete miatt kissé nehézkes a használata, egy állvány hasznos. A Nexus 7 sokkal kellemesebben kezelhető. Van POGO csatlakozója is, amin keresztül gyorsan tölthető. Van micro HDMI is.
A frissítés OTA, ahogy beregisztrálom hamarosan felajánlja a 4.2.1-et, ami sokkal jobb mint a 4.0.4 vagy a 4.1.1. Ami még jó, hogy nincs semmilyen felesleges app, ami helyet foglalna, csak a minimum, de szükséges.
A rosszul megírt app-ok egy része viszont nem fut rajta, vagy hibásan futnak, mert ekkora felbontásra nincsenek felkészítve. A jól megírt app-ok viszont nagyon szépek, ha valaki szeret játszani ez mindennél jobb.
Magazinok olvasássához tökéletes, bár a nagy méret zavaró lehet.Elég megbízhatóan üzemel, az akkuideje közepes. Ajánlom mindenkinek, jelenleg ez a legjobb.
Benchmarkokon is jó, Vellamo HTML5 és metal: jobb mint a HTC One X, Antutu-ban is elég jó 14000 körüli.[ Szerkesztve ]
-
Edvig
tag
Nagyon jó lett de nekem inkább nexus 7 a mérete miatt..
You'll Never Walk Alone!
-
gezatata
aktív tag
a 16 GB modellben mekkora valós háttértár áll a felhasználó rendelkezésére?
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
mcsabi84
senior tag
Nagyon filózok én is rajta, hogy beszerezzek egy ilyet a N4 mellé, csak tablet téren tudatlan vagyok. A note-on gondolkodtam, de nem vágom, hogy a samsung stylus pen-t ehhez is uúgy lehet használni? Mondjuk az osztott képernyőre is kitalálhatnának valamit, az még nagy királyság lenne.
-
mcsabi84
senior tag
válasz MrPetya19 #310 üzenetére
Ha újra lesz playen. Jelenleg az N4em is pihen a következő szállítmányig (legalábbis 1-2 hetesként remélem már benne leszek a következő körben), és akkor egyszerre jönnének haza.
Csak mondom, az a baj, hogy a note-ban jelenleg több használható opciót látok :-/
[ Szerkesztve ]
-
kovimre
tag
Ha USB OTG kábelre rádugok egy Vodafon mobil stciket, akkor azt kezeli? Működne róla az internet?
-
gezatata
aktív tag
''Magazinok olvasásához tökéletes, bár a nagy méret zavaró lehet''
hogy érted azt, hogy a nagy méret zavaró lehet?
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Telefonról osztható rá net, ha külön eszközt akar az ember használni, de egyszerűbb az LTE verziót megvárni...
-
törölt tag
válasz philoxenia #323 üzenetére
persze, csak ha telefonról osztod, akkor a telefon nagyon gyorsan lemerül. ha meg ebben is van egy külön net előfizeés, akkor kétszer fizeted ki a havidíjat.
-
erdoke
titán
válasz philoxenia #323 üzenetére
3-8 mobil eszközzel utazok/utazunk, irreális lenne mindegyikbe külön SIM kártyát dugni. Egyetlen WiFi olny vs. 4G tablet/laptop árkülönbségből kijön a hotspot és több havi előfizetés, az összes többi WiFi-s eszköz beszerzésekor jelentkező megtakarítás pedig kb. fedezi a beletett mobilnetet... További előnye, hogy nem meríti a telefont, aminek a használata ugye kritikus lehet bizonyos esetekben. Harmadik pozitívum, hogy az 1 db 16 GB-os mobilnet csomag sokkal olcsóbb, mint a 2-3 db 4 GB-os, miközben több leforgalmazható adatot tartalmaz.
Egy T-s Hotspot+-t használok jelenleg (a külföldi utak miatt) függetlenítve, de jövőre majd veszek egy LTE-s verziót. Eszem ágában nincs többet mobilnetes tabletet venni, egyszer követtem el ezt a kapitális hibát...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Reinhardt
őstag
Hdmi kabellel radugtam a tv-re, de ott is megtartotta a 16:10-es keparanyt, es igy mindket oldalt van egy fekete sav. Van erre vmi beallitas, hogy mondjuk tv-n ne mutassa a menu savot? Vagy vmi hasonlo?
-
MrPetya19
addikt
válasz Reinhardt #327 üzenetére
Én olyan videót láttam róla, hogy a tv-n a kép alján épphogy látható a nav bar, és az emberke szerint rondább a tab képe. 16:10-es képarány esetén régen (még nem volt tabon felül sáv) addig levágta a nav bart, bár a tabon meg is vastagította. Nem értem
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
dr. Bosko
csendes tag
Billentyűzetes dokkoló lesz hozzá, vagy univerzális tok+billentyűvel kell megoldani?
"Áruló az, aki ott vesz búcsút, ahol az út sötétté válik." - Tolkien
-
mcsabi84
senior tag
Újra vásárolható a UK playen.
-
Mindreader
tag
Ez az első tablet aminek a specifikációját látva illetve elolvasva a tesztet, majd megnézve az árcédulát, elfogott a "must have" érzés, hogy ez nekem kell. Korábban nem volt még tablet-em, de ez nagyon megtetszett. Ha minden jól megy akkor a jövőhét elején már a kezemben lesz.
-
MrPetya19
addikt
válasz Mindreader #342 üzenetére
Milyen módon?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Mindreader
tag
válasz MrPetya19 #343 üzenetére
Ismerőssel, UK-ből. Tegnap mondta hogy már nála van, ma adja fel futárral. Egyszerűen nem akartam a bizonytalanra várni, arra hogy majd egyszer talán valamikor lehet itthon is kapni hivatalosan, merthogy semmi ígéretet vagy bármit nem hallottam/olvastam hogy itthon mikor lehet a Google Play-en készülékeket vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz Mindreader #345 üzenetére
Na, erre kiváncsi leszek.
Londonból én is tudnék hozatni-küldetni magamnak.Gariról mit tudsz? Ki kell küldeni, esetleg nemzetközi, vagy EU-s (persze szigorúan NY-EU... nem HU)?
Üdv.
-
Statikus
senior tag
válasz Mindreader #345 üzenetére
Bocs, még az árról, futárköltségről, melyik futárcég, tudnál írni valami kis tájékoztatást?
-
Mindreader
tag
válasz Statikus #346 üzenetére
Gariról semmit nem tudok, nem is jártam utána. Optimista vagyok, remélhetőleg nem lesz gáz, ha mégis akkor meg szerintem visszaküldöm Angliába. A 16GB-os változatot rendeltem, itthon akarok még hozzá egy stylust, USB OTG + HDMI kábelt venni. Eddig +10 fontnál tartok, Anglián belül ennyi volt a kiszállítási költség. Hogy melyik futár lesz azt még nem tudom, attól függ hogy cimbi mit talál helyben ami nemzetközi, azt meghagytam neki hogy mindenképpen futár legyen és ne a posta hozza. Reményeim szerint 20 fontból meglesz a hazaküldés. Szóval ha minden jól megy akkor 349 fontból már kézben tarthatom, ami kb 125K forint, ami szerintem ezért a gépért még így is nagyon jó ár.
-
Statikus
senior tag
válasz Mindreader #349 üzenetére
Igen kellemes ár.
A 32 GB-is változat mennyibe kerül? Nem férek hozzá az angol playhez jelenleg nem tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest